Για οσους στεναχωριουνται...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hopefull

New Member
αυτο ειναι για ολα τα παιδια που στεναχωριουνται για τη τριχοπτωση. Να στε καλα παιδια και πιστεψτε με περναει ολο αυτο και μια μερα θα στε παλι οπως παλια μονο που θα ειστε και καλυτεροι ανθρωποι :)

Και αν ειναι δυσκολο να το πιστεψετε τωρα δε πειραζει...ουτε εγω το πιστευα ποτε οτι θα το ξεπερασω και πλεον μου φαινεται σα να μην εγινε ποτε ;)

I Love Living Life. I Am Happy.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Για οσους στεναχωριουνται...

hopefull είπε:
αυτο ειναι για ολα τα παιδια που στεναχωριουνται για τη τριχοπτωση. Να στε καλα παιδια και πιστεψτε με περναει ολο αυτο και μια μερα θα στε παλι οπως παλια μονο που θα ειστε και καλυτεροι ανθρωποι :)

Και αν ειναι δυσκολο να το πιστεψετε τωρα δε πειραζει...ουτε εγω το πιστευα ποτε οτι θα το ξεπερασω και πλεον μου φαινεται σα να μην εγινε ποτε ;)

I Love Living Life. I Am Happy.

τι να πει κανεις...μπραβο του του μαγκα....

tropheus

Well-Known Member

OΚ, είναι πολύ ακραία η περίπτωσή του αλλά για να είμαι και ειλικρινής δεν πιστεύω ότι είναι πραγματικά τόσο "happy" όσο θέλει να δείξει ...

Μακάρι να κάνω λάθος...

Panos1982

Well-Known Member

αυτο το βιντεακι ηταν για οσους στεναχωριουνται??? για να τους φτιαξει η διαθεση εεε???
Μπραβο ρε χοουπφουλ ετσι.....ανεβασε μας.... χαχαχα.......

giannis1991

Well-Known Member

tropheus είπε:
OΚ, είναι πολύ ακραία η περίπτωσή του αλλά για να είμαι και ειλικρινής δεν πιστεύω ότι είναι πραγματικά τόσο "happy" όσο θέλει να δείξει ...

Μακάρι να κάνω λάθος...

συμφωνω απολυτα!

kabamarou

Member

Τον έχω δεν αυτόν τον τύπο πολλές φορές σε διάφορα videos.
Σίγουρα όπως ειπώθηκε και παραπάνω δεν μπορεί να το χωρέσει η λογική μας ότι ένας άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση είναι δυνατόν να είναι συνεχώς χαρούμενος.Αν παρακολουθήσετε και κάποια άλλα videos και ο ίδιος λέει ότι υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελε να ζει.
Αλλά κακά τα ψέματα παιδιά κανείς δεν είναι εντελώς ευτυχισμένος σήμερα και διαρκώς χαρούμενος.
Το θέμα είναι όμως ότι ο συγκεκριμένος προσπαθεί και δεν τα παρατάει.Πηγαίνει σε σχολεία και μιλάει σε παιδιά και τους λέει να μην τα παρατάνε και γενικώς προσπαθεί πολύ ο τύπος.

H εκτίμηση για αυτά που έχουμε μπορεί πραγματικά να μας κάνει χαρούμενους και όταν βλέπεις έναν τέτοιο άνθρωπο σίγουρα δεν σου έρχεται και τρελή χαρά αμέσως αλλά επανεκτιμάς αυτά που έχεις ήδη.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ευχαριστούμε hopefull, πραγματικά έχει απίστευτη ψυχική δύναμη ο άνδρας στο βίντεο... (σημείωση: έχει μαλλιά ;) )

Hopefull

New Member

Για μενα ειναι τρελο ατομο ο τυπος, σεβασμος μιλαμε, εχει βρει την ακρη του μετα απο πολυ ψαξιμο στη ψυχη του. εγω δε νομιζω οτι θα χα ποτε αυτη τη δυναμη αλλα στη τελικη αυτο ειναι που τον ξεχωριζει απο ολους τους υπολοιπους.

Και εγω δε ξερω αν ειναι happy οσο δειχνει και τα χει βρει με τον εαυτο αλλα ισως ειναι ενας ακομα λογος που ξεχωριζει απο εμας... εμεις θα ψαξουμε αν ειναι fake αυτο που δειχνει ή δε ξερω τι...αυτος μαλλον εχει βρει το νοημα της ζωης και εχει παει σε αλλα επιπεδα και μπορει και να γελαει με μας ή μας λυπαται που δε μπορουμε να το πιστεψουμε γιατι απλα του επιβεβαιωνει ποσο μπροστα ειναι.

Μπορει αυτη του η εξελιξη σε σχεση με τις μαζες να μην τον εχει εχει γεμισει λεφτα και γκομενες οπως τα προτυπα που μας πουλανε αλλα σαν ψυχη ο τυπος ειναι αααααλλη φαση λεμε μονο που εκτιθεται ετσι και κανει οτι κανει για να δωσει κουραγιο σε αλλους θελει μεγαλη δυναμη, εμεις ουτε φωτογραφια τη μουρη μας δε τολμαμε να βαλουμε σε ενα site. RESPECT

aprilianos

New Member

Ολοι ειμαστε ανθρωποι εχουμε τα πανω και τα κατω μας. Δεν ειναι κακο εαν εχεις κατι που σε βασανιζει να εισαι καποιες στιγμες στεναχωρημένος.
Το θεμα ειναι να βαζεις το οποιοδήποτε πρόβλημα στην σωστή θεση του.
Οσο για τον συγκεκριμενο, τον εχω δει και παλαιοτερα, και πραγματι ειναι "αλλη φαση", δεν ξερω εαν δεν εχει προβλημα, πιστευω οτι δεν εχει, και μονο που βγαινει και κανει ολα αυτα ωστε να βοηθησει τον κοσμο ειναι οχι μονο αξιεπαινος αλλα μεγιστο παραδειγμα.
Ποσοι συνανθρωποι μας με καποιο προβλημα κινητικο η κατι αλλο, δεν κλεινονται σπιτι και ζουν αυτο-φυλακισμενοι;
Παραδειγμα λοιπον ο συγκεκριμενος, παραδειγμα σωστου τροπου σκεψης προς ολους.
Και σε αυτους που έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλα ισως κυρίως σε αυτους δεν εχουν. Διοτι στην σημερινη κοινωνια αυτοι που εχουν πραγματικο προβλημα το "φιλοσοφουν" αρκετα θα έλεγα, εχω προσωπικο παραδειγμα φιλου μου, ομως αυτοι που δεν εχουν αλλά νομίζουν ότι έχουν, δεν το "φιλοσοφούν".
Γνωριζεται τα διάφορα νεοανακαλυφθεντα "προβλήματα" του καιρου μας, που εχουν επιβληθει με το ζορι στα, επιτρεψτε μου την εκφραση, θυματα της υλιστικης κοινωνιας. "Προβληματα" που πολλες φορες παιρνουν ανεδεστατα θεση διπλα σε προβληματα σαν το παραπανω στην βλακεια και οχι στην λογικη του σημερινου ανθρωπου αφου ελεγε αυτος οτι ηθελε να πεθανει, και το ιδιο λενε και μερικοι που εχουν τριχοπτωση η ειναι 1,70 η οτιδηποτε αλλο κουφο...
Βλεπετε σημερα υπαρχει μεγαλη αντιστροφη των εννοιων, ετσι, η βλακεια θεωρειτε εξυπναδα και η εξυπναδα βλακεια, και παει λεγοντας.
Ζαλαδα εννοιων και...δεν το χωραει η λογικη, μηπως δεν το χωραει η βλακεια; Η εξυπναδα αυτο ακριβως δεν υπαγορευει να γινει;
Εχω δει πολλα.... να στεναχωριεται ο ταδε επειδη εχει φτηνο αυτοκινητο η ταδε επειδη εχει μικρο στηθος.Ενας ηθελε να αυτοκτονησει επειδη δεν ειχει κοπελα!!! ??? Μαλιστα ορισε και χρονο. Μου ανεφερε: "εαν σε 2 μηνες δεν εχω βρει κοπελα θα αυτοκτονησω."
Τελος παντων αυτο ειναι μεγαλη συζητηση, μπραβο στον ανθρωπο αυτον και ας γινει παραδειγμα σε ολους.

akishellas3

Well-Known Member

Μακαρι να ειναι πραγματικα ευτυχισμενος αλλα η καρδουλα του το ξερει . Απλα εδω κ πολυ καιρο εχει συμβιβαστει ειχε ατομα δυνατα διπλα του που τον εκαναν δυνατο κ στην τελικη ρε παιδια ετσι ηταν η ζωη του απο την αρχη ,παιζει μεγαλο ρολο αυτο που λεω διοτι δεν ειναι το ιδιο να εχεις κατι κ να το χανεις επειτα .
Πολλες φορες στην ζωη μας αναπολουμε καλες στιγμες,στιγμες που ημασταν πραγματικα ευτυχισμενοι κ λεμε γιατι ρε πο.στη μου δεν μπορει να γινει το ιδιο ,μηπως διοτι εχει αλλαξει η εξωτερικη μου εμφανιση ,μηπως διοτι εχει αλλαξει η νοοτροπια των γυρων...μας ,μηπως ειμαι εγω απο αλλο πλανητη,μηπως...μηπως...μηπως.. Χμμμ οποτε τελικα να συμβιβαστω ? Ε ? θα ειμαι ευτυχισμενος ,χμμ μπορει στην αρχη οχι αλλα μετα ?
Λοιπον ευχομαι σε ολους να ειναι δυνατοι ,να βαζουν στοχους κ να καταφερνουν οτι ειναι σωστο κ αξιζει . Ποτε ομως μην συμβιβαζεστε , προσωπικα αν δεν μου μεινει τιποτα αλλο να κανω εκτος απο το να συμβθιβαστο δεν ξερω τι θα κανω(π.χ. για παντρεια το πολυ πολυ να παρω καμια ρωσσιδα ουκρανιδα εγω τουλαχιστον θα εχω συμβιβαστει ετσι :D) διοτι απλα δεν θελω να συμβιβαστο ,δεν ειμαι παιχνιδακι κανενος ουτε θελω να εχω καποιο παιχνιδακι να παιζω . Οτι ζω θελω να ειναι αληθινο κ οχι ψευτικο . Διοτι πολυ προσποιηση στις μερες μας κ μαμακες δεν θα γινουμε για κανεναν κ ειδικα για καμια ;) που ψαχνει να βρει επειδη μεγαλωσε το μαμακα της . Το παληκαρι αυτο θελωντας κ μη ειχε συμβιβαστει δεν μπορουσε να κανει αλλιως... ,εμεις απλα οπως κ ο ιδιος επειδη δεν το βαζει κατω ξεκιναει απο το σημειο που ειναι κ απλα γινομαστε καλυτεροι ;) .

Απλα συμφωνω με Αkishellas. Ειναι διαφορετικο να γεννιεσε "καπως" , με καποια ιδιαιτεροτητα και τελειως διαφορετικο να αποκτας αυτη την ιδιαιτεροτητα μερα με την μερα και βασανιστικα αργα. Ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο να ξυπνας το πρωι και να ξερεις οτι χτες ειχες περισσοτερο μαλλι απο σημερα. Βεβαια , σε αυτον τον τυπα θα φαινοταν αστειο να μιλαμε για τριχες, αλλα ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων. Ειναι αυτο που λεμε "κοστος ευκαιριας". Ο πεινασμενος διατιθεται να δωσει 10 ευρω για μια πιτσα, ο χορτατος 5. Δεν ξερω αν καταλαβετε τι εννοω....ειναι και 5 το πρωι μπορει να λεω βλακειες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

φευγατος είπε:
Απλα συμφωνω με Αkishellas. Ειναι διαφορετικο να γεννιεσε "καπως" , με καποια ιδιαιτεροτητα και τελειως διαφορετικο να αποκτας αυτη την ιδιαιτεροτητα μερα με την μερα και βασανιστικα αργα. Ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικο να ξυπνας το πρωι και να ξερεις οτι χτες ειχες περισσοτερο μαλλι απο σημερα. Βεβαια , σε αυτον τον τυπα θα φαινοταν αστειο να μιλαμε για τριχες, αλλα ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων. Ειναι αυτο που λεμε "κοστος ευκαιριας". Ο πεινασμενος διατιθεται να δωσει 10 ευρω για μια πιτσα, ο χορτατος 5. Δεν ξερω αν καταλαβετε τι εννοω....ειναι και 5 το πρωι μπορει να λεω βλακειες

ναι ενω αν ηταν 5 το απογευμα.....θα ελεγες εξυπναδες......χαχαχα ;D
Ελα μια χαρα τα λες....αυτο το εχω διαπιστωσει κι εγω απο πρωτο χερι τελικα....
Πριν κανω την εμφυτευση.....τα μαλλια ηταν το Α και το Ω .....και μου την εδινε τρελα που ειχαν πεσει μπροστα......τωρα που ξαναεβγαλα μαλλια...εχω χαλαρωσει με το θεμα...και μερικες φορες εφτασα σε σημειο να λεω σε φιλους μου....πολυ κοντινους βεβαια.....ρε μλκ εχεις αρχισει και φωτας πισω???? και γελαγα....χαβαλε καναμε βεβαια και ο συγκεκριμενος ξερει οτι εχω κανει επεμβαση....αλλα μετα του ειπα ελα ρε σιγα μη κανεις ετσι....δεν ειναι τιποτα.....!!!!
Αυτα ολα δε θα τα ελεγα ποτε ομως πριν απο ενα χρονο......κι ομως ηρθα τωρα που ξαναεχω μαλλια και τα ειπα....ποιος??? εγω!!! που ετρωγα φρικες και ξερω καλα τι ειναι να μην εχεις μαλλια η εστω να σου πεφτουν....!!!!!
Γι αυτο συμφωνω απολυτα με αυτο που ειπε ο φευγατος!!!!

Niar

New Member

στο video εκει που λεει μ αρεσει το ψαρεμα το γολφ κτλπ , λεω "μας κοροιδευει ο τυπος για τα καλα" αλλα στο τελος διχνει οτι παιζει χαχα κορυφη!! :p

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα