Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
kineas είπε:
Γεια σας. Γνωρίζει κανείς ποια χρονολογία κυκλοφόρησε το proscar στην Ελλάδα;

Καλησπέρα, ακριβή χρονολογία δεν ξέρω, αλλά υπάρχει στην Ελλάδα πάνω από 15 χρόνια. Το έπινε και ο παππούς μου θυμάμαι.

Dimitris20

New Member
Πφφφφφφφφφφφ..μπερδευτηκα ρε παιδια ..πραγματικα...αλλα λεει ο ενας αλλα λεει ο αλλος..τελικα τι ισχυει απο ολα??

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Dimitris20 είπε:
Πφφφφφφφφφφφ..μπερδευτηκα ρε παιδια ..πραγματικα...αλλα λεει ο ενας αλλα λεει ο αλλος..τελικα τι ισχυει απο ολα??

Μονο σε ένα 10% το πολύ συμφωνούμε όλοι σε κάποια βασικά πράγματα, στο 90% έχει ο καθένας την άποψη του. Διάβασε να πάρεις πολλές απόψεις, και κρίνε μόνος σου...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παρόλο που είμαι κατά της φιναστερίδης, όσοι κάνουν χρήση και θέλουν να ενισχύσουν τα αποτελέσματά της δίχως να αυξήσουν την δοσολογία ΙΣΩΣ αξίζει να κάνουν συνδυασμό με το παρακάτω.

http://www.add-hair.com/L-Lysine.htm

Εγώ προσωπικά εδώ και 1 περίπου μήνα, κάνω τοπική εφαρμογή και βοηθάει στο να καθαρίζει πλήρως το τριχωτό της κεφαλής από σμήγμα καθώς και για μικροφλεγμονές που μπορεί να προκαλέσουν διάφορα τοπικά. Oral δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν και θα το κάνω για λόγους ότι μειώνει τα επίπεδα κορτιζόλης.

Χρησιμοποιώ το παρακάτω...

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-L-Lysine-Amino-Acid-Powder-100-g/13608

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Danceworld, δεν το έχω δοκιμάσει oral + fina, οπότε γι αυτό η άποψή μου αφορά μόνο review...όπως αυτό

http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-60674-page-0-order-last_answer-category-4.html

και η έρευνα που πόσταρα πριν.

Σε τοπική εφαρμογή, εμένα με βοηθάει να καθαρίζει εντελώς το κεφάλι (καλύτερα από soda) και επειδή δοκιμάζω διάφορες τεχνικές αιμάτωσης της περιοχής που μερικές φορές προκαλούν μικροφλεγμονές, βοηθάει στο να εξαφανίζονται.
Μισό κουταλάκι του γλυκού σκόνη, σε ένα μικρό σφηνοπότηρο μέχρι τη μέση με ζεστό νερό και διαλύεται πλήρως. Εφαρμογή στο κεφάλι για 20-30 λεπτά και καθώς στεγνώνει, τσιτώνει το δέρμα και με το ξέβγαλμα το κεφάλι είναι πεντακάθαρο.
(είχα βρει και κάποια ακόμα οφέλη όταν το έψαχνα για το συγκεκριμένο, αλλά δεν τα είχα συγκρατήσει).

tsintsila

Member
Να ρωτησω κατι για τη φιναστεριδη. Αν καποιος δεν εχει υψηλη τιμη dht στις αιματολογικες εξετασεις, αλλα απλα το κλασσικο προβλημα με την ευαισθησια των τριχοθυλακιων στην dht, πως θα τον βοηθησει η φινα?
Επισης, αφου η dht ειναι σημαντικη απο τη μια μερια για τον ανθρωπο, αν εχουμε υψηλη dht και με φιναστεριδη την φερουμε σε λογικα νουμερα, γιατι να εχουμε παρενεργειες?

kosteo

New Member
Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι...χρησιμοποιω 1 μηνα proscar 1mg και παρατηρησα μια μικρη αυξηση στηθους (επειδη γυμναζομαι χρονια εχω στηθος σε γενικη ενοια, αλλα τωρα παρατηρω μια αυξηση προσ τα μπρος, κατι παραξενω για μενα)...θορυβηθηκα και το εκοψα μαχαιρι...

επομενως...ειναι η αυξηση στηθους στις παρανεργειες του proscar?
μηπως επρεπε να το κοψω σταδιακα και οχι μαχαιρι?
με την παραδο καποιον ημερων ...ξερετε αμα η παρενεργεια υποχωρηση?

ευχαριστω προκαταβολικα...
τωρα χρησιμοποιω μονο regaine 5% , πρωι-βραδυ
fungoral 1 φορα την εβδομαδα.

weznem

Well-Known Member
kosteo είπε:
Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι...χρησιμοποιω 1 μηνα proscar 1mg και παρατηρησα μια μικρη αυξηση στηθους (επειδη γυμναζομαι χρονια εχω στηθος σε γενικη ενοια, αλλα τωρα παρατηρω μια αυξηση προσ τα μπρος, κατι παραξενω για μενα)...θορυβηθηκα και το εκοψα μαχαιρι...

επομενως...ειναι η αυξηση στηθους στις παρανεργειες του proscar?
μηπως επρεπε να το κοψω σταδιακα και οχι μαχαιρι?
με την παραδο καποιον ημερων ...ξερετε αμα η παρενεργεια υποχωρηση?

ευχαριστω προκαταβολικα...
τωρα χρησιμοποιω μονο regaine 5% , πρωι-βραδυ
fungoral 1 φορα την εβδομαδα.
απο την στιγμη που μειωνει την dht και υπαρχει μοιραια αθξηση τεστοστερονης μοιραια ο οργανισμος για να ισοσταθμισει αυτο το ισιζυγιο αυξανει τα οιστρογονα οποτε λογικα ειναι μια πιθανη παρενεργεια..απο φινα ωστοσο μονο ενδοκρονολογικες εξετασεις θα δωσουν μια τελικη απαντηση.

kidd

Member
Γεvικα το proscar που επιρρεαζει τη τεστοστεροvη επιδρα θετικα ή αρvητικα καποιοv που ασχολειται με γυμvαστηριο και γεvικα τη μυικη αvαπτυξη?

kidd

Member
rocknrolla είπε:
Επιδρά θετικά επειδή αφήνει περισσότερη ελεύθερη τεστοστερόνη, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας.
Αρα και θα σωσεις το μαλλι σου και θα τουμπαvιασεις! και το παιρvεις εφ ορου ζωης ή οταv το κοβεις χαvεις οτι ηταv vα χασεις?

edyuser1

Active Member
ρε παιδια εγω δεν βλεπω να με βοηθαει αλλο το proscar ουτε παρενεργειες εχω ουτε καποια διαφορα στα μαλλια αλλα για ενα διαστημα το ειχα κοψει για 1 μηνα.τωρα σκεφτομαι να αυξησω την δοση απο 1/5 σε 1/4 τι λετε εσεις?

Μπλουζα