Γυμναστική μετά την ΜΜ

LoverBoy

Well-Known Member
Απευθείας η κρεατίνη δεν νομίζω οτι προκαλεί τριχόπτωση. Αυτό που συμβαίνει είναι κατα την γνώμη μου οτι η κρεατίνη συντομεύει την αποκατάσταση, δίνει περισσότερη ενέργεια στους μύες να δουλέψουν περισσότερο γρηγορότερα με αποτέλεσμα να δουλεύεις δυνατότερα και περισσότερο και αυτό να ανεβάζει την τεστοστερόνη σου. Οπότε δεν την ανεβάζει η κρεατίνη αλλά εσύ με την νέα έξτρα ενέργεια που πήρες. Οπότε εαν δεν κάνεις θεραπεία ανεβαίνει μαζί και η dht σου που είναι πολλαπλά πιο αποτελεσματική στο χτίσιμο μυών και γίνεται αυτό που γίνεται δηλαδή ενας πόλεμος στο κεφάλι. Εάν κάνεις θεραπεία οτι παραπάνω ορμόνη βρεί στο σύστημα σου θα την μειώσει όπως και πριν οπότε δεν βλέπεις τίποτα.
Λάζαρε στην περιπτωση δλδ που λαμβάνεις Φίνα αλλά και κρεατίνη μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα η μία ουσία στην άλλη?Κάτι σαν μπλοκάρισμα?ή δεν επηρεάζεται?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dlazaros

Well-Known Member
Λάζαρε στην περιπτωση δλδ που λαμβάνεις Φίνα αλλά και κρεατίνης μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα η μία ουσία στην άλλη?Κάτι σαν μπλοκάρισμα?ή δεν επηρεάζεται?
Το φτωχό μυαλό μου δεν μπορεί να καταλάβει πως θα μπορούσε το ένα να μπλέξει με το άλλο.
 
Μπλουζα