ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΡΕΛΗ ΑΡΑΙΩΣΗ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

trinitronxt

New Member
ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΩ ΠΡΟΣΚΑΡ 1ΜG ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ! ΧΑΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ!ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΜΙΝΟΞ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΣΚΕΤΟ ΠΡΟΣΚΑΡ! ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΡΕΛΗ ΑΡΑΙΩΣΗ

trinitronxt είπε:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΩ ΠΡΟΣΚΑΡ 1ΜG ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ! ΧΑΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ!ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΜΙΝΟΞ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΝΩ ΣΚΕΤΟ ΠΡΟΣΚΑΡ! ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ?
ειναι νωρις,δωσε λιγο χρονο,το ποιο πιθανο ειναι να δουλευει,στους 9 μηνες κρινε αποτελεσμα :)

Conan

Member

kapamarou είπε:
[quote author=trinitronxt link=topic=2296.msg41531#msg41531 date=1288046709]
ειναι νωρις,δωσε λιγο χρονο,το ποιο πιθανο ειναι να δουλευει,στους 9 μηνες κρινε αποτελεσμα :)
[/quote]

ναι , αλλα χωρις μινοξιδιλη?

sofo85

New Member

Ακομα και μονο με φινα μπορει να εχεις λιγο επανεκφυση η μινοξ ομως ειναι αυτη που δινει το κατι παραπανω.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα