Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
jfk είπε:Καλημέρα σε όλους! Άλλη μία ερώτηση. Τι μπορέί να κάνει κανείς όταν βγάζει πολλές νέες τρίχες αλλά η τριχόπτωση δεν σταματάει; Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος ένα προϊόν κατάλληλο για γυναίκες! Ευχαριστώ...
Χριστίνα είπε:Θα πρέπει να ξέρεις την αιτία της τριχόπτωσής σου για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις.
Nonsteroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs) are widely used to treat inflammation, fever, and pain, but in some cases they also cause hair loss. Common over-the-counter NSAIDs such as ibuprofen and naproxen are included in this category of drugs. Prescription NSAIDs that may also cause hair loss include: celecoxib (Celebrex), diclofenac (Voltaren), etodolac (Lodine), fenoprofen (Nalfon), indomethacin (Indocin), ketoprofen (Orudis, Oruvail), oxaprozin (Daypro), nabumetone (Relafen), sulindac (Clinoril), and rofecoxib (Vioxx).
stefani είπε:Σε ευχαριστώ Χριστίνα μου!Για να είμαι ειλικρινής αυτό πιστεύω κι εγώ.Οι ομοιοπαθητικοί σε βλέπουν ολιστικά και κυρίως με ψυχολογικό υπόβαθρο.μάλλον θα το αφήσω γιατι ετσι κι αλλιώς δυσκολευόμουν να αφήσω και τον καφέ..Αλλάζω θέμα.Προχθές έκανα εξετάσεις αίματος και η Β12 ήταν οριακή.Μου είπαν να πάρω neurobion.Τότε θυμήθηκα ότι παλαιότερα είχα πάει σε μία δερματολόγο για την ΑΑ και μου ειχε δωσει neyrobionως συμλήρωμα διατροφής. Απλά δείτε το κορίτσια (και αγορια
![]()