Αφύσικες Hairlines

Εχω μια απορία. Εχω παρατηρήσει οτι υπερβολικά πολλές Hairlines είναι αφύσικες γιατι είναι υπερβολικά γραμμικές. Η φυσικότητα πέρα απο το πάχος της τρίχας, σωστή γωνία τοποθέτησης επιτυγχάνεται επίσης με micro και macro irregularities. Γιατί ενω είναι γνωστός ο τρόπος επιμένουν στον τρόπο τους; Υπάρχει κάποια τεχνική δυσκολία, δεν είναι τοσο καλοί οσο λένε, παίρνει περισσότερο χρόνο και τους κοστίζει σε χρήμα ανα συνεδρία;

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Εχω μια απορία. Εχω παρατηρήσει οτι υπερβολικά πολλές Hairlines είναι αφύσικες γιατι είναι υπερβολικά γραμμικές. Η φυσικότητα πέρα απο το πάχος της τρίχας επιτυγχάνεται με micro και macro irregularities. Γιατί ενω είναι γνωστός ο τρόπος επιμένουν στον τρόπο τους; Υπάρχει κάποια τεχνική δυσκολία, δεν είναι τοσο καλοί οσο λένε, παίρνει περισσότερο χρόνο και τους κοστίζει σε χρήμα ανα συνεδρία;
Απλα βαριουνται να ασχοληθουν η/και δεν τους νοιαζει

Ναι αλλά ειναι το πιο σημαντικό για να μην φαίνεσαι σαν τις κούκλες με φυτεμένο μαλλί. Το να λες είμαι ο καλύτερος/η γιατρός/κλινική, πολλά χρόνια εμπειρίας, φυσικό αποτέλεσμα και να φτιάχνεις τέτοιες hairline μου φαίνεται λίγο αντιεπαγγελματικό με τόσα λεφτά. Το να κανεις mounds ,recessions και λιγο διαφορετικη τοπική πυκνότητα εχει τοσο τεχνική δυσκολία ή ειναι τοσο χρονοβόρο;

Τελευταία επεξεργασία:

Marios1982

Well-Known Member
Πολύ ενδιαφέρον νήμα κ συμφωνώ απολύτως με τους προλαλήσαντες. Θεωρώ πάντως πως το πιο σημαντικό στη φυσικότητα είναι το να μην είναι πολύ παχιά η τρίχα, γιατί οι τρίχες της δότριες είναι. Δηλαδή να έχεις ένα ιδανικό πάχος. Αν θέλει μπορεί να τοποθετηθεί ο @CVIAL εννοείται παίζουν ρόλο κ τα irregularities κ γενικά αν κεντάει ο γιατρός !

Για το πάχος ειναι δύσκολο όπως λες, αλλα είχα βρει μια μελέτη που χρησιμοποιούσαν laser με συγκεκριμένη ρύθμιση για να λεπτύνουν την τρίχα.

Συνημμένα

• laser treatment.jpg
    laser treatment.jpg
    298.3 KB · Προβολές: 15

Marios1982

Well-Known Member
Για το πάχος ειναι δύσκολο όπως λες, αλλα είχα βρει μια μελέτη που χρησιμοποιούσαν laser με συγκεκριμένη ρύθμιση για να λεπτύνουν την τρίχα.
Πολύ ενδιαφέρον! Αν κ εδώ βλέπουμε γυναίκα

m3e36

Well-Known Member
Εχω μια απορία. Εχω παρατηρήσει οτι υπερβολικά πολλές Hairlines είναι αφύσικες γιατι είναι υπερβολικά γραμμικές. Η φυσικότητα πέρα απο το πάχος της τρίχας, σωστή γωνία τοποθέτησης επιτυγχάνεται επίσης με micro και macro irregularities. Γιατί ενω είναι γνωστός ο τρόπος επιμένουν στον τρόπο τους; Υπάρχει κάποια τεχνική δυσκολία, δεν είναι τοσο καλοί οσο λένε, παίρνει περισσότερο χρόνο και τους κοστίζει σε χρήμα ανα συνεδρία;
δεν ξέρουν-βαριούνται-δεν τους νοιάζει.
τους περισσότερους τους νοιάζει πως θα σε πιάσουν πελάτη για να πλουτισουν. πολύ επιθετικό μάρκετινγκ.
Αποτελέσματα μέτρια στα παρουσιάζουν για φανταστικά και τέλειας φυσικότητας και εσύ σαν αδαής (επειδή βλέπεις φυτρωση-καλυψη) πέφτεις στη λούμπα και σε κάνουν πελάτη τους.
λίγοι είναι αυτοί που μπορούνε να σου κάνουν μια πολύ φυσική hairline.

Μπλουζα