Βοηθεια για Θεραπεια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

giorgos86

New Member
γεια σας ειμαι καινουργιο μελος στο φορουμ αν κ τ παρακολουθω αρκετο καιρο!ειμαι 26 χρονων κ τ μαλλια μ αρχισαν να αραιωνουν απο τ 19!περιπου στα 20 εκανα θεραπεια στην b***ad k**d σχεδον 2μιση χρονια κ αρχισαν ν σταθεροποιουνται τα μαλια μ!μετα σταματησα να πηγαινω αλλα χρησιμοποιουσα κατα καιρους τα προιοντα τους!εδω κ 2 χρονια δεν κανω καποια θεραπεια αλλα χρησιμοποιω το τοπικ!θα ηθελα να κανω μια θεραπεια αλλα οχι τοσο ισχυρη οσο η μινοξιδολι για αρχη κ σκεφτομαι για το revivogen η το tricomin που οπως εχω διαβασει δεν εχουν παρενεργιες!δεν εχς κ πολυ εντονη τριχοπτωση πιο πολυ το ηθελα για αναπτυξη!αν μπορει ας με βοηθησει καποιος!ευχαριστω κ συγχαριτιρια για την δουλεια που κανετε στο φορουμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Απ: Βοηθεια για Θεραπεια

Αν επιτεπεται φιλε,τι θεραπειες εκανες?Λιγο πολυ οι θεραπειες που βοηθουν ειναι γνωστες.Το πιο δυνατο που υπαρχει ειναι η φιναστεριδη αλα οι αποψεις δυιστανται σε οτι εχει να κανει με παρενεργεις.Μετα υπαρχει η μινοξιδιλη που εχει καποιες παρενεργειςες αλα οχι τοσες οσες η φιναστεριδη.Αν παντως εισαι 26 κ ειναι σταθερη η κατασταση σου τοσα χρονια ,συνεχισε ετσι και μην το λες ουτε του παπα. :worshipper

giorgos86

New Member
Απ: Βοηθεια για Θεραπεια

εκανα θεραπεια στη μπερμαν κορντ αλλα δεν τωρα θα ηθελα να κανω μια θεραπεια πιο ηπια χςρισ καθολου παρενεργειες οπως το προπεσια κ το ρεγκαιν!σκεφτομουν για το τριμοσιν η το ρεβιγκομεν οι κ τα 2!μπορει ν με βοηθησει καποιος πιο να παρω απο τ 2;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα