Γυροειδης αλωπεκιαση

Johnny2

New Member
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το forum πραγματικά δίνει κουράγιο και χρήσιμες πληροφορίες σε όσους έχουν πρόβλημα. Πάσχω απο γυροειδη αλωπεκιαση στο κεφάλι, είμαι 36 χρόνων μου είχε παρουσιαστεί στα 19 μετά απο έντονο άγχος και μου ξανά εμφανίστηκε πριν 9 μήνες. Εχω 2 μεγάλες εστίες συμμετρίκες στο κεφάλι πανω απο το αυτί. Η μια εχει σχεδόν γεμίσει με κανονικές τριχες η δεύτερη ειναι γεμάτη με ασπρες οι οποίες δεν αποκολλουνται όταν τις τραβάω και εκεί που νόμιζα οτι όλα πανε καλά γυρνώντας απο το κομμωτήριο ανακάλυψα άλλες 2 μικρές και με ζωσαν τα φίδια. Ο δερματολογος που με παρακολουθεί μου έδωσε μια λοσιόν και κάτι αμπούλες δεν βλέπω όμως να γίνεται δουλεια μάλλον λόγω χρόνου επουλωθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να κάνω να πάω σε άλλο ιατρό η να αφήσω το χρονο να λειτουργήσει. Συγνώμη για το μακροσκελές μηνυμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mimis giova

Active Member
Φιλακι απεβαλε κατα αρχην οσο μπορεις το ανχος..κ εγω το ιδιο παθενω..με το π ταβηξω ζορι κ ανχωθω..να κατι τρυπες..μουσια μαλια..αστα να πανε..βασικα ο χρονος ειναι ο καλητερος γιατρος..κ ενας σουπερ δερματολογος..π εγω δεν εχω βρει..

Μπλουζα