Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

molimoli

New Member
Λοιπον φιλε moli, οπως βλεπεις εχεις λιγο αυξημενη dht, προφανώς ηταν πολυ υψηλωτερη οταν αρχισες την θεραπεία.
Αρα πας χρειαζεσαι dht blocker οπως κ χρησιμοποιεις με αυτη τη θεραπεία.
Να υπενθυμίσουμε οτι το shen min περιεχει Saw Palmetto κ fo-ti.
Ομως ποσο καιρο χρησιμοποιεις το shen min?
Γιατι καλύτερα ειναι σε κανα 4μηνο να αντικαταστησεις το shen min με καποιο ποιο ελαφρυ blocker.
Γιατι το fo-ti κ το Palmetto μπορουν να δημιουργησουν προβληματα στο ηπαρ.
καλησπερα και σ'ευχαριστω για την αμεση βοηθεια
με 0,8 δεν ειμαι στα ορια για να χρησιμοποιησω proscar(1/5) ?
shen min βαζω ενα τεραμηνο αλλα βαζω το solution τοπικα

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Διάβασα πολλές σελίδες και δεν βρήκα απάντηση έτσι θα ρωτήσω! η φίνα δίνει λίγη επανέκφυση? Επίσης πόσα χρόνια κρατά η δύναμη της φίνας ?

nikolaos2014

New Member
Διάβασα πολλές σελίδες και δεν βρήκα απάντηση έτσι θα ρωτήσω! η φίνα δίνει λίγη επανέκφυση? Επίσης πόσα χρόνια κρατά η δύναμη της φίνας ?

Φίλε σε κρατάει δυνατό και δεν σε αφήνει να εχεις τριχοπτωση ακόμα δυναμώνει την τρίχα αρκετα την κανει πιο σκληρή! Θέλει και σε συνδιασμό με regain + Φίνα. Εγώ αυτο κανω και παει καλά,υπαρχει ατομο που νομιζε οτι εβαλα και μαλιά,και μην φανταστεις ειμαι και light σε κενά. Φαντάσου,εχεις αρχίσει θεραπεία;

θεραπεία με φίνα όχι...μόνο ρόλλερ εδώ και 3 εβδομάδες....απλά σκέφτομαι αν δεν με πιάσει το ρόλλερ τη θα κάνω....επειδή έχασα αρκετά στους κρόταφους και συνεχίζει........

nikolaos2014

New Member
θεραπεία με φίνα όχι...μόνο ρόλλερ εδώ και 3 εβδομάδες....απλά σκέφτομαι αν δεν με πιάσει το ρόλλερ τη θα κάνω....επειδή έχασα αρκετά στους κρόταφους και συνεχίζει........

όσο πιο γρηγορα φίλε τοσο καλύτερα θα τα κρατήσεις!!

Stavros29

Member
Εγω είμαι 2 μήνες με φίνα και μινόξ, εδώ και 3 χρόνια η hairline μου είχε υποχωρήσει και είχαν μείνει 2-3 τρίχες. Στους 2 μήνες η παλιά hairline έχει γεμίσει τρίχες κανονικές και τριχάκια και πάει να γεμίσει, όλο το κεφάλι και το crown έχει γεμίσει μικρά τριχάκια και τρίχες νομίζω αλλά σε μικρότερο βαθμό απο τη hairline. Τώρα αν φταίει η μινόξ ή η φίνα για την επανέκφυση δεν ξέρω.

πόσο καιρό έχεις στην φίνα?
Θανάση,
πρέπει να μετρήσεις την Οιστρονη, να δεις σε τι επιπεδα βρίσκεται.

Γιατί αν η Οιστρονη είναι ψηλά, η Φίνα που πρέπει να πέρνεις είναι πολύ λίγη, κ τα υπόλοιπα θα τα κανουν οι pgd2blockers κ pge2agonist.
Βλέπε θεραπεία @zachosdonganos.

Επίσης Ερώτηση, το μαλλί σου είναι λιπαρό?

Αν ναι τοτε έχεις αυξημένη Οιστρονη.

Θανάση,

Γιατί αν η Οιστρονη είναι ψηλά, η Φίνα που πρέπει να πέρνεις είναι πολύ λίγη, κ τα υπόλοιπα θα τα κανουν οι pgd2blockers κ pge2agonist.

Καθολου λιπαρο....

Θανάση,

Εχεις καμια εισηγηση η τι μπορει να συμβαινει?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Εχεις καμια εισηγηση η τι μπορει να συμβαινει?

Θανάση είναι απλό, μετράς Ορμόνες κ βλέπεις πια είναι ανεβασμένη.

Ξεκίνα απο Οιστρονη, αν δεν εχει πρόβλημα,
μετά μετράς την dht να δεις τι γίνετε κ μ'αυτη.

Τελευταία αφήνεις την Εστραδιολη(γιατί δε νομιζω να έχεις κληρονομικότητα σε θυρεοειδή).

jo1908

New Member
Καλησπερα.μια ερωτηση αν και ειμαι σιγουρος οτι εχει απαντηθει στο παρελθον.μετα απο ποσο καιρο μετα την μτμ μπορω να ξεκινησω φινα?και πόσο καιρό πριν θα πρέπει να την έχω σταματήσει για να κάνω μτμ.δεν έχω κάνει ακόμα μτμ αλλά το σκέφτομαι σοβαρά.

Καλησπερα.μια ερωτηση αν και ειμαι σιγουρος οτι εχει απαντηθει στο παρελθον.μετα απο ποσο καιρο μετα την μτμ μπορω να ξεκινησω φινα?και πόσο καιρό πριν θα πρέπει να την έχω σταματήσει για να κάνω μτμ.δεν έχω κάνει ακόμα μτμ αλλά το σκέφτομαι σοβαρά.
Γιατί να πάρεις Φίνα,
πάρε saw Palmetto της lamberts.

και πάρε κ Τσάι Μέντας,

akishellas3

Well-Known Member

απο τα δικα μου αποτελεσματα οταν χρησιμοποιουσα ναι δινει επανακφυση στην κορυφη μερικα χνουδακια μπροστα κ γενικα πιο παχια τριχα ,κρατανε καιρο κ αναλογα ποσο διαστημα την χρησιμποιειες οταν της σταμτας την σταματας σταδιακα οχι καρφι κ σε μερικους μηνες φευγουν κ τα αποτελεσματα.
Fina 0,5mg καθε μερα κ μετα απο συντομο χρονικο διαστημα ανα μερα

Τελευταία επεξεργασία:

akishellas3

Well-Known Member
saw Palmetto ποιος εχει δοκιμασει εδω κ ειδε αποτελεσμα ? Λιπαρα μαλια ειχα εγω οποτε παιζει να ηταν οιστρονη... ?
Σε ατομα κατω απο 28-30 μην παιζετε με την φινα κ τις ορμονες σας.

Τελευταία επεξεργασία:

aggelos88

Active Member
Εσεις που παιρνετε φινα δεν φοβαστε τις παρενεργειες?? Μεχρι και για τερατογενεσεις λενε ...

Ημαρτον αμα φτασουμε σε τοσο απογνωση να χαλασουμε την υγεια μας για το κωλομαλλι επειδη οι γιατροι ειναι αχρηστοι εν ετη 2016

akol

Member
καλησπερα.ημουν χρηστης φιναστεριδης για δυο χρονια με ικανοποιητικα αποτελέσματα αλλα μου ειχε δημιουργησει προβλημα στη λιμπιντο και τη σταματησα.με βασιλικο πολτο το ειχα ξεπερασει.το τελευταιο διαστημα χρησιμοποιω μονο μια λοσιον. αλλα συναιβει ο εξης.πριν απο τρεις μηνες ξεκινησα ενα νευροληπτικο φαρμακα λογω προβληματος στο γαστρεντερικο.αυτο το φαρμακα εχει ως ανεπιθυμητες ενεργειες μειωση τεστοστερονης αλλα και μειωση της DHEA (οχι DHT).Tο αποτελεσμα ειναι να μη χανω ουτε τριχα αλλα δυστηχως η λιμπιντο εχει πιασει πάτο ,χειροτερα απο οτι με το proscar.εχω ψαξει σχετικα με την DHEA και καπιοι υποστηριζουν οτι η μειωμενη dhea συνεπαγεται και μειωση τριχοπτωσης,καπιοι αλλοι ομως υποστηριζουν οτι η ορμονη αυτη πρεπει να ειναι υψηλή.καπου αλλου διαβασα οτι δεν σχετιζεται με την τριχοπτωση.ξερει μηπως καποιος να πει τι ακριβως συμβαινει με αυτη την ορμονη και αν τελικα παιζει ρολο στην τριχοπτωση? εγω παντως δεν χανω τριχα...

weznem

Well-Known Member
καλησπερα.ημουν χρηστης φιναστεριδης για δυο χρονια με ικανοποιητικα αποτελέσματα αλλα μου ειχε δημιουργησει προβλημα στη λιμπιντο και τη σταματησα.με βασιλικο πολτο το ειχα ξεπερασει.το τελευταιο διαστημα χρησιμοποιω μονο μια λοσιον. αλλα συναιβει ο εξης.πριν απο τρεις μηνες ξεκινησα ενα νευροληπτικο φαρμακα λογω προβληματος στο γαστρεντερικο.αυτο το φαρμακα εχει ως ανεπιθυμητες ενεργειες μειωση τεστοστερονης αλλα και μειωση της DHEA (οχι DHT).Tο αποτελεσμα ειναι να μη χανω ουτε τριχα αλλα δυστηχως η λιμπιντο εχει πιασει πάτο ,χειροτερα απο οτι με το proscar.εχω ψαξει σχετικα με την DHEA και καπιοι υποστηριζουν οτι η μειωμενη dhea συνεπαγεται και μειωση τριχοπτωσης,καπιοι αλλοι ομως υποστηριζουν οτι η ορμονη αυτη πρεπει να ειναι υψηλή.καπου αλλου διαβασα οτι δεν σχετιζεται με την τριχοπτωση.ξερει μηπως καποιος να πει τι ακριβως συμβαινει με αυτη την ορμονη και αν τελικα παιζει ρολο στην τριχοπτωση? εγω παντως δεν χανω τριχα...
φιλε μου καλησπερα και περαστικα..

δεν εχω απαντησεις στα ερωτηματα σου απλα θα σου πω να στειλεις προσωπικο μηνυμα στον Gomi h ton tropheus που ξερουν περισσοτερα και απο ορμονολογικα οποτε μπορει να μπορουν να σε βοηθησουν!! και ενημερωσε και μας για το τι συνεβη αν θελεις

Θανάση είναι απλό, μετράς Ορμόνες κ βλέπεις πια είναι ανεβασμένη.

Ξεκίνα απο Οιστρονη, αν δεν εχει πρόβλημα,
μετά μετράς την dht να δεις τι γίνετε κ μ'αυτη.

Τελευταία αφήνεις την Εστραδιολη(γιατί δε νομιζω να έχεις κληρονομικότητα σε θυρεοειδή).
Total Testosterone 20,5
estradiol 31.3
progesterone 1.85
DHEA SO4 4.26
ανδροστενδιονη 2.6

Μπλουζα