Βοηθεια για ενα νεο μελος!!;;;

mdb

Member
σου έδωσε αυτα γιατι έπρεπε να σου δώσει κάτι. Παρόμοιες συνταγές δίνουν το 99% των δερματολόγων για δύο λόγους: α) δουλεύει για λίγο καιρό, β) δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου δώσει.
το funoral + ελαιόλαδο πως γινεται? ανακατεύεις λίγο λάδι με το σαμπουάν και λούζεσαι? το αφήνεις λίγο παραπάνω και μετά ξεπλένεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
οπότε και να μην τα κάνω αυτά δεν θα κερδίσω κάτι - αυτό εννοείς? τι να το κάνω αν δω μια βελτίωση για λίγο καιρό και έχω επιβαρύνει και τον οργανισμό μου με τόσα χημικά? Αν το αφήσω με τις βιταμίνες και το Neoptide και δώσω λίγο χρόνο δεν θα είναι καλύτερα?
όπως παρατήρησες, τα φάρμακα που σου έδωσε ο δεύτερος είναι πιο ισχυρά. Εντάξει, δεν θα καταστραφείς αν τα πάρεις, αλλά δεν είναι και για συνέχεια, είναι πιο πολύ για να τονωθεί το τριχωτό για ένα διάστημα. Έχε υπ' όψιν οτι η μινοξιδίλη που σου έχει δώσει στην αρχή θα έχει τριχόπτωση εμφανή μέχρι να βγούνε καινούργιες τρίχες και περισσότερες, οπότε συνυπολόγισε το και αυτό.
Τώρα ποια απο τις δύο αγωγές θα προτιμήσεις είναι δικό σου θέμα, αν ξεκινάς τώρα για πρώτη φορά αγωγές δεν είναι και απαραίτητο να ξεκινήσεις δυναμικά με κορτιζόνες κτλ
πόσο χρονών είσαι είπες;

mdb

Member
όπως παρατήρησες, τα φάρμακα που σου έδωσε ο δεύτερος είναι πιο ισχυρά. Εντάξει, δεν θα καταστραφείς αν τα πάρεις, αλλά δεν είναι και για συνέχεια, είναι πιο πολύ για να τονωθεί το τριχωτό για ένα διάστημα. Έχε υπ' όψιν οτι η μινοξιδίλη που σου έχει δώσει στην αρχή θα έχει τριχόπτωση εμφανή μέχρι να βγούνε καινούργιες τρίχες και περισσότερες, οπότε συνυπολόγισε το και αυτό.
Τώρα ποια απο τις δύο αγωγές θα προτιμήσεις είναι δικό σου θέμα, αν ξεκινάς τώρα για πρώτη φορά αγωγές δεν είναι και απαραίτητο να ξεκινήσεις δυναμικά με κορτιζόνες κτλ
πόσο χρονών είσαι είπες;
ειμαι 46, δεν μου έδωσε fungoral αλλά σκέφτηκα να το πάρω μόνη μου γιατί έχω σμήγμα και φαγούρα. Δεν είναι κατάλληλο? Αυτό το κορτιζονούχο που μου έδωσε είναι για το ίδιο λόγο αλλά γιατί να πάρω κάτι τόσο δυνατό σκέφτηκα. Με 4/5 εβδομάδες fungoral δεν θα είναι καλύτερα το δέρμα μου? Το ξέρω ότι θα δω έντονη τριχόπτωση με τη μινοξιδίλη και δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω - και 6 μήνες δεν είναι υπερβολικό? πες μου για το fungoral αν κάνω λάθος γιατί σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αυτό, βιταμίνες και να συνεχίσω το neoptide.

Δημητρης38

Active Member

Αν εχεις Σ.Δ. μην χρησιμοποιεις καθολου μινοξιδιλη θα σε κανει χειροτερα. (σου εγραψε μινοξιδιλη ενω εχεις Σ.Δ. ?)
Το Fungoral ειναι επισης δυνατο shampoo. Στο κουτι του γραφει οδηγιες χρησης. Ακολουθησε αυτο που θα διαβασεις.
2 φορες τη εβδομαδα ενω εχεις Σ.Δ. σε εξαρση και 1 φορα ανα 7-10 ημερες οταν εισαι οκ.
Ενδιαμεσα βρες ενα σαμπουαν που να μην δημιουργει προβλημα στο δερμα σου.
Κανε δοκιμες μεχρι να βρεις αυτο που σου ταιριαζει.

mdb

Member
σ'ευχαριστώ πολύ - θα το δοκιμάσω. Χρησιμοποιούσα κατά καιρούς όταν είχα φαγούρα το ultex για γυναίκες με mentol Και είχε και αυτό αποτέλεσμα αλλά έκανε χάλια το μαλλί. Θα δω και το Head & shoulders.

mdb

Member
Αν εχεις Σ.Δ. μην χρησιμοποιεις καθολου μινοξιδιλη θα σε κανει χειροτερα. (σου εγραψε μινοξιδιλη ενω εχεις Σ.Δ. ?)
Το Fungoral ειναι επισης δυνατο shampoo. Στο κουτι του γραφει οδηγιες χρησης. Ακολουθησε αυτο που θα διαβασεις.
2 φορες τη εβδομαδα ενω εχεις Σ.Δ. σε εξαρση και 1 φορα ανα 7-10 ημερες οταν εισαι οκ.
Ενδιαμεσα βρες ενα σαμπουαν που να μην δημιουργει προβλημα στο δερμα σου.
Κανε δοκιμες μεχρι να βρεις αυτο που σου ταιριαζει.
ναι έτσι έκανε. Είδε οτι στην κορυφή είχα κοκκινίλες και εκδορές, με ρώτησε αν έχω φαγούρα και σμήγμα - της είπα ναι - και μου έδωσε μινοξιδίλη και ένα κορτιζονούχο για το σμήγμα. Τι να πω?! θα δοκιμάσω και το Head & shoulders που ανέφεραν και άλλοι - ας αφήσω και το fungoral προς το παρόν

mdb

Member
Πες μου τη γνωμη σου σεπαρακαλω γιατι εχω μπερδευτει πολυ. Μου λενε οτι παει καλα , η εγω τα βλεπω μαυρα;

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    716.8 KB · Προβολές: 20
  • image.jpg
    image.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 17

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα