Βοήθεια φίλοι με το καλώς σας βρήκα!!!

tol

Well-Known Member
Δεκτές οι εξηγήσεις σου Tol. Το ban σου θα αρθεί. Θα σε παρακαλούσα επειδή υπάρχει πολιτική μέλη που έχουν μπαναριστεί να μην ξαναποστάρουν με άλλο account, αν υπάρξει τέτοιο θέμα πάλι (ελπίζω πως όχι) να κάνεις εγγραφή και να μου στείλεις pm με τις αντιρρήσεις/εξηγήσεις σου. Welcome back.

Ευχαριστω πολυ, αγαπητε Cvial.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

veg

Active Member
Ακομα ετσι μιλαει η προεδρος;Η κλασσικη της εκφραση ηταν το αμιμητο:θα σου κανω ενα κεφαλακι διαμαντι.Τα σκεφτομαι τωρα μετα απο τοσα χρονια και δν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω.
Παντως η εν λογω κλινικη δεν στηριζοταν μονο στις μμ.Η κυρια πηγη εσοδων ηταν ο κυκλος θεραπειων που γινοταν σε εβδομαδιαια βαση για μεγαλες περιδους(ανω του 6μηνου) που τις παρουσιαζαν σαν αποκλειστικη αναγκη χρησιμοποιωντας κατι ματζουνια απο γερμανια μερια.Το κοστος των κυκλων αυτων ηταν πολυ μεγαλυτερο απο το κοστος της ιδιας της μμ.Ελπιζω τουλαχιστον να μην βαζουν ακομα 18χρονους μεσα,αλλα να μου πεις οταν υπαρχει αναγκη τετοιες ηθικες αναστολες απουσιαζουν.Η προεδρος παντως δεν ειναι απλα προεδρος αλλα ιδιοκτητρια η εταιρια ανηκε στον συζηγο της.
Πηγαινε εξωτερικο φιλε,μην χαραμιζεσαι

θα ηταν και καλυμενη για το μετα , το διαμαντι γυαλιζει , αρα θα σου ελεγε κοιτα πως γυαλιζεις στο φως ,οτι ειπαμε το καναμε (χαχα) ...

ειχα παει πριν πολλα χρονια και εγω και θυμαμαι μου εδειξε κατι κατασκοτεινες φωτο επωνυμων (κοιτα αυτον κοιτα εκεινον κτλ )
και της ειπα οτι και εγω με τετοιο φωτισμο και υπο τετοια γωνια φαινομαι full οποτε καπου εκει σταματησαμε την συζητηση .
Γιαυτο λεω οτι απο εκεινα τα χρονια εχει συντελεστει προοδος στο τομεα της μμ .
 

Yiannis51

New Member
Πωπω ρε παιδιά... Ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα γινόταν τέτοιος χαμός στο νήμα που άνοιξα. Μπορώ να πω πάντως ότι εντυπωσιάζομαι από το πάθος που υπάρχει στο forum. Αν θέλετε να σας ενημερώσω για τις ψυχολογικές μου διακυμάνσεις, κατέληξα (μετά και από παροτρύνσεις κάποιων φίλων εδώ), να αφήσω στην άκρη τις φαντασιώσεις που είχα, μιας και η περίπτωσή μου δεν είναι και από τις ευκολότερες. Οπότε, έριξα ένα κουρεματάκι (μόνος μου) κι όλα καλά. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να παρακολουθώ το Forum, αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό και γνώστη για να βοηθήσω. Χίλια ευχαριστώ σε όλους.
 
Μπλουζα