Γυρισα απο το δερματολογο....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tsintsila

Member
Λοιπον παραθετω τη θεραπεια:
Lotion: Μιξη απο hairgene gabriler
και hairway gabriel
1ος μηνας 2 φορες τη μερα 6 ψεκασμοι
2ος μηνας 1 φορα τη μερα 6 ψεκασμοι
3οσ μηνας ανα 3 μερες 6 ψεκασμοι

Shampoo Hairgene Gabriel για απομακρυνση της Dht
Extra doux για καθημερινο
Caps Hairgene Gabriel καψουλες με ιχνοστοιχεια κλπ

Για τη σμηγματορροια:
Shampoo stieprox stiefel
Foam oliprox gabriel
....

Τα βλεπετε αποτελεσματικα? Αυτη η gabriel η ρημαδα ειναι γνωστη εταιρεια?
Για φινα μου ειπε 1 mg αν θελω.
Πρεπει να προηγηθουν κατα τη γνωμη σας εξετασεις πριν την παρω?
Επισης σκεφτομαι να ξεκινησω με μισο ή 1/4 propecia για αρχη, δηλαδη 0,5 ή 0,25.
Τι προτεινετε? Αν καποιο απο ολα αυτα το βρισκεται δοκιασμενα αχρηστο ή μη αποτελεσματικο θα θελα να το ακουσω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tsintsila

Member
Επισης να πω οτι ο δερματολογος μου φανηκε λιγο ασχετος. Μου ειπε οτι η ΣΔ δεν προκαλει τριχοπτωση. Μου ειπε οτι η μινοξιδιλη επισης, δεν την επιδεινωνει.
Απ αυτα Και καποια αλλα, σκεφτηκα οτι κατι δεν μαρεσει...

Οποτε σκεφτομαι:
1) Για καθημερινο σαμπουαν να ξαναπαρω το revivogen που ειχα και παλιοτερα. Εχετε καποιο καλυτερο να προτεινετε?
2) Θελω να μου προτεινετε μια μινοξιδιλη η οποια λογω της συστασης της να μην επιδεινωνει τη σμηγματοροια
3) Επειδη νομιζω οτι το fungoral το εχει συνηθισει το δερμα μου, θα θελα να μου προτεινετε ενα παρομοιο προϊον για 1-2 χρησεις τη βδομαδα

Batist

Member
Παρόμοιο με το fungoral ειναι το stieprox που σου συνεστησε και ο δερματολόγος σου. Είναι αντιμηκυτιασικό και κατά της ΣΔ και πρέπει να χρησιμοποιείται 2-3 φορές την εβδομάδα ακριβώς όπως και το fungoral. Γνώμη μου πως είναι πιο ελαφρύ σαμπουάν. Δοκίμασε το φίλε δεν έχεις να χάσεις κάτι.. Εγώ το προτιμώ :)

Batist

Member
αν βάλεις μινοξιδίλη σε foam μορφή την επηρεάζει λιγότερο-σχεδόν καθόλου λόγω αντικατάστασης της PG με Γλυκερίνη.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα