ΒΑΦΗ ΓΕΝΙΩΝ - Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

antipicasso

New Member
Στα 40 μου, μετά από χρόνια δυσκολιών στον ύπνο (υπνική άπνοια), αποφάσισα μετά από επίσκεψη σε πολλούς γιατρούς, να κάνω το διάφραγμα, να κόψω σταφυλή και να αφαιρέσω αμυγδαλές, για τις οποίες δεν είχα πρόβλημα, απλά θα με βοηθούσαν στην αναπνοή. Δυστυχώς μαζί με αυτά μπήκα στο τρυπάκι χωρίς πολύ σκέψη, να εμπιστευτώ εξειδικευμένο γιατρό να μου κάνει ρινοπλαστική, ώστε να μου ισιώσει και τη μύτη. Από νάρκισσος άνθρωπος γεμάτος ψυχολογία και ενώ η αναπνοή πέτυχε, κατέληξα στον ψυχίατρο να ηρεμήσω από το κακό αποτέλεσμα και την απαράδεκτη συμπεριφορά του και μου πήρε κανά χρόνο να αρχίσω να την παλεύω. Το αναφέρω σαν εισαγωγή και δε θα σχολιάσω κάτι άλλο για αυτό στο νήμα αυτό καθώς έχω σκοπό να αλληλεπιδράσουμε στη βαφή γενιών ή/και μαλλιών μόνο.

Για να μην πολυλογώ, η αγχώδη διαταραχή που πέρασα, ξέσπασε στο πιγούνι μου, το οποίο σε 2 μήνες έγινε κάτασπρο, όπως και καμιά 7-8 τρίχες στην αριστερή μόνο φαβορίτα, ενώ μαλλιά και υπόλοιπο δεν είχαν ίχνος 1 άσπρης τρίχας. Έτσι άρχισα να ψάχνω προϊόντα να το καλύψω.

Να πω ότι έχω τα γένια κοντά και maximum τα άφηνα 7 Μέρες, από το κόψιμο με μηχανή, στο 1,2mm kαι ξανά μεγάλωμα.

1) Αρχικά χρησιμοποίησα επαγγελματική βαφή μαλλιών της DAVINES - MASK, η οποία συνδιάζονταν με αμμωνία και είχε απίστευτο αποτέλεσμα και με διαφορά το καλύτερο. Κάθε 5 μέρες το περνούσα και μάλιστα 1 φορά στις 10 μέρες, περνούσα όλα τα γένια, καθότι τα πύκνωνε και σκούρυνε, ενώ δεν είχα ίχνος άσπρης τρίχας εκεί και άλλαζε όλη τη φάτσα μου. Πάντα ήθελα να έχω πιο πυκνά γένια και η βαφή έδινε αυτήν την ωραία ψευδαίσθηση. Δυστυχώς μετά από 2 χρόνια άρχισε να με πειράζει και έβγαλα δερματίτιδα. Έπλέξα αρκετό καιρό με αλοιφές κορτιζόνης, αλλά κάθε φορά που έκανα χρήση γινόταν και χειρότερο.

2) Δοκίμασα στη συνέχεια αρκετές επαγγελματικές βαφές Μαλλιών με αμμωνία αλλά δεν έβγαινε άκρη με την αλλεργία, οπότε τα ξύριζα με ξυράφι και έπειτα αποφάσισα να κάνω χρήση εξειδικευμένων βαφών για γένια.

3) Πήρα το προϊόν της FARCOM (αποκλειστική βαφή για γένια), το οποίο και σαν αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο από όσα έχω χρησιμοποιήσει, ενώ μου έδωσε και τη χειρότερη αλλεργία.

4) Έκανα χρήση του Just For MEN-Βαφή για γένια, το οποίο είναι αξιοπρεπές, αλλά καμία σχέση με τις επαγγελματικές βαφές μαλλιών σαν αποτέλεσμα. Πάντως είναι οκ, ενώ μου έδινε και τη μικρότερη δυνατή αλλεργία, για εκείνο το διάστημα (μια κοκκινίλα στο πιγούνι τις πρώτες 2 μέρες).

5) Το μόνο που δε μου προκαλεί αλλεργία πλέον, αλλά μια φαγουρίτσα, είναι ένα προιόν που δεν είναι βαφή, αλλά προσφέρει αρκετή κάλυψη με τη χρήση και είναι φοβερό για αυτό που είναι και είναι ένα προϊόν της MEN MASTER=Repigmenting Smart gray control, που ουσιαστικά δίνει ένα γκρίζο τόνο κάθε φορά που το χρησιμοποιείς. Αν το δέρμα σου δεν είναι ερεθισμένο, εγώ που δεν έχω άλλο αντοχές στις αλλεργίες, μου στέκεται οκ, ενώ κάνει καλή δουλειά και στα μαλλιά.

Έχω επίσης δοκιμάσει διάφορα άλλα προϊόντα στο ελληνικό εμπόριο. Σε περίπτωση αλλεργίας, η λύση είναι χάπια κορτιζόνης Medrol 16mg και αλοιφή κορτιζόνης Advantan.

Μένουν 2 προϊόντα που δεν έχω δοκιμάσει μόνο και είναι μόνο από παραγγελία στο εξωτερικό, απλά είναι πανάκριβα (40 ευρώ η απλή δοκιμή) για απλή δοκιμή (συνήθως τα πετάω μετά από 1 χρήση, αφού με πειράζουν). Τα προϊόντα είναι το Simplet και το Novahair shampoo. Δεδομένου ότι αρχίζουν και βγαίνουν άσπρες τρίχες και στα μαλλιά και στα υπόλοιπα γέννια, λίγες προς το παρόν, θα είναι ίσως τα τελευταία που θα δοκιμάσω. Να πω ότι δεν έχω σκοπό να βάψω μαλλιά ή όλα τα γέννια, πλήν του πιγουνιού, καθότι ειδικά στα μάγουλα, το δέρμα είναι πολύ πιο αδύναμο και θα έχει σίγουρα επιπτώσεις σε αλλεργίες. Το πιγούνι είναι πολύ πιο δυνατό για να δεχτεί βαφές.

Ανοίγω αυτό θέμα, ώστε να πούμε για προϊόντα και ιδέες, μήπως και ανακαλύψουμε κάτι που δεν έχω δει, ενώ έχω δοκιμάσει και καμιά 10άρια ακόμα προϊόντα, που δεν έχω αναφέρει αλλά έχω εικόνα, οπότε μπορώ να βοηθήσω ή/και πω γνώμη.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα