Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
humor κάνει για το dermaroller@kapa τι γνώμη εχεις;
λογικο μου φαινεται.αν και δεν το εχω ψαξει φανταζομαι οτι ο βελονισμος παραλυει καποια νευρα οποτε φευγει ο πονος.Κapa για τα ορθοπεδικά ζητήματα δουλεύει 100%, σκέψου ότι σε κάποιες χώρες,πχ Γερμανία καλύπτεται πλέον επίσημα από δημόσια και ιδιωτική ασφάλιση καθώς είναι μια legitimate επιλογή θεραπείας.
Εγώ πάντως έδινα 70 ευρώ την συνεδρία...Πάρα πολλά χρήματα δυστυχώς
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν κατσω να το δω με την λογικη θα ελεγα κατα καποιον τροπο σταματαει την κυκλοφωρια του cox2,ειναι η προσταγδαλινη του πονου.Οι δυτικοί γιατροί και "σκεπτικιστές" θεωρούν ότι απλά γίνονται κάποιες αντιδράσεις ορμονικές-νευρολογικές, πχ απελευθέρωση ενδορφινών κτλπ. Ποτέ δεν έχει αποδειχθεί κάτι. Βέβαια το θεωρητικό υπόβαθρο του βελονισμού, όσο να ναι, πρέπει να είσαι λίγο ανοιχτόμυαλος για να το δεχτείς(έχει σχέση με διαύλους ενέργειας/σωματιδίων κατά μήκος του σώματος).
Καλησπερα Κάπα, μπορείς να μου στείλεις σε μνμ τα στοιχεία του βελονιστη για να κάνω κάποια θεραπεία στα μαλλιά; Ευχαριστώο πατερας μου επεμενε οτι θα σταματησει εντελως η τριχοπτωση μου και με πιεζε να δοκιμασω βελονισμο.
τελικα δεν εκανα γιατι αμφιβαλω αν ηταν μονιμα τα αποτελεσματα,κατα βαθος ημουν σιγουρος οτι θα εβλεπα αποτελεσματα στο μαλλι αλλα για συγκεκριμενο διαστημα.
και το 200ευρο με πονουσε.
σε αλλα θεματα υγειας κανει δουλεια,ο πατερας μου ακολουθουσε φαρμακευτικη αγωγη για αρθροιτικα με αποτυχια και πετυχε ο βελονισμος.
επισης και ο αδερφος του πατερα μου κανει βελονισμο με επητυχια σε θεματα υγειας,μεσης