Βοηθεια παρακαλω!

giocap

Member
Καλησπερα και παλι.Θα ηθελα να μου απαντησει καποιος αν ξερει για την χρηση regain κατι. Εχει λιγο καιρο που γυρισα απο 5% σε 2%,ουτε μηνα βασικα και παρατηρω οτι το μαλλι μου εχει ανοιξει παραπανω πανω στην κορυφη,αλλα και μπροστα στην χωριστρα,στα σημεια που η 5% μου ειχε δωσει μαλλια.Υπαρχει περιπτωση αυτο να οφειλεται σ αυτο που λενε οτι συμβαινει οταν πρωτοξεκινας την χρηση της μινοξ που αυξανεται η τριχωπτοση για ενα διαστημα και μετα ερχεται η επανεκφυση ή απλα παει προς το χειροτερο το πραμα,αν γυρισεις απο την 5αρα στην 2αρα και πρεπει να γυρισω παλι στην 5αρα? Παιδια σας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι επ αυτου ας μου πει γτ εχω αρχισει να ανχωνομαι πολυ ασχημα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corfu Rider

Active Member
Καλησπέρα.. Μην αγχώνεσαι σε παρακαλώ.. τα παιδιά εδώ που είναι πιο παλιά και έχουν πείρα, θα σε βοηθήσουν και θα σε συμβουλέψουν όσο μπορούν.. το άγχος κάνει πολύ κακό..
να είσαι βέβαιη ότι η παρέα εδώ θα σου δώσει τις σωστές κατευθύνσεις, και πιστεύω ότι θα διορθωθεί άμεσα το όποιο πρόβλημα))

giocap

Member
Σ ευχαριστω πολυ και ελπιζω καποιος που γνωριζει να μου απαντησει συντομα..απο ανχος παλι αλλο τιποτα..

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καλησπερα και παλι.Θα ηθελα να μου απαντησει καποιος αν ξερει για την χρηση regain κατι. Εχει λιγο καιρο που γυρισα απο 5% σε 2%,ουτε μηνα βασικα και παρατηρω οτι το μαλλι μου εχει ανοιξει παραπανω πανω στην κορυφη,αλλα και μπροστα στην χωριστρα,στα σημεια που η 5% μου ειχε δωσει μαλλια.Υπαρχει περιπτωση αυτο να οφειλεται σ αυτο που λενε οτι συμβαινει οταν πρωτοξεκινας την χρηση της μινοξ που αυξανεται η τριχωπτοση για ενα διαστημα και μετα ερχεται η επανεκφυση ή απλα παει προς το χειροτερο το πραμα,αν γυρισεις απο την 5αρα στην 2αρα και πρεπει να γυρισω παλι στην 5αρα? Παιδια σας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι επ αυτου ας μου πει γτ εχω αρχισει να ανχωνομαι πολυ ασχημα..
θα πρεπει να γυρισεις στην 5αρα παλι.
απο οτι φαινεται η 2% δεν ειναι αρκετη για την περιπτωση σου

giocap

Member
Ετσι λες?.. δεν υπαρχει περιπτωση δλδ να συμβαινει αυτο που ειπα παραπανω,να μην περιμενω λιγο καιρο ακομα? γαμωτο η 5αρα μου εκανε πολυ ασχημες σακουλες κατω απο τα ματια :( Η δερματολογος μου ειπε οτι η 5αρα ειναι πολυ ισχυρη και την δινουν στις γυναικες μονο οταν κανουν αγωγη εφοδου,φερνει παρενεργειες(οπως διαπιστωσα κ εγω) και δε μπορεις να την βαζεις εφ ορου ζωης.Ο πρωτος ο δερματολογος που ειχα επισκεφτει παλι μου εδωσε απο την αρχη την 5αρα κ επειδη εγω του παραπονεθηκα για τα ματια μου,μου την αλλαξε σε 2% να δουμε πως θα παει.. Τι να κανω δε ξερω :( Πως αντιμετωπιζουνται αυτες οι κολοπαρενεργειες?Οτι κ αν εβαζα στα ματια μου δε βοηθουσε και δε θελω να σακουλιασω παλι :(

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ετσι λες?.. δεν υπαρχει περιπτωση δλδ να συμβαινει αυτο που ειπα παραπανω,να μην περιμενω λιγο καιρο ακομα? γαμωτο η 5αρα μου εκανε πολυ ασχημες σακουλες κατω απο τα ματια :( Η δερματολογος μου ειπε οτι η 5αρα ειναι πολυ ισχυρη και την δινουν στις γυναικες μονο οταν κανουν αγωγη εφοδου,φερνει παρενεργειες(οπως διαπιστωσα κ εγω) και δε μπορεις να την βαζεις εφ ορου ζωης.Ο πρωτος ο δερματολογος που ειχα επισκεφτει παλι μου εδωσε απο την αρχη την 5αρα κ επειδη εγω του παραπονεθηκα για τα ματια μου,μου την αλλαξε σε 2% να δουμε πως θα παει.. Τι να κανω δε ξερω :( Πως αντιμετωπιζουνται αυτες οι κολοπαρενεργειες?Οτι κ αν εβαζα στα ματια μου δε βοηθουσε και δε θελω να σακουλιασω παλι :(
μπορεις να κρατησεις την 2% και να προσθεσεις folligen http://www.hairlossgr.com/threads/folligen.7634/
η shen min http://www.hairlossgr.com/threads/Τοπικό-τονωτικό-σκεύασμα-shen-min-topical-hair-nutrient.9254/
για να εχεις τα αποτελεσματα της 5αρας χωρις τις παρενεργειες

giocap

Member
Sorry διαβασα το post σου ευχαριστω. Αλλα δυστηχως δεν εχω την δυνατοτητα για αγορες μεσω ιντερνετ,αν θελει πιστωτικη κτλ.

kapa

Μέλος του προσωπικού
απο ebay folligen.
απο iherb το shen min.
θα ελεγα να διαλεξεις το δευτερο λογω μηδαμινης λαδιλας και καλης τιμης που εχει.
το folligen ειναι πιο ακριβο και σε καποιους μπορει να αφησει και χρωμα η λοσιον στο δερμα
εδω ενα λινκ http://www.iherb.com/Natrol-Shen-Mi...Men-and-Women-3-1-fl-oz-93-ml/39?rcode=GED260
μπορεις να βγαλεις μια prepaid για αγορα.
φαινεται να δουλευει και το δαφνελαιο http://www.hairlossgr.com/threads/δαφναιελαιο-ποια-ειναι-η-γνωμη-σας.5361/
λιγο αλλα λαδωνει πολυ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giocap

Member
Δαφνελαιο εχω δοκιμασει στο παρελθον πολυ λιπαρο στα μαλλια οντως και δε μου κανε και τπτ.Το βαμμα του δεντρολιβανου πως πρεπει να το εφαρμοζω στα μαλλια?Θελει καθε μερα οπως τη μινοξ?Μπορω να το βαζω και μετα να ψεκαζω και με το regain απο πανω?

kapa

Μέλος του προσωπικού
Δαφνελαιο εχω δοκιμασει στο παρελθον πολυ λιπαρο στα μαλλια οντως και δε μου κανε και τπτ.Το βαμμα του δεντρολιβανου πως πρεπει να το εφαρμοζω στα μαλλια?Θελει καθε μερα οπως τη μινοξ?Μπορω να το βαζω και μετα να ψεκαζω και με το regain απο πανω?
ταυτοχρονα με την μινοξ.
φημες λενε οτι δουλευει και η τοπικη κανελα http://www.hairlossgr.com/threads/cinnamomum-verum-το-καλύτερο-τοπικό-που-έχω-δοκιμάσει.9941/

Μπλουζα