Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Forum. Χρόνια μέλος και εγώ διαβάζοντας και μαθαίνοντας από τα βήματα των περισσότερων εδώ μέσα. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την περιπτωσή μου και πώς πρέπει να προχωρήσω απο εδώ και πέρα. Λοιπον ξεκινάω λέγοντας ότι είμαι 28 χρονών και πίσω στο 2017 όταν και είδα ένα κενάκι πίσω απο τον εναν κρόταφο και λίγο προς τα κεντρικά, πανικοβλήθηκα και έψαχνα τι να κάνω. Γενικά δεν είχα θέμα με το μαλλί μεχρι και τα 24 όταν και είδα κάποια αραίωση σε εκείνο το σημείο, ίσα ισα εφτιαχνα ότι λουκ ήθελα απλα πάντα με ενοχλούσε οτι ειχα λιγο πιο μεγαλο μέτωπο. Τελος παντων, τα ψυχολογικά με είχαν βαρέσει κόκκινο και εψαχνα τροπο να το διορθωσω. Τοτε δεν ηξερα και πολλα και ετυχε να στειλω σε μια κλινικη οπου και προσφερθηκε να με βοηθησει κανοντας μια πολυ μικρη ανευ κοστους επεμβαση της ταξεως των 480-500grafts. Το κακο σε αυτο είναι οτι πατησαν και χερλαιν και κροταφους και πιο κεντρικα, τα οποια για ολα αυτα τα σημεια ηταν παρα πολυ λιγα ειδικα για την χερλαιν την οποια την καναν λιγο πιο οριζοντια απο το Μ που ηταν. Να υπογραμμισω οτι ολο το μαλλι περα απο το σημειο που προεκυψε θεμα δεν ειχα πουθενα αλλου αραιωση. Αφου εκανα αυτην την επεμβαση με εναν νεο γιατρο και οχι εμπειρο μου προτειναν την μινοξυδιλη για ενα διαστημα μετα την μεταμοσχευση την οποια και ξεκινησα. Η γραμμη της χερλαιν στους κροταφους ηταν αραιη οπως ειναι φυσικο καθως με 480 Grafts δεν μπορεις να χτισεις σωστη, παρολα αυτα ενιωθα καλυτερα γιατι το μετωπο καπως εκλεινε και με λιγο τοπικ ηταν οκ. Μετα απο τους 5 μηνες, σκεφτηκα οτι δεν χρειαζεται αλλο η μινοξυδιλη (δεν ηξερα οτι ειναι εφ ορου ζωης) και την σταματησα. Απο εκεινο το σημειο ξεκινησε ενα shedding πολυ εντονο που πανικοβληθηκα δεν ηξερα απο οτι ειναι στην αρχη, πηρα την κλινικη και οταν τους ειπα οτι εκοψα την μινο, μου ειπαν να την ξαναρχισω. Την ξαναεβαλα στο κεφαλι μου αλλα το shedding διπλασιαστηκε και φρικαρα παλι και την σταματησα παλι (λαθος? μπορει). Απο εκεινο το σημειο και μεχρι να σταματησει το shedding αραιωσε ολη η μπροστα ζωνη καθως και πισω απο το τσουλουφι αρκετα (δεν ξερω αν επαθα και shockloss καθως μπηκαν σε πολυ πυκνες περιοχες) με αποτελεσμα να ειμαι καπως ετσι αυτα τα 4-5 χρονια. Βεβαια μεσα σε αυτα τα 5 χρονια εχω αραιωσει κιολας κι αλλο αλλα το ολο θεμα μου και την ζημια μου το εκαναν τα 2 shedding. Και φτασαμε σε αυτην την κατασταση σημερα. Με πολυ κοπο και mane φτιαχνω ενα μαλλι που βεβαια εξω δεν το καταλαβαινει κανεις οτι εχω αραιωση αλλα για να το πετυχω αυτο τρωω πολυ ωρα στον καθρευτη και με εχει κουρασει παρα πολυ. Θελω να μπω για μεταμοσχευση να φτιαξω γενικα μπροστα περιοχη καθως και το τσουλουφι εχει αραιωσει οπως βλεπετε αλλα και κροταφη και πισω απο τσουλουφι. Ξερω ειμαι μικρος αλλα δεν γινεται να το παλευω αλλο και να βαζω προιοντα στο κεφαλι που ισως και αυτα κανουν κακο + ειναι πολυ ψυχοφθορο. Πηρα απο μια κλινικη μια εκτιμηση και μου ειπαν για 3000grafts. Θελω και τις δικες σας γνωμες και τι θα κανατε εσεις στην θεση μου:
ΥΓ. Τα πλαινα και τα πισω τα παιρνω με σκαλα 3-2-1 απο πανω προς τα κατω οποτε τα μαλλια εκει στα αυτια ειναι πιο ξυρισμενα απο τα πιο πανω και γι αυτο ισως να φαινεται ετσι!
Πισω στο crown ειναι φυτρα την οποια την ειχα παντα
ΥΓ. Τα πλαινα και τα πισω τα παιρνω με σκαλα 3-2-1 απο πανω προς τα κατω οποτε τα μαλλια εκει στα αυτια ειναι πιο ξυρισμενα απο τα πιο πανω και γι αυτο ισως να φαινεται ετσι!
Πισω στο crown ειναι φυτρα την οποια την ειχα παντα
Συνημμένα
-
IMG_20220617_013106.jpg1.1 MB · Προβολές: 86
-
IMG_20220617_013119.jpg752.5 KB · Προβολές: 81
-
IMG_20220617_013150.jpg716.6 KB · Προβολές: 77
-
IMG_20220617_013203.jpg910.9 KB · Προβολές: 82
-
IMG_20220617_013213.jpg2.2 MB · Προβολές: 80