ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

jfk

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

Λέτε η τριχόπτωση να οφείλεται στο ότι τον τελευταίο χρόνο την μινοξιδίλη την έβαζα 1 φορά στις τρεις μέρες και ο,τι ώρα θυμόμουν; Αναρωτιέμαι...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mel1980

New Member

jfk καλησπερα απο τα λεγομενα σου πιστευω οτι η πτωση ωφειλετε στην μη τακτικη χρηση της μινοξ ,και κατι αλλο που ισως να το χεις
αναφερει αλλα δεν θυμαμαι εβαζες και διαλυμα κορτιζονης η σκετη μινοξ? γιατι οταν τα σταματας η ξεχνας δοσεις λογικο ειναι να φευγουν μαλλια οπως εγινε στην περιπτωση μου.......σου προτεινω να πας σε ενα γιατρο να ρωτησεις τις αποριες σου προτου κανεις κατι απο μονη σου γιατι τα πραγματα μπορει να χειροτερεψουν τουλαχιστον σταματατα σταδιακα μην βλεπεις εμενα που κανω οτι μου κατεβαινει και μακαρι να μην το πληρωσω ακριβα 150 τριχες ειναι πολλες δυστηχως γιατρο δεν εχω να προτεινω γιατι αμα σου πω τον δικο μου σιγουρα μετα θα τραβας τα μαλλια σου :D :D

mel1980 είπε:
σε οσους γιατρους ειχα ρωτησει για σιδηρο ειχαν πει οτι δεν κανει κακο γενκα η ληψη σοδηρου οτι οταν παιρνεις σιδηρο ο οργανισμος κραταει αυτο που θελει και το αλλο τον αποβαλει!

Αν ρωτήσετε έναν παθολόγο θα σας πεί ότι όταν παίρνει κάποιος (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ) ότι επιβαρύνεται το συκώτι του χωρίς λόγο!

Για χάπια μιλάμε κορίτσια όχι για καραμέλες.

Επίσης αν κάποιος θέλει να πάρει βιταμίνες ίσως κάποιος να δοκίμαζε το Nexxus Vitatress Scalp Creme.
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,689.0.html

Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά αν δεν τίθεται θέμα έλλειψης βιταμίνης από τον οργανισμό και θέλουμε μόνο και μόνο να πάρουμε κάτι για τα μαλλιά ίσως να είναι καλύτερο αυτό.

jfk

New Member

Κορίτσια καλημέρα! Έχει δοκιμάσει καμία τσάι δυόσμου ως φυτικό αντιανδρογόνο;

mel1980

New Member

jfk καλημερα! τσαι διοσμου? δεν εχω ακουσει κατι.........γνωμη παντα ειναι να μην παρεις χημικα αντιανδογονα αν θες καποια στιγμη να κανεις παιδακι ειναι κριμα να το διακινδινευουμε θα το κοιταξω αυτο το τσαι στο νετ να δω αν λεει κατι και θα σου πω!

mel1980

New Member

λοιπον βρηκα στο νετ πληροφοριες οτι μειωνει τα επιπεδα ανδρογονων στις γυναικες αλλα διαβασα και κατι που δεν μου αρεσε οτι αυξανει και τα επιπεδα fsh και lh που αυτο το προβλημα εχω εγω και δεν μπορω να κανω παιδι μεχρι να κατεβουν οι τιμες ρωτα γιατρο οποσδηποτε για να μην βαλεις σε κινδυνο την γονιμοτητα σου εξαιτιας των μαλλιων :chinscratch

jfk

New Member

Κορίτσια καλησπέρα. Ζητάω τα φώτα σας για τις εξετάσεις που ανακάλυψα ότι είχα κάνει...
σίδηρος 84, φεριτίνη ορού 69.5, β12 118, φυλλικό οξύ 7,4
ορμονικές: τεστοστερόνη 2, προγεστερόνη 1,10, προλακτίνη 12.72, Fsh 7.88, δευδροπιανδροστερόνη 2,92 shbg 65.7, οιστραδιόλη 48.97, ωχρινοτρόπος 7.45.
Αυτά. Ευχαριστώ mel για την απάντηση. Σε αυτό που λες έχεις δίκιο, αναφέρεται αύξηση της fsh.

mel1980

New Member

jfk καλημερα ο σιδηρος ειναι πολυ καλος και φεριτινη φυσιολογικα οσο για τις ορμονικες απο μια ματια που εριξα γιατι δεν εχω τις εξετασεις εδω στη δουλεια ωστε να δω τις φυσιολογικες τιμες βλεπω ανεβασμενη FSH ΟΧΙ ΤΡΟΜΕΡΑ...... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ φαντασου η δικη μου ειναι στο 16 και πρεπει να κατεβει στο 2,5 με 3 για να μπορεσω να συλλαβω! αλλα αυτες τις εξετασεις fsh kai lh k.a πρειπει να γινονται συκγεκριμενες μερες του κυκλου δηλαδη στην περιοδο απο την 3 εως την 5 μερα εσυ ποτε τις εκανες ? πρεπει να τις δει γιατρος!

jfk

New Member

Mel τις είχα κάνει όταν είχα πρωτοπάει στον τελευταίο δερματολόγο και τις είχε δει αυτός. Έγιναν τις μέρες που μου είχε πει. Τότε μου έδωσε τη μινοξιδίλη. Δεν είδε προφανώς κανένα άλλο πρόβλημα!

jfk

New Member

Η αλήθεια είναι ότι δεν τις έχω δείξει σε γυναικολόγο. Αναρωτιέμαι όμως είναι δυνατόν ο δερματολόγος να λέει ότι είναι οκ και η γυναικολόγος να έχει αντίθετη άποψη; Σου έχει τύχει κάτι τέτοιο; Σε προβλημάτισε κάτι από τις τιμές που είδες mel;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mel1980

New Member

το μονο που με προβληματισε ειναι η fsh που ειναι λιγο τσιμπιμενη τιποτε αλλο! τωρα για τις αποψεις των γιατρων εκει αστα! ο δερματολογος ελεγε οτι τα αντισυλληπτικα που περνω μου εχουν φερει την τριχοπτωση και ο γυναικολογος οτι τα αντισυλλιπτικα θα μου την σταματησουν και η αλλη αντιφαση ειναι οτι ο δερματολογος ειπε οτι η fsh που ειναι τσιμπιμενη φταιει ισως για την τριχοπτωση και ο γυναικολογος οτι δεν την επηρεαζει σε καμια δυναμη οποτε βγαλε συμπερασμα!!

captain

New Member

Βρες εναν καλο ενδροκρινολογο.
Αυτος ειναι ο αρμοδιος γιατρος για τις ορμονες.
Εμένα κι οι δυο δερματολόγοι που είχα πάει, είδαν τις εξετάσεις αίματος και δεν κατάλαβαν τίποτα.

jfk

New Member

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά νομίζω ότι με τους γιατρούς δεν θα βγάλω άκρη. Ενδοκρινολόγος είδε παλιότερες εξετάσεις μου και δεν βρήκε κάτι που να συνδυάζεται με την τριχόπτωση. Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το axelan, fungoral (εδώ και μια βδομάδα), και πήρα και δύο προϊόντα της frezyderm (σαμπουάν και λοτιόν). Λέω να κλείσω και ένα ραντεβού με τον δερματολόγο μου για την άλλη βδομάδα. Θα μπορούσα να πάρω κάτι άλλο, κατάλληλο για γυναίκες, για να το συζητήσω μαζί του; Ποια η γνώμη σας εσείς που το έχετε ψάξει το θέμα περισσότερο;

Alien Sex Fiend

New Member

jfk είπε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΦΕΡΙΤΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΑΝΔΡΟΓΟΝΑ. Η ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (2 ΧΡΟΝΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ AXELAN (5%) ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ;

μμμμ...
τωρα εγω σαν καλη χριστιανη το γραφω το γαληνικο το καλο να μην καει με το πενταρι της κοπελας το κεφαλι μεχρι να κανει εξετασεις,η οχι???
δεν καταλαβα μεχρι που μας παιρνει κ που οχι..
να μοιραζομαστε συνταγες εννοω.. :-\
ρε παιδια δεν κανει τπτ μονο το minoxidil..
:laie:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα