τι ειναι καλυτερο να χρησιμοποιησω???σαμπουαν?χαπι?τι προτεινετε???
T takaros New Member 24 Αύγουστος 2010 #1 τι ειναι καλυτερο να χρησιμοποιησω???σαμπουαν?χαπι?τι προτεινετε???
G giannis1991 Well-Known Member 24 Αύγουστος 2010 #2 Απ: ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ takaros είπε: τι ειναι καλυτερο να χρησιμοποιησω???σαμπουαν?χαπι?τι προτεινετε??? Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... για εξηγησε λιγο φιλε...
Απ: ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ takaros είπε: τι ειναι καλυτερο να χρησιμοποιησω???σαμπουαν?χαπι?τι προτεινετε??? Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... για εξηγησε λιγο φιλε...
Panos1982 Well-Known Member 24 Αύγουστος 2010 #3 Απ: ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ τι να εξηγησει.....?? εχει φαγουρα στο κεφαλι....... Να πλενεις το κεφαλι σου καθε μερα φιλε......και αν συνεχιζει η φαγουρα πλυντο 2 φορες την μερα.......και θα σταματησει......
Απ: ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ τι να εξηγησει.....?? εχει φαγουρα στο κεφαλι....... Να πλενεις το κεφαλι σου καθε μερα φιλε......και αν συνεχιζει η φαγουρα πλυντο 2 φορες την μερα.......και θα σταματησει......
Fenimore Μέλος του προσωπικού 24 Αύγουστος 2010 #4 Απ: ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ καθημερινό λούσιμο, και aloe vera gel για ερεθισμούς - φαγούρα
T takaros New Member 25 Αύγουστος 2010 #5 Απ: ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ μολις ξεκιναει η φαγουρα χαλαει και το μαλλι μου..ειναι απο αλλεργια μου ειπαν..γι αυτο ροτησα και για χαπι..καθε μερα λουζομαι...
Απ: ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ μολις ξεκιναει η φαγουρα χαλαει και το μαλλι μου..ειναι απο αλλεργια μου ειπαν..γι αυτο ροτησα και για χαπι..καθε μερα λουζομαι...