Για πάμε λοιπόν...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Adriano

Well-Known Member
Απ: Για πάμε λοιπόν...

Καλή χρονιά συναγωνιστές.Γράφω για να ενημερώσω για την πορεία μου.Shedding τρομερό και με αποτέλεσμα μεγαλύτερη αραίωση αλλά έχω την ελπίδα ότι είναι από την θεραπεία μιας και βλέπω ότι φεύγουν κάτι λεπτές και αδύναμες τρίχες και έρχονται σιγά σιγά κάποιες άλλες πιο σκούρες αλλά πιο σκληρές και παχύτερες.Ελπίζω όλα να πάνε καλά.Δεν σας κρύβω ότι είμαι πολύ στενοχωρημένος που έχω τέτοιο shedding αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς.

Adriano

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member

Κύριοι δεν πάει καλά το πράγμα...Είμαι στενοχωρημένος πάρα πολύ....Έχω αρχίσει να φωτίζω και πίσω.Και το είδα τώρα που τα έκοψα πιο κοντά τα μαλλιά.Παίζει να τα κρατήσω με την minoxidil και την φίνα ή τσάμπα παλέυω;;;

xDante

Member

Adriano είπε:
Κύριοι δεν πάει καλά το πράγμα...Είμαι στενοχωρημένος πάρα πολύ....Έχω αρχίσει να φωτίζω και πίσω.Και το είδα τώρα που τα έκοψα πιο κοντά τα μαλλιά.Παίζει να τα κρατήσω με την minoxidil και την φίνα ή τσάμπα παλέυω;;;

πόσο καιρό κάνεις την θεραπεία αυτή ?
αν είσαι στον πρώτο καιρό παίζει... σε άλλους κάνει και χρόνο να δουν κάποια αποτελέσματα...

Maria

New Member

Adriano επειδη από όσο κατάλαβα χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο διάλυμα σχεδόν κανα 6μηνο και δε βλέπεις τίποτα εκτός από sheddin, συμφωνώ με dim74 ότι κάτι σε πειράζει στο διάλυμα, πιθανόν το τρετινοϊν. Μήπως πρέπει να το αφαιρέσεις;;;

Επίσης μήπως πρέπει να διακόψεις για κανα 2 βδομάδες να ηρεμήσει το σκαλπ;; Το emu oil είναι φοβερό για να καταπραϋνει τους ερεθισμούς, μπορείς να το δοκιμάσεις -να μη χρησιμοποιείς ταυτόχρονα κανένα διάλυμα- και μετά ξαναρχίζεις το διάλυμα χωρίς τρετινοιν και βάζε όσο πιο συχνα μπορείς emu oil τουλάχιστον για μια ώρα πριν το λούσιμο (καλό είναι να μένει όλο το βράδυ και να λούζεσαι το πρωί)

Adriano

Well-Known Member

Maria είπε:
Adriano επειδη από όσο κατάλαβα χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο διάλυμα σχεδόν κανα 6μηνο και δε βλέπεις τίποτα εκτός από sheddin, συμφωνώ με dim74 ότι κάτι σε πειράζει στο διάλυμα, πιθανόν το τρετινοϊν. Μήπως πρέπει να το αφαιρέσεις;;;

Επίσης μήπως πρέπει να διακόψεις για κανα 2 βδομάδες να ηρεμήσει το σκαλπ;; Το emu oil είναι φοβερό για να καταπραϋνει τους ερεθισμούς, μπορείς να το δοκιμάσεις -να μη χρησιμοποιείς ταυτόχρονα κανένα διάλυμα- και μετά ξαναρχίζεις το διάλυμα χωρίς τρετινοιν και βάζε όσο πιο συχνα μπορείς emu oil τουλάχιστον για μια ώρα πριν το λούσιμο (καλό είναι να μένει όλο το βράδυ και να λούζεσαι το πρωί)
Δεν ξέρω ρε παιδιά.Μήπως να πάρω κλασσικό bi3 να τελειώνω;;; Και τι θα γίνει θα επανέλθω;;; Το vertex μάλλον είναι η ιδέα μου γιατί το ταλαιπώρησα και με κούρεμα δικό μου(εντελώς χάλια).Παίζει να έχω shedding από toppik που χρησιμοποιώ;;;Να αλλάξω την μινοξιδίλη με regaine και να τελειώνω με τα πειράματα;;;Απελπισία...

xk

Active Member

μπορει να ναι εποχιακη,πολλοι χανουν αυτη την περιοδο

kapa

Μέλος του προσωπικού

πριν λιγο καιρο πεταξα μια μινοξιδιλη,ηταν πολυ δυνατη τις πρωτες 2 μερες,δια μαγειας την τριτη μερα και μετα ειχε μετατραπει σε νερο.
τα ρετινοειδη αλληλεπιδρουν μεσα στην μινοξιδιλη και ριχνουν κατα πολυ την δυναμη της

danceworld_2001

Well-Known Member

Παίχτη μου κλασσική απλή μοξιδίλη βάλε τύπου Kirkland 5% πχ, 1/5 proscar και 1 φορά την βδομάδα fungoral, simple is better άκου με που σου λέω!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member

danceworld_2001 είπε:
Παίχτη μου κλασσική απλή μοξιδίλη βάλε τύπου Kirkland 5% πχ, 1/5 proscar και 1 φορά την βδομάδα fungoral, simple is better άκου με που σου λέω!!!
Λες ε;;;Εξωτερικό παραγγελία και έτσι..Έχεις κανα καλό site..;;;Αν γίνεται και να δέχεται χρεωστική...

danceworld_2001

Well-Known Member

http://www.minoxidil-direct.co.uk/

Adriano είπε:
[quote author=danceworld_2001 link=topic=2427.msg50641#msg50641 date=1302012186]
Λες ε;;;Εξωτερικό παραγγελία και έτσι..Έχεις κανα καλό site..;;;Αν γίνεται και να δέχεται χρεωστική...
[/quote]

alexXXX

Active Member

αντριανο ριξε ξουρα και πεταξε τα ολα και εγω μια απο τα ιδια δεν βοηθαει τιποτα .πρεπει να ελευθεροθουμε απο τις π@π@ριες αυτες .εγω δεν ειμαι στην κατασταση την δικια σου ακομα αλλα και να γινω θα γινω με το εργαλειο να δουλευει και χωρις φαγουρες και ερεθισμους .σε καταλαβαινω παντως γιατι οπως και εγω ειχες μια ελπιδα και αυτο ειναι το ασχημο η απογοητευση αλλα αυτοι που εχουν συμφερον απο εμας δεν το βλεπουν αυτο κοιτανε μονο την τσεπη τους.κουραγιο φιλε δεν εισαι ο μονος!

mikipitri

Member

XxxxX είπε:
αντριανο ριξε ξουρα και πεταξε τα ολα και εγω μια απο τα ιδια δεν βοηθαει τιποτα .πρεπει να ελευθεροθουμε απο τις π@π@ριες αυτες .εγω δεν ειμαι στην κατασταση την δικια σου ακομα αλλα και να γινω θα γινω με το εργαλειο να δουλευει και χωρις φαγουρες και ερεθισμους .σε καταλαβαινω παντως γιατι οπως και εγω ειχες μια ελπιδα και αυτο ειναι το ασχημο η απογοητευση αλλα αυτοι που εχουν συμφερον απο εμας δεν το βλεπουν αυτο κοιτανε μονο την τσεπη τους.κουραγιο φιλε δεν εισαι ο μονος!

Όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε παιδιά... γερά όλοι μαζί μπας και τελικά βρούμε την άκρη... :grandpa:

Maria

New Member

adriano ασε το κεφάλι σου να ηρεμήσει: μη βαζεις τίποτα μέχρι να φύγουν οι ερεθσιμοί, εγώ μόνο emu oil θα έβαζα (αυτό μόνο καλό μπορεί να σου κάνει). Κι όταν με το καλό το σκαλπ αναρρώσει, ξεκίνα απλό regaine και emu oil (για την καλή υγεία του σκαλπ..)

Μην ανακατεύεις πολλές ουσίες αφού δεν το σηκώνει το δέρμα σου.

Adriano

Well-Known Member

Πάω για κλασσικό big 3 λοιπόν.Τώρα όσον αφορά την ξούρα οκ δεν είμαι και σε κατάσταση τόσο χάλια.Θα τα κρατήσω όσο μπορώ περισσότερο τα μαλλιά μου και θα δούμε.
Άσε που πρέπει να έχω κάνει μ*****α με τα νούμερα στην κουρευτική και για αυτό μου φάνηκε αραιωμένο το πίσω μέρος.

akol

Member

adriano αν θέλειs τη γνώμη μου σταμάτα το fungoral.εγω όσεs φορέs το χρησιμοποιήσα μου προκάλεσε φοβερή τριχόπτωση.χρησιμοποιήσε σκέτη μινόξ χωριs προσθετα και φυσικά τη φιναστερίδη.καλη επιτυχία σε ότι και να κάνειs.

xDante

Member

akol είπε:
adriano αν θέλειs τη γνώμη μου σταμάτα το fungoral.εγω όσεs φορέs το χρησιμοποιήσα μου προκάλεσε φοβερή τριχόπτωση.χρησιμοποιήσε σκέτη μινόξ χωριs προσθετα και φυσικά τη φιναστερίδη.καλη επιτυχία σε ότι και να κάνειs.

σε άλλους το fungoral τους σταμάτησε την τριχόπτωση σε άλλους έβγαλε μαλλιά σε άλλους η μινοξ τους έκανε το κεφάλι πουά άλλοι έχουν 6 μήνες σεντιγκ... σε άλλους η φίνα δούλεψε αμέσως χωρίς σέντινγκ σε άλλους όχι σε άλλους η τρετινοίνη δούλεψε σε άλλους τους χάλαγε την μινοξ.... βλέπετε κάτι παράξενο σε αυτό ?

μαυρη είναι η νύχτα στα βουνά στους κάμπους πέφτει χιόνι.............. νταξ θα πει κάποιος ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αλλά τι μου αρχίζουν και μιλάνε για λύσεις εφόσον η θεραπεία για την τριχόπτωση θα έπρεπε να είναι εντελώς προσωποποιημένη (αλλά τι λέω.... αυτά ξέρουμε αυτά λέμε ) και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.............. 20 χρόνια τα ίδια προϊόντα 20 χρόνια τα οι ίδιες έριδες για την αποτελεσματικότητά τους 20 χρόνια σαν να μην πέρασε μια μέρα..........

παράδειγμα GerorgeToumba δούλεψε η αγωγή του αλλά τα παράτησε επειδή βαρέθηκε το παλικάρι και λόγω οικονομικών προβλημάτων
παράδειγμα Danceworld2001 είχε αποτέλέσματα και τώρα κόβει την φίνα για διάφορους λόγους
παράδειγμα Tropheus δοκίμασε τα πάντα έχοντας την ποιο σεβαστή άποψη εδω μέσα και κατέληξε να κάνει εμφύτευση μαλλίων (και πολύ καλά έκανε)

τί λείπει ρε μάγκες κάτι είναι στραβό ...........

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα