Γνώμη για μεταμόσχευση

KgeorgeK

New Member
Καλησπέρα σας! Παρακολουθώ χρόνια το φόρουμ σαν απλός παρατηρητής.. μόλις έκανα εγγραφή και θα ήθελα την γνώμη σας για την μεταμόσχευση μου. 1850 grafts. Η πρώτη φωτό είναι το πριν. οι υπόλοιπες είναι 14μηνου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνημμένα

• Screenshot_20220609-215025_Gallery.jpg
    Screenshot_20220609-215025_Gallery.jpg
    364.5 KB · Προβολές: 97
  • Screenshot_20220609-214912_Gallery.jpg
    Screenshot_20220609-214912_Gallery.jpg
    566.4 KB · Προβολές: 95
  • Screenshot_20220609-214647_Gallery.jpg
    Screenshot_20220609-214647_Gallery.jpg
    605.2 KB · Προβολές: 95
  • Screenshot_20220609-214542_Gallery.jpg
    Screenshot_20220609-214542_Gallery.jpg
    717.9 KB · Προβολές: 90
  • Screenshot_20220609-213830_Gallery.jpg
    Screenshot_20220609-213830_Gallery.jpg
    480.8 KB · Προβολές: 89
  • Screenshot_20220609-213814_Gallery.jpg
    Screenshot_20220609-213814_Gallery.jpg
    582.7 KB · Προβολές: 93

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Προς το παρόν δεν θα ήθελα να αναφέρω την κλινική.
Φωτογραφίες με την τοποθέτηση έχεις ; Επίσης φωτογραφίες ανά μήνα που να δείχνουν την εξέλιξη σου αυτους τους μηνες ; Αλλιώς ένα πριν-μετά δεν έχει τόσο νόημα για ένα φόρουμ.

Georgie

Well-Known Member
Προς το παρόν δεν θα ήθελα να αναφέρω την κλινική.
Όπως θέλεις
Οι τρίχες στη Hairline έχουν λάθος γωνίες φυτρωσης να ξέρεις, που μάλλον το γνωρίζεις.
Δε φαίνεται δουλειά για 1850g με βάση το πρόβλημα που είχες .

KgeorgeK

New Member
Εσύ πως το βλέπεις το αποτέλεσ

Όπως θέλεις
Οι τρίχες στη Hairline έχουν λάθος γωνίες φυτρωσης να ξέρεις, που μάλλον το γνωρίζεις.
Τα τεχνικά θέματα δεν τα γνωρίζω καθόλου.. γι αυτό ζήτησα τις γνώμες από το φόρουμ! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τον χρόνο σου!

KgeorgeK

New Member
Για προφανείς λόγους δεν δίνω περισσότερες πληροφορίες την παρούσα φάση.. Παρ όλα αυτά η βοήθεια και η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμενα!

Georgie

Well-Known Member
Φίλε να σου εξηγήσω κάτι.
Η παρουσίαση δεν είναι καλλιστεία.
Έχει λόγο που γίνεται η παρουσίαση φωτογραφικού υλικού.
Παίρνεις βοήθεια και δίνεις βοήθεια με την ανταλλαγή πληροφοριών.
Μέσα σε αυτές η πιο βασική είναι η κλινική που πραγματοποίησε την εκάστοτε επέμβαση .
Αυτή και τα αποτελέσματα είναι που ενδιαφέρει .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
1850 grafts εκεί, θα έπρεπε να δίνουν μια πολύ solid εικόνα, τουλαχιστόν βάση των λίγων πληροφοριών που δίνεις. Δεν φαίνεται "καλό", επιεικώς. Μίλησες με τον γιατρό σου να του εκφράσεις την δικαιολογημένη ανησυχία σου? Γιατί για να γράφεις έτσι, ικανοποιημένο δεν σε κόβω.

Aldo

Well-Known Member
Μάλλον αφού ολοκληρώθηκε το αποτέλεσμα θα του είπε μην ασχολείσαι με τρίχες γιατί θα απόκτησεις πολύ σοβαρά body dysmorphic θέματα …..
Ενώ πριν την μετ ήταν επένδυση …οι τρίχες αχαχααχαχ

kampanakideandean

Active Member
Όπως θέλεις
Εξηγησε μου αν σου ειναι ευκολο πως παρατηρησες αυτο με τις λαθος γωνιες, μιας που δεν γνωριζω και θα ηθελα να ειμαι σε θεση να το αναγνωριζω και γω μελλοντικα.

bobby

Well-Known Member
Δες έχεις την αναμενόμενη φύτρωση (γύρω στο 50% εκτιμώ) . Δεδομένου του προβλήματος που είχες (όχι πολύ μεγάλο - κυρίως οι κρόταφοι και λίγο κατέβασμα hairline σου έκανε) αν είχες καλή φύτρωση (>90%), τα 1850 graft θ ήταν αρκετα για μία πολύ καλύτερη εικόνα στο 14μηνο.

Επίσης νομίζω ότι έχει υποχωρήσει το forelock σου που πριν φαινόταν δυνατό. Δεν ξέρω αν είναι από shock loss ή επιδείνωση της ΑΑ καθώς δεν έχουμε φωτο με την τοποθέτηση. καλό θα ήταν αν έχεις να μας βάλεις για να μορέσουμε να αξιολογήσουμε καλύτερα.

Η γωνία τοποθέτηση των graft στην hairline φαίνεται μεγάλη (δηλαδή έχουν τοποθετηθεί αρκετά όρθια - σχεδόν κάθετα 90 μοίρες) ενώ σύμφωνα με τις βασικές αρχές θα έπρεπε να ήταν 10 με 20 μοίρες......

Τέλος μία παρατήρηση που για εμένα προσωπικά χαλάει πολύ μια ΜΜ: κακώς άφησε τόσα πολλά sentinel hair κάτω από την hairline, δείχνουν άσχημα έπρεπε να τα ανακυκλώσει και να αφήσει πολύ λίγα για φυσικότητα.......

Μπλουζα