Απ: Για οσους στεναχωριουνται...
Ολοι ειμαστε ανθρωποι εχουμε τα πανω και τα κατω μας. Δεν ειναι κακο εαν εχεις κατι που σε βασανιζει να εισαι καποιες στιγμες στεναχωρημένος.
Το θεμα ειναι να βαζεις το οποιοδήποτε πρόβλημα στην σωστή θεση του.
Οσο για τον συγκεκριμενο, τον εχω δει και παλαιοτερα, και πραγματι ειναι "αλλη φαση", δεν ξερω εαν δεν εχει προβλημα, πιστευω οτι δεν εχει, και μονο που βγαινει και κανει ολα αυτα ωστε να βοηθησει τον κοσμο ειναι οχι μονο αξιεπαινος αλλα μεγιστο παραδειγμα.
Ποσοι συνανθρωποι μας με καποιο προβλημα κινητικο η κατι αλλο, δεν κλεινονται σπιτι και ζουν αυτο-φυλακισμενοι;
Παραδειγμα λοιπον ο συγκεκριμενος, παραδειγμα σωστου τροπου σκεψης προς ολους.
Και σε αυτους που έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλα ισως κυρίως σε αυτους δεν εχουν. Διοτι στην σημερινη κοινωνια αυτοι που εχουν πραγματικο προβλημα το "φιλοσοφουν" αρκετα θα έλεγα, εχω προσωπικο παραδειγμα φιλου μου, ομως αυτοι που δεν εχουν αλλά νομίζουν ότι έχουν, δεν το "φιλοσοφούν".
Γνωριζεται τα διάφορα νεοανακαλυφθεντα "προβλήματα" του καιρου μας, που εχουν επιβληθει με το ζορι στα, επιτρεψτε μου την εκφραση, θυματα της υλιστικης κοινωνιας. "Προβληματα" που πολλες φορες παιρνουν ανεδεστατα θεση διπλα σε προβληματα σαν το παραπανω στην βλακεια και οχι στην λογικη του σημερινου ανθρωπου αφου ελεγε αυτος οτι ηθελε να πεθανει, και το ιδιο λενε και μερικοι που εχουν τριχοπτωση η ειναι 1,70 η οτιδηποτε αλλο κουφο...
Βλεπετε σημερα υπαρχει μεγαλη αντιστροφη των εννοιων, ετσι, η βλακεια θεωρειτε εξυπναδα και η εξυπναδα βλακεια, και παει λεγοντας.
Ζαλαδα εννοιων και...δεν το χωραει η λογικη, μηπως δεν το χωραει η βλακεια; Η εξυπναδα αυτο ακριβως δεν υπαγορευει να γινει;
Εχω δει πολλα.... να στεναχωριεται ο ταδε επειδη εχει φτηνο αυτοκινητο η ταδε επειδη εχει μικρο στηθος.Ενας ηθελε να αυτοκτονησει επειδη δεν ειχει κοπελα!!! ??? Μαλιστα ορισε και χρονο. Μου ανεφερε: "εαν σε 2 μηνες δεν εχω βρει κοπελα θα αυτοκτονησω."
Τελος παντων αυτο ειναι μεγαλη συζητηση, μπραβο στον ανθρωπο αυτον και ας γινει παραδειγμα σε ολους.