Βαθουλωματα στα νυχια

Στα νυχια μου εδω και παρα πολυ καιρο παρατηρω μικρα μικρα βαθουλωματα,σαν τρυπιτσες διασπαρτα στα νυχια μου,οχι σε ολα τα νυχια ομως...Επισης παρουσιαζουν μια ταση να ξεκολλουν στις ακρες...Υπαρχει περιπτωση αυτο να υποδηλωνει,για παραδειγμα,ελλειψη κερατινης η καποιας βιταμινης η αλλης ουσιας??Παιρνω παντως συμπληρωματα διατροφης που περιεχουν κυστινη,ετσι λενε τουλαχιστον...Αν και η αληθεια ειναι οτι οταν αλλαξα τη μαρκα συμπληρωματος,δεν ειχα το ιδιο regrowth απ τη μινοξιδιλη,ισως βεβαια να ειναι τυχαιο.Συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο??Εχει παρατηρησει τετοια σημαδια στα νυχια του??Η ερωτηση γινεται γιατι και τα νυχια και τα μαλλια εχουν σαν κυριο δομικο στοιχειο την κερατινη οποτε συνδεονται καπως το ενα με το αλλο....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kkathi

Member
Απ: Βαθουλωματα στα νυχια

Δε πηγαίνεις σε ενα δερματολόγο καλύτερα μήπως είναι καμμία μηκυτίαση ή ψωρίαση και το προλάβεις το θέμα; Και στις δύο περιπτώσεις το νύχι καταστρέφεται αν το αφήσεις έτσι.
Πιστεύω ότι έχουν σχέση νύχι και μαλλί. Θυμάμαι οτι ενας εκ των δερματολόγων που ειχα επισκεφτεί για την αλλωπεκία ζήτησε να δει αν τα νύχια μου είχαν γραμμές που είναι ενδειξη της ουλωτικής αλλωπεκίας.

Απ: Βαθουλωματα στα νυχια

Δεν ξερω πως ακριβως πρεπει να ειναι αυτες οι γραμμες που αναφερεις,παντως στα νυχια μου υπαρχουν κατακορυφες γραμμες...Πρεπει να το ρωτησω,με εβαλες σε σκεψεις...Ευχαριστω για την πληροφορια!!

Μπλουζα