Άκης
Administrator
Μου είπε ένας φίλος μου, ότι γνωστός του πήγε και προμηθεύτικε από μία γριά στην Ελασσώνα (κοντά στην Λάρισα, δείτε εδώ), έχει ένα βοτάνι το οποίο -λέει- θεραπεύει την τριχόπτωση και βγάζεις μαλλιά.
Μάλιστα πήγε γνωστός του εκεί και πήρε ένα γι'αυτόν και ένα για τον φίλο/συγγενή του (δεν θυμάμαι ακριβώς). Η ποσότητα που σου δίνει η γριά είναι για 6μηνη θεραπεία και λέει ότι αν και δεν πιάνει σε όλους, βγάζεις μαλλια. Ο ένας από τους δυο δεν έβγαλε, ο άλλος όμως σε 6μηνες έβγαλε.
Αν και δεν τον είδα εγώ, τον είδε ο φίλος μου -λέει.
Φυσικά τον είπα να μάθει περισσότερα και να μου πει.
Μυστικό της φύσης; Snake oil; Θα δείξει. Το κόβω για κανένα palmetto ή κάποιο από τα συστατικά της Ινδικής συνταγής που έχω αναφέρει σε άλλο ποστ.
Αν και γέλασα όταν το άκουσα, είπα θα περιμένω να μάθω περισσότερα.
Τι FDA approved 'n green horses. Λετε η γριά να έχει την λύση;
Μάλιστα πήγε γνωστός του εκεί και πήρε ένα γι'αυτόν και ένα για τον φίλο/συγγενή του (δεν θυμάμαι ακριβώς). Η ποσότητα που σου δίνει η γριά είναι για 6μηνη θεραπεία και λέει ότι αν και δεν πιάνει σε όλους, βγάζεις μαλλια. Ο ένας από τους δυο δεν έβγαλε, ο άλλος όμως σε 6μηνες έβγαλε.
Αν και δεν τον είδα εγώ, τον είδε ο φίλος μου -λέει.
Φυσικά τον είπα να μάθει περισσότερα και να μου πει.
Μυστικό της φύσης; Snake oil; Θα δείξει. Το κόβω για κανένα palmetto ή κάποιο από τα συστατικά της Ινδικής συνταγής που έχω αναφέρει σε άλλο ποστ.
Αν και γέλασα όταν το άκουσα, είπα θα περιμένω να μάθω περισσότερα.
Τι FDA approved 'n green horses. Λετε η γριά να έχει την λύση;