Για πού το βάλανε οι φύτρες;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

captain

New Member
Καλησπέρα σε όλους.
Μετά από ένα τρίμηνο πολύ έντονης τριχόπτωσης (το καλοκαιρι), από Σεπτέμβριο κι έπειτα το μαλλί πήρε τα πάνω του. Με χρήση αντισυλληπτικών και regaine 2% το αποτέλεσμα ήταν διακοπή της τριχόπτωσης και επανέκφυση νέων τριχών. (να διευκρινήσω ότι είμαι κοπέλα με ΑΑ).
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν είναι ανησυχητικό το ότι τους τελευταίους 2 μήνες περίπου παρατηρώ κοντές και λεπτές τρίχες να πέφτουν. Όχι πολύ έντονα, αλλά επειδή έχω μακριά μαλλιά καταλαβαίνω ότι είναι φύτρες. Ουσιαστικά αυτό ξεκίνησε στον 6ο μήνα χρήσης regaine και συνεχίζεται μέχρι τώρα που έχουν περάσει 8 μήνες. Κατά τ' άλλα δεν χάνω ιδιαίτερα τις "δυνατές" τρίχες. Επίσης παρατηρώ ότι οι δυνατές φύτρες (που είναι πιο σκούρες και χονδρές) παραμένουν.
Ποια η γνώμη σας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lalakos

Member
Απ: Για πού το βάλανε οι φύτρες;

captain, είναι φυσιολογικό να χάνεις και μικρές τριχούλες, ειδικά στο ξεκίνημα θεραπείας με regaine, γιατί αυτές οι μικρές τριχούλες έχουν μικρό κύκλο (μικρό διάστημα anagen phase). Τυπικά αυτές οι μιρκές τριχούλες θα ξαναβγούν πιο δυνατές και χονδρές. Φυσικά θα ξαναβγούν αν συνεχίζεις την θεραπεία εεεε...

captain

New Member

Η θεραπεία συνεχίζεται ευλαβλικά lalakos. Μακάρι να είναι τα πράγματα όπως τα λες. Έχω αραιώσει λίγο περισσότερο στο κέντρο μπροστά και στους κροταφους. Ελπίζω να δω βελτίωση σταδιακά.

mel1980

New Member

το ιδιο θεμα εχω κ εγω με τις μικρες τριχουλες που πιο παλια πεφτανε μονο γερες τριχες η τριχες απο σπασιμο το τελευταιο διαστημα ομως ο νιπτηρας εχει καμια δεκαρια μικρες και πιο αδυναμες! ειμαι τωρα και στη διακοπη της κορτιζονης μετα απο 2 μηνες χρηση και θα δω :chinscratch
captain συνεχισε ετσι!! σου ευχομαι να επανελθουν πληρως τα μαλλακια σου και το ιδιο ευχομαι και σε ολους!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα