Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πόσο καιρό έχεις που βάζεις; αυτός είναι ο ρόλος της μινοξιδιλης αρχικά, να επιταχύνει τις τρίχες που είναι στην τελογενη φαση ωστε να βγουν οι καινούργιες. Οπότε τον πρωτο μήνα τουλάχιστον είναι θετικό να έχεις έντονη τριχόπτωση. Σημαίνει ότι δουλεύει η μινοξ.Βάζω μινοξιδιλη και παρόλαυτα μου πέφτουν μαλλιά.Γτ μου συμβαίνει αυτό;Έχει αδειάσει πολύ το κεφάλι μου και μου έχει πέσει η ψυχολογία πολύ.Μια βοήθεια παρακαλώ
Βάζω μινοξιδιλη και παρόλαυτα μου πέφτουν μαλλιά.Γτ μου συμβαίνει αυτό;Έχει αδειάσει πολύ το κεφάλι μου και μου έχει πέσει η ψυχολογία πολύ.Μια βοήθεια παρακαλώ
Μακάρι να ταν έτσι....νομίζω ότι εξαρτάται την περίπτωση...υπάρχει πιθανότητα να επιταχύνεται και το μοιραίοΌσο πιο πολύ αδειαζει τόσο πιο πολύ θα φουντώσει.
Απλα τα πραγματα.
Όσο πιο πολύ αδειαζει τόσο πιο πολύ θα φουντώσει.
Απλα τα πραγματα.
Βάζω από τον Σεπτέμβριο και παρόλαυτα το κεφάλι μου αδειάζειΠοσο καιρο βαζεις μινοξιδιλη πες μας αρχικα.
Ωρα για φιναστεριδη..Βάζω από τον Σεπτέμβριο και παρόλαυτα το κεφάλι μου αδειάζει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι ακριβώς. Εγώ ο βλάκας ξεκίνησα με 1 (για την ακρίβεια το γύρισα σε 1 στον 2ο μήνα) γιατί έβλεπα τους Αυστραλούς στο yt και νόμιζα ότι δεν λειτουργεί σε εμένα η μινοξ. Τώρα που βάζω 2 φορές μετάνιωσα που παρήγγειλα το MFTΟποιος θέλει να δει βελτίωση το 2 /ημέρα είναι must.
Στη συνέχεια μπορείς να το μειωσεις και στη μια σαν "διατηρηση".
Αμα θέλεις βαλε μια φορά βραδυ το MFT και πρωι απλή μινο. Είναι πολύ καλός συνδυασμός.Ναι ακριβώς. Εγώ ο βλάκας ξεκίνησα με 1 (για την ακρίβεια το γύρισα σε 1 στον 2ο μήνα) γιατί έβλεπα τους Αυστραλούς στο yt και νόμιζα ότι δεν λειτουργεί σε εμένα η μινοξ. Τώρα που βάζω 2 φορές μετάνιωσα που παρήγγειλα το MFT![]()
Αμα θέλεις βαλε μια φορά βραδυ το MFT και πρωι απλή μινο. Είναι πολύ καλός συνδυασμός.
Και στο μέλλον το γυρνάς σε MFTμια φορά τη μέρα.
Κανε το εξής, δοκίμασε 2/ημέρα στα σημεία που ειναι εμφανές το προβλημα να δεις πως θα παει και άσε τα υπόλοιπα στη μια και στη φινα.Λες να αρχίσω ξανά και εγώ 2 φορές αδερφέ ; Έχω αρχίσει και σκέφτομαι πως ο λόγος που το μαλλί μου ΄΄έπεσε΄΄ από όταν πήγα στον τελευταίο μου δερματολόγο δεν είναι γιατί μου άλλαξε τη μινοξιδίλη αλλά γιατί μου είπε τις 2 φορές να τις κάνω 1. Σκέφτομαι να επιστρέψω στις 2 ξανά.
Από τη στιγμή που ξεκίνησα φινα ο αριστερός κρόταφος έχει αρχίσει και εμφανίζει ένα μαύρο χνουδάκι αμυδρό. Πολύ αμυδρό. Είμαι στον ενάμιση μήνα. Αν του πατήσω και 2 φορές τη μέρα μινοξίδιλη από μία συν τις βιταμίνες της pillfood μπορεί στο τετράμηνο να γίνει τρίχα. Αν γίνει κερνάω όλο το φόρουμΚανε το εξής, δοκίμασε 2/ημέρα στα σημεία που ειναι εμφανές το προβλημα να δεις πως θα παει και άσε τα υπόλοιπα στη μια και στη φινα.
Για την επόμενη πενταετία τουλάχιστον με τη φινα θα είσαι κυριος
Και εγώ πέρασα χοντρά άγχη όταν σκεφτόμουν αν με πιάσει και τι θα συμβεί... Μην αγχώνεσαι είσαι σε καλό δρόμο.
3/εβδομάδα χαπι φινας.Από τη στιγμή που ξεκίνησα φινα ο αριστερός κρόταφος έχει αρχίσει και εμφανίζει ένα μαύρο χνουδάκι αμυδρό. Πολύ αμυδρό. Είμαι στον ενάμιση μήνα. Αν του πατήσω και 2 φορές τη μέρα μινοξίδιλη από μία συν τις βιταμίνες της pillfood μπορεί στο τετράμηνο να γίνει τρίχα. Αν γίνει κερνάω όλο το φόρουμΕσύ πως πας ; Δίνεις πόνο με τη θεραπεία σου ;
3/εβδομάδα χαπι φινας.
4/MFT σε ολο το κεφάλι.
Τις τρεις με το χάπι σε κροτάφους και crown βαζω επίσης το Mft
2τριμηνα το χρόνο κυριως εποχές με αλλεργίες ακόλουθο επίσης ένα κορτιζονουχο μείγμα για δερματιτιδα και πυρίτιδα.
Επισης κάποιους μήνες πολυβιταμινη και ω3.
Στα επόμενα χρόνια υπολογίζω σε διακοπή μινοξιδιλης και χαπι φινα αύξηση συχνότητας.
Ας είναι το μόνο πρόβλημα μας η τριχοπτωση μάγκες και θα είμαστε πολύ τυχεροί.
Legwg το προβλημα εχει λύση, αρκεί να είσαι συνεπής στις αγωγές σου. Και κάνοντας και σωστή στιγμή τη μετ μπορείς να κρατήσεις ωραία μαλλια ολα τα παραγωγικά σου χρόνια.
Και φιλε επειδή περασα μια φοιτητική ζωή 4 χρονια απίστευτη, φρόντισε τωρα να μην έχεις τέτοια άγχη.
Είναι η καλύτερη φάση της ζωής σου. Δωστα ολα
Πολύ χημεία ρε φίλε, εγώ κανα τσιγάρο έπινα φοιτητής3/εβδομάδα χαπι φινας.
4/MFT σε ολο το κεφάλι.
Τις τρεις με το χάπι σε κροτάφους και crown βαζω επίσης το Mft
2τριμηνα το χρόνο κυριως εποχές με αλλεργίες ακόλουθο επίσης ένα κορτιζονουχο μείγμα για δερματιτιδα και πυρίτιδα.
Επισης κάποιους μήνες πολυβιταμινη και ω3.
Στα επόμενα χρόνια υπολογίζω σε διακοπή μινοξιδιλης και χαπι φινα αύξηση συχνότητας.
Ας είναι το μόνο πρόβλημα μας η τριχοπτωση μάγκες και θα είμαστε πολύ τυχεροί.
Legwg το προβλημα εχει λύση, αρκεί να είσαι συνεπής στις αγωγές σου. Και κάνοντας και σωστή στιγμή τη μετ μπορείς να κρατήσεις ωραία μαλλια ολα τα παραγωγικά σου χρόνια.
Και φιλε επειδή περασα μια φοιτητική ζωή 4 χρονια απίστευτη, φρόντισε τωρα να μην έχεις τέτοια άγχη.
Είναι η καλύτερη φάση της ζωής σου. Δωστα ολα