Γυροειδης αλωπεκια γνωμες-εμπειριες-θεραπειες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

P70

Active Member
Εχω περιπου 4 μηνες που στο μουσι μου εχει ανοιξει μια "τρυπα" τελειως λεια, χωρις καθολου τριχες και εχει μεγαλωσει σε ολο αυτο το διαστημα.
Ξεκινησα με φαρμακο για μυκητα το οποιο ηταν λαθος, εχασα ενα μηνα και απο κει και περα ειμαι με κορτιζονουχα διαλυματα, πρωι βραδυ αλλα δεν βλεπω κατι το φοβερο σαν διαφορα και επιπροσθετα εχει αρχισει να ψιλοανοιγει και αλλη "τρυπα" σε αλλο σημειο :-/
Απο οτι διαβαζω παμε για κορτιζονη απο το στομα πλεον και την φοβαμαι με τοσες παρενεργειες που εχει! Γνωριζει καποιος κατι παραπανω ειτε γενικα ειτε απο προσωπικη εμπειρια? ευχαριστω!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
φιλαρακι και εγω ειχα το ιδιο προβλημα περσυ και ο δερματολογος μου ειπε το βραδυ να βαζω counterpain και το πρωι να βαζω butavate αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα.μετα ξαναπηγα και μου εγραψε κατι ενεσεις δεν θυμαμαι το ονομα ομως 4 φορες τις ειχα κανει στα οπισθια για ενα μηνα και εξαφανιστηκαν οι τρυπες μεσα σε ενα μηνα και εγω ειχα 2 τρυπες τετοιες.και φετος τωρα που μιλαμε παλυ εχω και βαζω μονο butavate και κατι παει να γινει γιατι το προλαβα στην αρχη.

tropheus

Well-Known Member
Φίλε P70 οι τοπικές ένεσεις κορτιζόνης πολύ πιθανόν να σου δώσουν τη λύση !!!
Δες εδώ το 4ο post που έχω αναρτήσει http://www.hairlossgr.com/forum/thread-374.html

edyuser1

Active Member
PROPIOCHRONE amp ετσι ονομαζοντε οι ενεσεις αλλα πανε πρωτα στο ικα να στα γραψει κανενας δερματολογος

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα