Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

δε μπορω να θυμηθω ποσο ποσοτητα ηταν, αλλα επαιρνα το μεσο απο το σπεκτρουμ που ειναι η προτεινομενη δοση. Δηλαδη ελεγε 100-200μγ, επαιρνα 150μγ.

edyuser1

Active Member

εγω εχω δει δλδ και αυτοι που ασχολουντε με το bodybuilding οτι μπορουν να παρουν μεχρι και 5 γραμμαρια αυτο θα εχει καμια επιπτωση λες?

κοιτα φιλε εγω τα λεω εξω απο τα δοντια και μετα με κατηγορουνε οτι ειμαι αγενης και δοσιλογος και αλλα τετοια.

1.Αν το φαρμακο (φινα) σε χαλαει τοσο, κοψτο. Δηλαδη αν εχεις παρενεργειες το κοβεις.
2.Οταν ενα φαρμακο κανει κακο, δεν προσπαθουμε να το "γιατρεψουμε" με αλλο φαρμακο, και δη με υπερβολες στις δοσεις. Εγω πηρα λιγη αργινηνη να δω πως ειναι. Αν παρεις φινα σε χαλασει, παρεις 5μγ αργινηνη για να φτιαξεις αυτο, και η αργινηνη σου χαλασει το συκωτι λιγο, τοτε θα παρεις λιγο απο το αλλο για να φτιαξεις το συκωτι που θα σου χαλασει το παγκρεας και δεν εχει σταματιμο αυτο το πραγμα...
3.Αυτοι που κανουνε Bodybuilder ειναι οι πρωτοι που κανουν ΤΙΣ υπερβολες του αιωνα και καταστρεφουν τον οργανισμο τους. Οι μισοι απο αυτους ειναι τρελοι για δεσιμο οποτε μη τους συμβουλευεσαι για φαρμακα.

Γενικα πιστευω οτι αν παρεις 5γρ για καιρο θα βγαλεις ulcer στο στομαχι (δε ξερω πως το λενε στα ελληνικα) 100%...

edyuser1

Active Member

ρε φιλε σιγουρα η υπερδοσολογια μπορει να σε κανει κακο αλλα αυτη η ποσοτητα που επερνες μπορει να μην ηταν η αναλογη και δεν το λεω μονο για τις παρενεργειες της φινας στο κατω κατω και σπερμα εχω κανονικο και ποσοτητα μονο λιμπιντο λιγο μειωμενη δεν κανει κατι κακο η αργινινη ενταξει μπορει τα 5 γρ να ειναι πολλα αλλα και εσυ ρε φιλε δεν ηταν πποσοτητα αυτη που επερνες για να βγαλουμε συμπερασματα γιατι ξερουμε ολοι οτι αυτες οι πολυβιταμινες και οι βιταμινες του φαρμακιου ειναι αερας απο μια τροφη μπορεις να λαβεις την 3πλασια ποσοτητα

κοιτα επαιρνα ακριβως τη συνιστομενη ποσοτητα, και δεν εχω προβλημα ελλειψης η κατι τετοιο, οποτε δε καταλαβαινω γιατι επρεπε να παρω την 3πλασια απο τη συνιστομενη ποσοτητα. Γενικα ο καθε ενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει, εγω δε θα σου πω τι να κανεις, απο την αλλη ομως δε μπορω αφου ρωτας, να μη σου πω οτι το να περνεις 5 γρ τη μερα αργινηνη για 5 χρονια που θα παρεις φινα ας πουμε, θα βγαλεις σιγουρα ulcer στο στομαχι γιατι η αργινηνη αυξανει την acidity.

edyuser1

Active Member

ναι οκ σε καταλαβαινω εγω θα το δοκιμασω για κανενα 3μηνο οχι ακομα ομως. παω και γυμναστηριο και οτι γινει λες να μας κανει καμια ζημια με τα μαλλια δεν πιστευω ε?

xDante

Member

edyuser1 είπε:
ναι οκ σε καταλαβαινω εγω θα το δοκιμασω για κανενα 3μηνο οχι ακομα ομως. παω και γυμναστηριο και οτι γινει λες να μας κανει καμια ζημια με τα μαλλια δεν πιστευω ε?

εσύ παίρνεις φίνα και πάς και γυμναστήριο που σου αυξάνει την τεστοστερόνη και την αυξάνει και η φίνα (η την ανεβάζει) άντε βγάλε συμπέρασμα.... άρα τί κάνεις... ?????
και εξηγούμαι
Γυμναστήριο -> ανεβάζει τέστο άρα αυξάνεται και η 5α
Φίνα -> μειώνει την 5α αλλά αυξάνει και την τέστο (την ελεύθερη κάπως έτσι) :tease: αυτό δεν είναι λίγο ότι να ναι συμπέρασμα ?
τί έχουμε ως αποτέλεσμα ?

somari

Active Member

H τεστοστερόνη ΕΝΩΝΕΤΑΙ με το 5-αρ. Οπότε λογικό είναι μειώνοντας το 5α να ευξάνεται η ελεύθερη τεστοστερόνη... Το γυμναστήριο δεν ανεβάζει αναγκαστικά τα επίπεδα τεστοστερόνης πάλι...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member

παναγια μου παρθενα μου εχεστειν..........πανω μου..το κακο ειναι παιδια οτι οσοι δεν συμβιβαζομαστε με την ιδεα οτι θα καραφλιανουμε εχουμ χαμηλη ψυχολογια και αυτο επισης ειναι σημαντικο..τον τελευταιο καιρο βλεπω μια ελαφρα μειωση στα μαλλια αυξηση πτωση τριχων συνηθως μεγαλες βεβαια χανω 100 τριχες πλεον οταν εχανα 50 αναμενω να δω αν θα βγουν καινουργιες αλλιως..το θεμα ειναι οτι χαζεβα φωτογραφιες μου πριν 2 με 3 χρονια και εβλεπα οτι ειχα περισσοτερα μαλλια εγινα ρακος δεν μιλαμε για οταν ημουν 18χρονων πραγματικα θα κλαψετε αν δειτε τι μαλλι ειχα και τι τωρα επειδη ομως το προβλημα μου ειναι στους κροταφους ξερω μεσα μου οτι αν παρω φινα δεν θα εχω τριχοπτωση καθολου εγω το ξερω και ειναι τοσο ισχυρο το αισθημα μη πτωσης μαλλιων που σκεφτομουν να παω σε ενδοκρινολογο να παρω γνωμες για φινα ενω γνωριζω απο δω μεσα τι γινεται..φαντασου ενω ξερω θελω να ελπιζω οτι εγω δεν θα εχω παρενεργειες ειδες τι συμβαινει να θες να εθελοτυφλεις??και ομως μετα απο αυτο ομως επανειλθα στην πραγματικοτητα προεχει η υγεια..εν τελει τι σκατα θα γινε με αυτην τη γ...μενη τριχοπτωση δεν αντεχω αλλο θελλω να ξεσπασω τον θυμο μου θα βρειτε κατι να ησυχασουμε παντα βλεπω τους αντρες με πολλα πυκνα μαλλια και ζηλευω παντα ημουν λατρης των μακριων μαλλιων σχετικα αρρα καταλαβαινετε οτι δεν αντεχω στα 24 μου να ανοιγει και αλλο η φαλακρα θελω να δω γεματους κροταφους και παπαρια τι θα γινει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε καντε κατι γαμωτο μου............ :( μου ρχετε να κλαψω ωρες ωρες.........

kos1987

New Member

Ρε εδω δεν κλαιμε για αλλα πραγματα, για τα μαλλια κανεις ετσι? Και μενα μεσα σε 2 χρονια η διαφορα ειναι τεραστια απο φωτο.
Οσο αφορα ενδοκρινολογους κλπ να σ πω εγω.Εχω μιλησει με ενδοκρ. και νευρολογο του εξωτερικου.Τους εστειλα και με μαιλ ο,τι εχει να κανει με τη φινα, που δεν το λεει η μερκ και ξερεις τι απαντησαν?Οτι στεκουν απολυτα!! και θεωρουν υποπτο το γεγονος οτι η μερκ αλλαζει συνεχως το φυλλαδιο(Συμφωνα με αυτους, αλλιως συμπεριφερεται ο οργανισμος ενος 65αρη σε σχεση με ενα 20αρη και τα χωνουν και λιγο στον fda γι'αυτο το λογο).Οσο αφορα τωρα τα sides εμενα προσωπικα δεν με τρομαζουν, εαν εμφανιστουν το κοβεις και επανερχεσαι αργα ή γρηγορα.Εαν θες να ξεκινησεις εγω θεωρω απαραιτητο να κανεις ορμον/κες εξετασεις πριν.
Υπαρχουν εξελιξεις στα τοπικα σκευασματα.Σε ενα μηνα ή λιγοτερο θα ξερω περισσοτερα και θα αλλαξω και εγω συνταγη!!!

weznem

Well-Known Member

τι νοημα εχει να ξεκινησω φινα αφου μαθηματικα καποια στιγμη θα βγαλω συμπτωματα και να μην πω οτι θα ειναι μονιμα συμβαινει και αυτο δεν συμφωνεις?να πω ομως οτι οταν την κοψω και φυγουν ολα αυτα τα μαλλια θα τελαθω η οχι??αρα καταθλιψη και ισως επιμονη στην συνεχιση του φαρμακου μεχρι να μην σηκωνεται?δεν τα λεω καλα ολι εκφραζουν ανησυχιες για την φιναστεριδη και εγω να της ξεκινησω τωρα?δεν ξερω τι να πω τα βλεπω λαθος ειλικρινα τα εχω χαμενα?εσυ πιστευεις οτι αν επαιρνα ru θα εβλεπα διαφορα με την σπιρολακτονη δεν βλεπω κατι θετικο σε συγκριση με το πως ημουν παλια θα εδινε ωθηση πιστευεις??

weznem

Well-Known Member

τι βαζεις στα μαλλια εσυ τωρα?η τελευταια εικονα ειναι πως ημουν το καλοκαιρι τωρα στην ακρη των κροταφων τις εχασα αυτες τις τριχες δεν ξερω αν θα βγουν καινουργιες και σε ρωταω σαν ποιο εμπειρο τι μεσυμβουλευεις υπαρχει περιπτωση να κανω κατι για να βγαλω μαλλια στους κροταφους π ειναι δυσκολο σημειο..ευχαριστω για το ενδιαφερεον συγνωμη π ειμαι με κοπελα αλλα δεν εχω αλλη μονος..

weznem

Well-Known Member

και εδω η δευτερη οπωσ ειμαι περιπου τωρα δεν την φορτωνε μαζι..

weznem

Well-Known Member

αναμενω τις σκεψεις σου..παρεπτιτοντως στην δευτερη φωτο το κουρεμ της κοπελας σαρεσει?ξεχασα να αναφερω οτι κομμωτης και χωρις μαλλια ειναι αρκετα δυσβαχταχτο...

kos1987

New Member

Ομορφαντρααααα μουυυυ πιανουν και τα χερια σουυυ
Εγω εμπειρος στον τομεα της α/α δεν ειμαι...εχεις pm

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@weznem θα σε παρακαλέσω να μην ανεβάζεις φωτογραφίες τρίτων ανθρώπων, ακόμα και αν τους ξέρεις (οικογένεια , κοπέλα, φίλοι), εφόσον δεν έχουμε την συγκατάθεσή τους.

weznem

Well-Known Member

συγνωμη δεν το σκεφτηκα...δεν θα επαναλειφθει..

Μπλουζα