Γνώμη για Μεταμόσχευση

F4LL3N

New Member
Καλησπέρα σε όλους σας,
Διαβάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό το forum και προσπαθώ να ενημερωθώ όσο δυνατόν περισσότερο σχετικά με τις μεταμοσχεύσεις και η αλήθεια είναι ότι όλα τα post αποτελούν και ένα λιθαράκι γνώσης που αποροφώ, ώστε να έχω σωστές βάσεις και κριτήρια.
Αποφάσισα να γράψω καθώς έχει έρθει η ώρα και για εμένα να κάνω μμ και ψάχνοντας μαζί με ένα φιλο από την δουλειά που έχει κ εκείνος πρόβλημα μου είπε να δούμε την κλινική του Dr Cinik, καθώς είχε πάει πρώτη φορά Κωνσταντινόυπολη με την κοπέλα του την περασμένη εβδομάδα για ολιγοήμερες διακοπές και παρατήρησε ότι υπήρχε πολύς κόσμος με μαύρη κορδέλα στο κεφάλι από την κλινική.
Κοιτάζαμε λοιπόν το site του για πληροφορίες κτλπ και μου έδειξε ένα βιντεάκι με έναν έλληνα που μιλούσε για την εμπειρία του και κοιτάζοντας τον κατάλαβα ότι ήταν ένα φιλαράκι από τον στρατό ! Τον πήρα λοιπόν τηλέφωνο και μιλήσαμε και μου είπε καλά λόγια, έχει και δελεαστικά πακέτα, οπότε ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους του forum αν τον γνωρίζουν ή τον έχουν ακούσει.Δυστυχώς το budget μου δεν είναι μεγάλο για να μπορέσω να κοιτάξω ερντο οπότε θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει σαν επιλογή ο συγκεκριμένος.
Σας ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις που θα λάβω !
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manly_Man

Well-Known Member
για Κων/πολη μπορείς να κοιτάξεις για Dr Erkan Demirsoy που ειναι μέλος του ISHRS, ειναι λιγο πιο ακριβος απο Cinik γτ χρεώνει με το graft o συγκεκριμένος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

rivale

New Member
Αν επιτρέπεται παραπομπή σε ξένο φόρουμ:

 

dimitris50423

Well-Known Member
Αν επιτρέπεται παραπομπή σε ξένο φόρουμ:


Διαβάστε το link να φριξετε με αυτά που λέει ο μεταμοσχευμενος για αυτά που έζησε. Προσέξτε τι προτείνετε σε κάποιον που δεν γνωρίζει από μεταμοσχευσεις μαλλιών. Πήγε ο άλλος του πήραν πρώτα τα λεφτά και μετά έκατσε και τον έσφαξαν σε ένα δωματιακι 2 επί 3. Αυτες είναι οι κλινικές της Τουρκίας. Και αν σε σφάξουν και σε κάνουν χαλιά πήγαινε μετά να τους κάνεις παράπονα και να βγάλεις άκρη.
Μακριά από Τουρκία. Ελλάδα και Κύπρο που έχουν λόγο να νοιάζονται για τα αποτελέσματα που βγάζουν. Με αυτή την αντιμετώπιση που είχε ο συγκεκριμένος δεν θα μου φαινόταν περίεργο να άρπαζε και κανένα μεταδιδόμενο νόσημα.
 

giwrgos8888

Active Member
εγω επειδη μπηκα σε ενα φορουμ απο το φουμπου βλεπω αποτελεσματα απο cinik yavuz kai klinikh smile
ειναι ρισκο να κανει καποιος σε αυτες τις κλινικες βλεπω και καλα αποτελεσματα και πολυ ασχημα.
 
Μπλουζα