Γνώμη για Hairtrasplant.gt

Batsie

New Member
Καλησπέρα σας!
Βρίσκομαι σε στάδιο 4 στην κλίμακα norwood, είμαι 32 ετών και ακολουθω εδώ και 2 χρόνια αγωγή μόνο με μινοξιδιλη. Έχω αποφασίσει να προβώ σε ΜΜ και σκεφτόμουν την κλινική του Παπαγγελόπουλου (τον έχουν επιλέξει διάφοροι γνωστοί)
Εντούτοις, στο φόρουμ δεν αναφέρεται ο συγκεκριμενος γιατρός, ούτε υπάρχουν αποτελέσματά του. Θα ήθελα εμπεριστατωμένες απόψεις για τον γιατρό, ενώ οποιαδήποτε άλλη πρόταση για κλινική, ευπρόσδεκτη!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Τίποτα άλλο θες?
Εντούτοις, στο φόρουμ δεν αναφέρεται ο συγκεκριμενος γιατρός, ούτε υπάρχουν αποτελέσματά του. Θα ήθελα εμπεριστατωμένες απόψεις για τον γιατρό, ενώ οποιαδήποτε άλλη πρόταση για κλινική, ευπρόσδεκτη!

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου!Αν σου ήταν εύκολο να ανεβάσεις κάποια φώτο θα μας βοηθούσες καλύτερα!Επίσης έχεις κάνει έρευνα για την επιλογή σου ή το κριτήριο σου ήταν ότι έχουν κάνει "γνωστοί"?

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Καλησπέρα σας!
Βρίσκομαι σε στάδιο 4 στην κλίμακα norwood, είμαι 32 ετών και ακολουθω εδώ και 2 χρόνια αγωγή μόνο με μινοξιδιλη. Έχω αποφασίσει να προβώ σε ΜΜ και σκεφτόμουν την κλινική του Παπαγγελόπουλου (τον έχουν επιλέξει διάφοροι γνωστοί)
Γεια σου φίλε .Για πες μας ποιοι είναι οι γνωστοί που λες ότι τον επέλεξαν;

Noname12

Active Member
Νομίζω ο φίλος αναφέρεται σε Τζιόβα, Λουδάρο, Ντάνο (ο τελευταίος δεν νομίζω ότι έχει τελικό αποτέλεσμα).

@Batsie Προσωπικά έχω ακούσει καλά λόγια για τα ethics του Παπαγγελόπουλου, αλλά αν δεις τα αποτέλεσμα που έχει στο σάιτ του, που περιμένει κανείς να είναι και τα καλύτερα επιλεγμένα, είναι κάτω του μετρίου: χαμηλά ποσοστά φύτρωσης επανειλημμένα και κακές γωνίες εμφύτευσης. Θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.

Batsie

New Member
Νομίζω ο φίλος αναφέρεται σε Τζιόβα, Λουδάρο, Ντάνο (ο τελευταίος δεν νομίζω ότι έχει τελικό αποτέλεσμα).

@Batsie Προσωπικά έχω ακούσει καλά λόγια για τα ethics του Παπαγγελόπουλου, αλλά αν δεις τα αποτέλεσμα που έχει στο σάιτ του, που περιμένει κανείς να είναι και τα καλύτερα επιλεγμένα, είναι κάτω του μετρίου: χαμηλά ποσοστά φύτρωσης επανειλημμένα και κακές γωνίες εμφύτευσης. Θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.
Σε αυτούς αναφερόμουν, πράγματι. Δυστυχώς, κανείς από την εγχώρια αγορά δεν μου γεμίζει το μάτι σαν προσωπικότητα. Εκείνος μου έχει φανεί αξιόπιστος σαν γιατρός και σε συνδυασμό με την πρόσφατη μεταμόσχευση του Αγγελόπουλου, είχα αρχίσει να το σκέφτομαι. Συμφωνώ ως προς τα αποτελέσματα, κάποια στο σαϊτ του ειναι προβληματικά. Ωστόσο είπα να ρωτήσω και τη γνώμη του φόρουμ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μην κοιτάτε μμ επωνύμων και προσωπικότητες. Μόνο αποτελέσματα τα οποία παρουσιάζονται με τον πιο αντικειμενικό τρόπο.

Batsie

New Member
Μην κοιτάτε μμ επωνύμων και προσωπικότητες. Μόνο αποτελέσματα τα οποία παρουσιάζονται με τον πιο αντικειμενικό τρόπο.
Σίγουρα. Απλώς όταν ο άλλος βιοπορίζεται σχεδόν αποκλειστικά από την εμφάνισή του, ενδόμυχα σκέφτεσαι πώς δεν θα ρίσκαρε να πάει σε κάποιον με φτωχά αποτελέσματα. Anyway, πλήρως αντικειμενική παρουσίαση στην εγχώρια αγορά ακόμη δεν έχω εντοπίσει και πραγματικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, γι αυτό και άνοιξα το νήμα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σίγουρα. Απλώς όταν ο άλλος βιοπορίζεται σχεδόν αποκλειστικά από την εμφάνισή του, ενδόμυχα σκέφτεσαι πώς δεν θα ρίσκαρε να πάει σε κάποιον με φτωχά αποτελέσματα. Anyway, πλήρως αντικειμενική παρουσίαση στην εγχώρια αγορά ακόμη δεν έχω εντοπίσει και πραγματικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, γι αυτό και άνοιξα το νήμα.

Η εμπειρία μου λέει ότι αυτοί είναι οι χειρότεροι και υποκύπτουν σε "τζάμπα" μμ και κελεύσματα από κλινικές για να τις διαφημίσουν. Το λέω μετά λόγου γνώσης γιατί με έχουν προσεγγίσει μέσω pm στο φόρουμ διάφοροι "επωνυμοι".

Noname12

Active Member
Σε αυτούς αναφερόμουν, πράγματι. Δυστυχώς, κανείς από την εγχώρια αγορά δεν μου γεμίζει το μάτι σαν προσωπικότητα. Εκείνος μου έχει φανεί αξιόπιστος σαν γιατρός και σε συνδυασμό με την πρόσφατη μεταμόσχευση του Αγγελόπουλου, είχα αρχίσει να το σκέφτομαι. Συμφωνώ ως προς τα αποτελέσματα, κάποια στο σαϊτ του ειναι προβληματικά. Ωστόσο είπα να ρωτήσω και τη γνώμη του φόρουμ.
Συμφωνώ με αυτά που λέει ο CVIAL περί επωνύμων. Συν ότι το κίνητρο του γιατρού σε μια επέμβαση σε διάσημο είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι σε μια μέση περίπτωση γιατί ξέρει ότι το αποτέλεσμα θα το δουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι και άρα μπορεί να είναι πολύ πιο επιμελής και να αφιερώνει περισσότερο χρόνο-άρα αυτές οι περιπτώσεις μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτικές του πως διαχειρίζεται μια μέση περίπτωση και τι αποτελέσματα φέρνει ως μ.ο. Πρόσθεσε ότι ο Αγγελόπουλος έχει εξαιρετικά native hair και είναι μόλις NW2, οπότε δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι η μεταμόσχευση του δημιούργησε αυτό το μαλλί, ενώ μπορεί απλά να του έκλεισε τα temples.

Υπάρχει το θέμα που λες με την προσωπικότητα. Προσωπικά προτιμώ να εστιάζω στα αποτέλεσματα παρότι η προσωπικότητα μπορεί όντως να έχει αντίκτυπο π.χ. στο πώς θα χειριστεί ο γιατρός ένα περιστατικό που δεν θα πάει καλά. Μπορείς να σκεφτείς και εξωτερικό ανάλογα με το budget σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Στον μαGουρα στείλτους και στον tasaki...τους τζαμπατζαίους influχενσερς
Η εμπειρία μου λέει ότι αυτοί είναι οι χειρότεροι και υποκύπτουν σε "τζάμπα" μμ και κελεύσματα από κλινικές για να τις διαφημίσουν. Το λέω μετά λόγου γνώσης γιατί με έχουν προσεγγίσει μέσω pm στο φόρουμ διάφοροι "επωνυμοι".

όλους αυτούς..ουστ.!! Οι κοπριταραίοι

Chris34

Well-Known Member
Άσε την προσωπικότητα του γιατρού που θα επιλέξεις σαν τελευταίο κριτήριο, εκτός αν είναι κάτι τραβηγμένο όπως μια περίπτωση εδώ στο φόρουμ που θα την απέφευγα και εγώ.
Κοίταξε τη δουλειά που μπορείς να πάρεις στο κεφάλι σου.
Δεν θα γίνετε φίλοι με τον γιατρό.
Οι επώνυμοι επιλέγουν με βάση το τζάμπα ή ακόμη και το αν θα βγάλουν και κάτι για αυτούς.
Υπάρχουν κλινικές και γιατροί που ασχολούνται χρόνια με τις μεταμοσχευσεις μαλλιών και έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν σε ανεξάρτητα περιστατικά που έχουν δείξει αποτελέσματα.

Μπλουζα