Γνώμες για μεταμόσχευση (?)

mart

New Member
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο φόρουμ και γενικά όχι ιδιαίτερα έμπειρος στο θέμα μεταμόσχευση.
Είμαι 32, έχοντας πρόβλημα αραίωσης τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω αν επιδεινώθηκε και από την χρήση κράνους τα τελευταία χρόνια ή είναι καθαρά συγκυριακό. Τον τελευταίο χρόνο παίρνω το rogaine 5% αλλά έχω αρχίσει να σκέφτομαι πιο δραστικά μέσα, δηλαδή την μμ. Παραθέτω κάποιες φωτό ώστε να έχετε καλύτερη εικόνα. Δεν επιθυμώ να κάνω κάτι και να μην φαίνεται φυσικό. Πάντα έχω τα μαλλιά μου κοντοκουρεμένα αλλά επειδή η αραίωση κατά κύριο λόγο είναι στο κέντρο του κεφαλιού πιστεύω πως μια μμ θα έχει φυσικό αποτέλεσμα καθώς δεν χρειάζομαι εμφύτευση μπροστά λόγω έντονων φυτρών. Θα ήθελα τις συμβουλές σας γιατί έχω χαθεί με όσα διαβάζω, για κλινικές Ελλάδα, εξωτερικό, μεθόδους, αποτελέσματα κτλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Συνημμένα

• 20170126_131929.jpg
    20170126_131929.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 113
  • 20170126_131900.jpg
    20170126_131900.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 91

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Θελεις καλο Γιατρο,καλο χερι.Δυσκολη περιπτωση.
Αν μπορεις περιμενε να αδειασεις κιαλο η βαζε λιγο τοππικ,αλλιως θεραπειες με φινα και ισως συνεπειες.

chrisk100

Member
Οπως ειπαν και τα παιδια εισαι δυσκολη περιπτωση. Πιστευω οτι εαν παρεις φινα και δεν εχεις παρενεργειες σε συνδυασμο με μινοξιδιλη θα σου γεμισει αρκετα το κεφαλι αφου εχεις παντου αδυναμες τριχες

mart

New Member
Αν μπορεις περιμενε να αδειασεις κιαλο η βαζε λιγο τοππικ,αλλιως θεραπειες με φινα και ισως συνεπειες.
Eυχαριστώ για την απάντηση αλλά με βοηθάς λίγο γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να περιμένω? επίσης τι εννοείς με το τοππικ.
Φίνα δεν θέλω να πάρω γιατί έχω ακούσει για διάφορες παρενέργειες.

Απλά από ότι καταλαβαίνω από όσους έχουν απαντήσει έως τώρα θεωρούν πως είμαι δύσκολη περίπτωση για μμ, λόγω μεγάλου εύρους αραίωσης άρα προτείνετε να μην μπω στη διαδικασία? Τονίζω πως δεν θα ήθελα να πάρω ρίσκα με άσχημο αποτέλεσμα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Eυχαριστώ για την απάντηση αλλά με βοηθάς λίγο γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να περιμένω? επίσης τι εννοείς με το τοππικ.
Φίνα δεν θέλω να πάρω γιατί έχω ακούσει για διάφορες παρενέργειες.

Απλά από ότι καταλαβαίνω από όσους έχουν απαντήσει έως τώρα θεωρούν πως είμαι δύσκολη περίπτωση για μμ, λόγω μεγάλου εύρους αραίωσης άρα προτείνετε να μην μπω στη διαδικασία? Τονίζω πως δεν θα ήθελα να πάρω ρίσκα με άσχημο αποτέλεσμα.

Κοιτα μπορεις να κανεις μεταμοσχευση αλλα χρειαζεσαι καλο γιατρο για αποφυγη sockloss δηλαδη υπαρχει περιπτωση να σου πεσουν τα μαμα μαλλια λογο τραυματισμου οποτε θα βρεθεις στο σημειο μηδεν που ησουν πριν.
Απο την αλλη μπορει να βαλεις και να πανε ολα καλα αλλα και παλι μελλοντικα σε συντομο χρονικο διαστημα να σου πεσουν παλι τα μαμα μαλλια διοτι αποτι φενεται η τριχοπτωση εξελισετε και αφου δεν εισαι για σκληρα πραματα-θεραπειες ισως να επρεπε να περιμενεις λιγο να δεις πως θα παει.

piros75

Well-Known Member
Κατ' αρχάς για μένα πρέπει να διευκρινήσεις αν έχεις ΑΑ ή κάτι άλλο και αυτό μπορεί να στο πει μόνο γιατρός. Αν έχεις ΑΑ, τότε με προσοχή στην τοποθέτηση των μοσχευμάτων μπορείς να τα πας περίφημα.

Μπλουζα