Γριά κατέχει το μυστικό φάρμακο για μαλλιά

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Μου είπε ένας φίλος μου, ότι γνωστός του πήγε και προμηθεύτικε από μία γριά στην Ελασσώνα (κοντά στην Λάρισα, δείτε εδώ), έχει ένα βοτάνι το οποίο -λέει- θεραπεύει την τριχόπτωση και βγάζεις μαλλιά.
Μάλιστα πήγε γνωστός του εκεί και πήρε ένα γι'αυτόν και ένα για τον φίλο/συγγενή του (δεν θυμάμαι ακριβώς). Η ποσότητα που σου δίνει η γριά είναι για 6μηνη θεραπεία και λέει ότι αν και δεν πιάνει σε όλους, βγάζεις μαλλια. Ο ένας από τους δυο δεν έβγαλε, ο άλλος όμως σε 6μηνες έβγαλε.
Αν και δεν τον είδα εγώ, τον είδε ο φίλος μου -λέει.
Φυσικά τον είπα να μάθει περισσότερα και να μου πει.

Μυστικό της φύσης; Snake oil; Θα δείξει. Το κόβω για κανένα palmetto ή κάποιο από τα συστατικά της Ινδικής συνταγής που έχω αναφέρει σε άλλο ποστ.

Αν και γέλασα όταν το άκουσα, είπα θα περιμένω να μάθω περισσότερα.
Τι FDA approved 'n green horses. Λετε η γριά να έχει την λύση;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γριά κατέχει το μυστικό φάρμακο για μαλλιά

γιατροσόφι χιχιχιιχ δεν πιστευω σε αυτα
μερικα βοτανα βοηθανει οπως το αποσταγμα απο τσαι
μπορει να βρηκε μερικ και καποια να καναν καλο
αλλα δεν πιστευω να ειναι αποτελεσματικη θεραπεια

και για να εχουμε καλο λογο
ποσο το αγορασε το μαγικο βοτανι

geofish

New Member

Κατι αντιστοιχο ειχε κανει θραυση πριν μερικα χρονια στα ποροια Σερρων, οσοι ειναι απο βορεια Ελλαδα και ασχολουνται με αυτα θα το γνωριζουν. Ηταν ενας βοσκος ο οποιος ειχε βρει το φαρμακο κατα της φαλακρας. Ετυχε να παω 3 φορες μιλαμε εξω απο το σπιτι γινοταν χαμος απο κοσμο απο ολη την βορεια Ελλαδα. Σου εβαζε ενα υγρο στο κεφαλι, το οποιο ηταν σαν οξυ και επερνες φωτια, για δυο μερες καιγοταν το κεφαλι σου. Το αστειο ηταν ότι εβλεπες μορφωμένους ανθρωπους να καθονται στη σειρα και να περιμενουν να τους δει ο βοσκος.

Ολοι βεβαια πήγαιναν εκει γιατι ετυχε η ακουσαν από καποιο γνωστο ότι εβγαλαν μαλλια.
Μπούρδες σε μένα και σε γνωστους μου παντως κανενας δεν εβγαλε μαλλια.
Αλλα ειπαμε αν εισαι απελπισμενος και ευαίσθητος σε αυτο το θεμα ολα τα κανεις.
Όπως οι πιο παλιοί μπορεί να το ξέρουν στις αρχες το 90 με τον τύπο με την αγριοκρεμμυδα που ειχε βρει και αυτος το φαρμακο. Συμφωνα με δημοσιευματα τοτε στον τυπο μεχρι και γιατροι ακολοθουσαν την αγωγη του. Τι σε κανει η απελπισία και η απόγνωση.

Άκης

Administrator

Η απελπισία και η ελλειψη γνώσης να συμπληρώσω. Γι'αυτό και γέλασα όταν το άκουσα.
Λέω τι λετε ρε παιδιά; Μου απαντάτε γιατί μου φαίνεται περίεργο.
Η γνώμη μου είναι ότι αντε πες έχει ένα βότανο η γριά και μπλοκάρει την DHT + παρέχει regrowth και μάλιστα ισχυρό regrowth για να μπουν σε παραγωγή και οι "κοιμισμένοι" θύλακες.
Πως να μπει από το δέρμα στους θύλακες; Με σκέτο νερό; Όλα μα όλα τα συστατικά ΑΠΑΙΤΟΥΝ την ύπαρξη της ουσίας που αναφέρεται και σαν "όχημα", η οποία θα διαλύσει το ενεργό συστατικό και θα το μεταφέρει εκεί που κάνει δουλειά. πχ το ZIX έχει το οινόπνευμα και το polysorbate γι'αυτήν την δουλειά (πλην του mexi η λοσιόν που δεν απορροφάτε αλλά κάνει δουλειά!!)
Η γριά λέει ότι πρέπει να το βράσεις και να το έχεις σε μπουκάλι.
Και λέω και εγώ αν το νερό παιρνούσε το δέρμα τόσο άνετα, ότι βάζαμε στο κεφάλι θα πήγαινε μέσα κατευθείαν.

Επίσης, έτυχε να διαβάσω και σε άλλο φυλλάδιο για κάποιον που πουλούσε βοτάνια για παθήσεις και στο πισω μέρος του φυλλαδίου έλεγε ότι τα βότανα τα μαζεύει μια γριά 80χρ.
Και εφτακοσίων να είναι, λέω εγώ. Τι παει να πει;
Προσέξτε πως δουλεύει η απ@τη. Βάζουν σαν κύριο "καλλιεργητή" μία γριά γιατί σου περνάει το μύνημα ότι θα ξέρει πολλά μυστικά που η επιστήμη δεν γνωρίζει. Ενώ αν είχε έναν 18χρ πχ να το πουλάει θα έλεγε ο καθένας "σιγά ρε μην ξέρει αυτός". Η γριά η αγράμματη ξέρει όμως...
Αυτό είναι το κουφό και όταν ακούω κάτι τέτοια απορώ:
Μα πόσο μα..κες είναι μερικοί που πιστεύουν κάτι τέτοια χωρίς να ψαχτούν, να αναζητήσουν κλπ; Και όπως λες και εσύ geofish
"Το αστειο ηταν ότι εβλεπες μορφωμένους ανθρωπους να καθονται στη σειρα και να περιμενουν να τους δει ο βοσκος.".
Προσέξτε το. Οι μορφωμένοι, που έχουν διαβάσει πολλά παραπάνω, καθονταν στην ουρά για να τους δει ο αγράμματος βοσκός, που αμφιβάλλω αν γνώριζε να γράψει το όνομα του σε χαρτί. Δεν είναι τρελό αυτό;Ειδικά αυτοί έπρεπε να ψαχτούν παραπάνω και να μην πάνε με παρωπίδες εκεί που είναι το "θαύμα".
Γι'αυτο και τους είπα να περιμένω να βρουν αυτόν που πήγε να μας πει περισσότερα.

Αλλά παίδες προσοχή. ΜΗΝ κάνετε έξυπνους και πλούσιους κάτι "μάγγες" που θέλουν να θησαυρίσουν από την απελπισία του καθενος. Προσέξτε, διαβάστε και ψαχτήτε.
Εδώ μπορούμε να αναζητούμε λύσεις που ισχύουν από επιστημονικές έρευνες και όχι από τις "έρευνες" της κάθε γριάς ή του κάθε γιδοβοσκού. Και ερωτώ το εξής εγώ.
Πως η γριά αυτήν γνώριζε (ή ο βοσκός) το βοτάνι; Το έψαξαν; Το δοκίμασαν;
Η φιναστερίδη πχ κάνει μέχρι και 8 μήνες να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ την τριχόπτωση και δρα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. Είναι δυνατόν να κάθησε η καθε γριά, παππούς, βοσκός κλπ ΤΟΣΟ καιρό με ΤΟΣΑ βοτάνια;;;

geofish

New Member

Αυτό που είπες Άκη είναι σωστό, ότι η γριά η ο βοσκός ασκούν μια μυστήρια γοητεία ότι κατέχουν γνώσεις που οι άλλοι δεν ξέρουν.
Επίσης όταν πήγα σε αυτόν τον βοσκό έξω που περίμενα άκουγα τα πιο κουφά πράγματα. Μέχρι και ότι ήρθαν κορυφαίοι γιατροί και δερματολόγοι από κλινικές για να τους πει έναντι μεγάλου πόσου την συνταγή. Αλλά αυτός επειδή δεν ήθελε το φάρμακο του να μπει στο εμπόριο και να πλουτίζουν οι εταιρίες δεν το έδινε.

Άκης

Administrator

Δεν το έδινε για να πλουτίσει αυτός ή για να μην το ψάξουν και δουν ότι είναι απ@τη.
Προσέξτε όμως που δίνεται τα λεφτά σας για να πάρετε πληροφορίες και θεραπεία.
Αναφέρομαι μόνο σε περιπτώσεις τριχόπτωσης (αν και γνώμη μου είναι ΠΑΝΤΑ να ρωτάτε το γιατρό σας σε οτιδήποτε, για πολλούς και διαφόρους λόγους).
Προσέξτε αυτό (αν όντως πήγαν όπως έλεγαν αυτοί εκεί):
"Μέχρι και ότι ήρθαν κορυφαίοι γιατροί και δερματολόγοι από κλινικές για να τους πει έναντι μεγάλου πόσου την συνταγή".
Φαντάζεστε την γνώση που έχουν οι συγκεκριμένοι γιατροί και δερματολόγοι; ΠΗΓΑΝΕ στον ΒΟΣΚΟ για να τους πει το φάρμακο. Εκεί λοιπόν δίνεται τα λεφτά σας για τα μαλλιά σας (προσέξτε το, για τα μαλλιά μιλάω πάντα, για καμια άλλη ασθένεια ή περίπτωση).
Σε αυτές τις κλινικές πάτε (και πάμε), σε αυτούς τους δερματολόγους, οι οποίοι αντι να βάλουν το επιστημονικό τους "εγώ" στην υπόθεση και να πουν "τι ειναι αυτά που κάνεις ρε καραγκιόζη, κοροϊδεύεις τον κόσμο και απειλείς και την υγεία τους" και να του πάνε κανένα υγειονομικό, πήγανε και τον γλύφανε για να του πάρουν το "μυστικό". Σκεφτήτε το λίγο, πόσο "απελπισμένες" για να βγάλουν περισσότερα λεφτά είναι οι κλινικές αλλά και οι δερματολόγοι. Θα επαιρναν την συνταγή, θα την πατεντάραν και θα την πωλούσαν χρυσή.Μετά θα τιμωρούσαν με μύνηση τον βοσκό, γιατι θα πωλούσε πατενταρισμένο προϊόν χωρίς άδεια. Τι σου είναι οι μπίζνες...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ειδες τι μπορει να σου κανει η ημιμαθεια η αμαθεια

οπως και οι γυναικες ρε παιδια ποσοι ερωτευτηκαν την πατησαν και ξανα ερωτευτηκαν

ολα ειναι , , , , μια ταλαιπωρια
μας πουλαν ελπιδες και τις χαυτουμε

για αυτο λεω να ξυπνησουμε ολοι μας γιατι η ζωη ειναι τελειος διαφορετικη και σκληρη
δεν χωραει συναισθηματισμους

βαλτε την λογικη σας να δουλεψει τιποτα αλλο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα