weznem είπε:
Chs είπε:
Το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν sides από φινα είναι οι χρήστες proscar που το τεμαχίσζουν, αυτοί που πίνουν propecia 1mg έτοιμο εμφανίζουν λιγότερα, έχω και ζωντανό παράδειγμα εμένα αλλά και ένα φίλο από εδώ μέσα που και αυτός έπινε proscar και είχε θέματα, Μόλις το γύρισε propecia όλα καλά.
Σίγουρα παίζει θέμα με το κόψιμο του proscar και τα sides. Αλλα... αν δεν έχεις να δίνεις 50αρικα αναγκαστικά proscar... αλλά οκ κάποιος που να το αντέχει και να μην τον ταράζει στα sides, αλλιώς...
ειναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θεμα αν ισχυει τελικα σιγουρα,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αναθεωρησουμε πολλα για την φινα δεν ειναι μικρο πραγμα αυτο που λεω,ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον..
αν θελεις πες μουν την εμπειρια σου.. και την γνωμη σου γιατι πιστευεις ο κος αντιδρουσε με αυτη την θεωρια?σε ρωταω διοτι ηταν σημαντικο μελος και δεν ελεγε ποτε αβασιμα πραγματα..με προβληματιζει αυτο πολυ να εκανε τετοιο λαθος??να παρασυρθηκε απο προσωπικη χρηση προσκαρ σε τετοια συμπερασματα??δεν ηταν κανας βλακας το παιδι και δεν νομιζω να ηταν και κωλυμενος σε μια αποψη ετσι απλα, αυτο με προβληματιζει πολυ και θα θελα και την δικη σου οπτικη αν θα θελες να την μοιραστεις..
Γεια σου Ανδρέα, από ότι είδα εγώ προσωπικά με την φιναστερίδη.. ξεκίνησα με 0,25 δλδ propecia κομμένο στα 4, στην αρχή αδερφέ μου εκτίναξε την λίμπιντο στο διάστημα! Μετά όμως με πέθανε με γάμησε με ξάπλωσε στο χώμα..πραγματικά.. και δεν ήταν placebo ήταν real sides.. σιγά σιγά ηρεμούσαν όμως μετά πήγα στα 0,50 μετά στα 0,75 και μετά στο 1mg. Πρόσεξε όμως.. όλα αυτά με propecia.. στην πορεία λοιπόν λόγο οικονομικού θέματος δεν μπορούσα να δίνω 48ευρώ για 27 ημέρες... καταλαβαίνεις.. και έτσι το γύρισα σε proscar στα 5. Ε... σε κανα 12 μέρες πάλι μου ανέβασε την λίμπιντο πολύ και μετά ξανα πάλι sides.. σιγά σιγά υποχώρησαν και αυτή τη φορά όμως ευτυχώς.
Γενικά όμως από τότε που μπήκα στο proscar έχω σκαμπανεβάσματα... δοκιμαστικά εδώ και αρκετό διάστημα είμαι proscar 1/4 -1,25 δλδ. Μεγαλύτερη δόση μεν αλλά κόβεται με πιό ακρίβεια δε.
Δεν έχω θέμα ακόμα και είναι αρκετό καιρό αυτό, να τονίσω πως οι πρωινές στήσεις έχουν μειωθεί δεν είναι όπως παλιά και είναι εις γνώση μου φυσικά... η στύση όμως και η όρεξη είναι οκ.
Κόβοντας το η απορρόφηση αλλάζει καθώς και η κατανομή της ουσίας δεν είναι ίδια και σταθερή στον οργανισμό.. άρα το βλέπω λογικό κάποιος να την ακούει x2...
Με λίγα λόγια όταν ήμουν με propecia 1mg ήμουν σταθερός, μόλις άρχισα τα κοψίματα με proscar είχα θεματάκια αλλά ευτυχώς όχι κάτι σημαντικό..
Από όσο ξέρω για τον Κώστα δεν πήρε ποτέ φινα...