Αφιερωμένο στον chs

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
και το κρέας χρειάζεται δε λέω κάθε μέρα αλλά βοηθά.εγώ άμα δε φάω κρέας έστω μία φορά τις 2 μέρες νιώθω αδύναμος

Prosim

Member
Τα λαχανικά και τα φρούτα είναι υγεία, το ξέρουν και οι πέτρες αυτό. Tο να προσπαθείς να πείσεις τους άλλους είναι που το καταντάει γελοίο. Ο τύπος στο βίντεο, στο τέλος, προσπαθεί να κάνει ό,τι κάνουν οι militant (στρατευμένοι/φανατικοί) vegans: να περάσει τη γνώμη του.

Αν ποτέ είχαν την δύναμη θα γινόντουσαν χειρότεροι από φασίστες (δες αμερική: vegan συμμορίες με ρόπαλα που βαράνε διαφορετικού lifestyle ανθρώπους)...

Είναι στη φύση του ανθρώπου να τρώει (αν θέλει) ΚΑΙ μαλακίες. Από κει και πέρα, πρέπει να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη διατροφή του. Έχω κολλητό χορτοφάγο 14 χρόνια. Δε μου έσπασε τα «καρύδια» ποτέ και είναι προς τιμή του.

Bouklas

Well-Known Member
Προς πανολυδιο γιατί δεν ξέρω ποτε θα ξαναμπεί με άλλο profile. 2 μέρες έκατσα στον ήλιο χωρίς αντηλιακό από 10 λεπτά και έχω πάνω από 2 βδομάδες με κρέμες ψευδαργύρου, Βιταμίνη E και κολλαγόνο για να κάνω το πρόσωπο μου να φαίνεται όπως ήτανε. Δεν με έκαψε, και ήδη καθόμουν πολλές φορες με αντηλιακό προσώπου αλλα είπα να σε ακούσω.Η ώρα ητανε 10.30. Το δέρμα μου κοκκίνισε, φαίνεται κάπως ταλαιπωρημένο. Δεν το έκανα χτες και το λέω σήμερα, έχω εδώ και μέρες που συνεχίζει να είναι έτσι το δέρμα. Αυτή ήτανε η εμπειρία μου, επίσης για το ιώδιο όπως φαίνεται και από τα αλλα μελοι που έχουν γράψει δεν έκανε και την καλύτερη δουλειά και σκεφτόμουν παλιά να το ξεκίναγα και αυτό.
Μπορεί σε κάποιον άλλον να του κάνει το πρόσωπο λαμπερό και μεταξενιο εμενα όμως μου το γ...σε Πανο.

krhtikos21

Member
εγώ παιδιά έκανα μπάνιο αυστηρά μέχρι 12 μισι και μετά τις 6 μισι απόγευμα με καπέλο αλλά χωρίς αντιλιακό και οι ώμοι μου γ@....έπαθα αλλεργία από ήλιο και έβγαλα σπυριά στους ώμους.πήρα κάτι αντισαμινικα και ίσιωσα

Chs

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
Προς πανολυδιο γιατί δεν ξέρω ποτε θα ξαναμπεί με άλλο profile. 2 μέρες έκατσα στον ήλιο χωρίς αντηλιακό από 10 λεπτά και έχω πάνω από 2 βδομάδες με κρέμες ψευδαργύρου, Βιταμίνη E και κολλαγόνο για να κάνω το πρόσωπο μου να φαίνεται όπως ήτανε. Δεν με έκαψε, και ήδη καθόμουν πολλές φορες με αντηλιακό προσώπου αλλα είπα να σε ακούσω.Η ώρα ητανε 10.30. Το δέρμα μου κοκκίνισε, φαίνεται κάπως ταλαιπωρημένο. Δεν το έκανα χτες και το λέω σήμερα, έχω εδώ και μέρες που συνεχίζει να είναι έτσι το δέρμα. Αυτή ήτανε η εμπειρία μου, επίσης για το ιώδιο όπως φαίνεται και από τα αλλα μελοι που έχουν γράψει δεν έκανε και την καλύτερη δουλειά και σκεφτόμουν παλιά να το ξεκίναγα και αυτό.
Μπορεί σε κάποιον άλλον να του κάνει το πρόσωπο λαμπερό και μεταξενιο εμενα όμως μου το γ...σε Πανο.

Και οι δικοί μας άκουσαν τις συμβουλές (λέμε τώρα) να μπούμε στο μνημόνιο... και να τα τώρα :violin:

Adriano

Well-Known Member
Λοιπόν επειδή έλειπα καιρό δεν είχα δει τι έχει γίνει με τον εν λόγω κύριο(PanosLydios).Αν θέλετε την συμβουλή μου αγαπητοί φίλοι,μην τον κακοχαρακτηρίζετε.Το παιδί έχει πρόβλημα.Είναι ξεκάθαρο.Αγαπητέ Πάνο.Το να ψάχνεις στο internet έρευνες άλλων που πολλές φορές είναι ανυπόγραφες δεν σε καθιστά ερευνητή.Για την ακρίβεια δεν ξέρεις καν τι σημαίνει ερευνητής. Δεν είσαι επιστήμονας φίλε.Και ούτε θα γίνεις.Από το internet δεν γίνεσαι σίγουρα.Από πανεπιστήμιο μόνο και αν.Συμφωνώ ότι όλοι πρέπει να ακούγονται. Έτσι και αλλιώς ανεχόμαστε και τους χρυσαυγίτες,ένα γραφικό τύπο σε forum δεν θα ανεχθούμε;;Αλλά κύριοι εδώ μιλάμε για την υγεία μας.Δεν παίζουμε.Chs , μπράβο σου φίλε.Συνέχισε και μην ακούς κανένα.Καλή και η ελευθερία λόγου αλλά δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό και την τρέλα του καθενός.Υπάρχουν άνθρωποι απελπισμένοι εδώ που πρέπει να προστατευθούν.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ναι Adriano, αν έχεις το κουράγιο.. ορίστε:

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8526.html

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8544.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alfaalfa

New Member
Bouklas είπε:

Απο οτι φαινεται ειχες πολλες συσσωρευμενες απωλειες παγιδευμενες στη λεμφικη κυκλοφορια και ο ηλιος στις εβγαλες.Αλλα εχουμε πει .ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΨΑΞΕ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ. Χτισε δηλαδη σιγα σιγα αντοχη και ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ.

Με το που καιγεσαι λοιπον,πας στον ισκιο και μολις γυρνας σπιτι βαζεις το υπερενυδατικο cocoa butter,ή κανεις μασκα αβοκαντο με ελαιολαδο ή μασκα μελι. Παλι βαζεις χημικα στο προσωπο σου μετα το καψιμο!!!!

Adriano είπε:
Λοιπόν επειδή έλειπα καιρό δεν είχα δει τι έχει γίνει με τον εν λόγω κύριο(PanosLydios).Αν θέλετε την συμβουλή μου αγαπητοί φίλοι,μην τον κακοχαρακτηρίζετε.Το παιδί έχει πρόβλημα.Είναι ξεκάθαρο.Αγαπητέ Πάνο.Το να ψάχνεις στο internet έρευνες άλλων που πολλές φορές είναι ανυπόγραφες δεν σε καθιστά ερευνητή.Για την ακρίβεια δεν ξέρεις καν τι σημαίνει ερευνητής. Δεν είσαι επιστήμονας φίλε.Και ούτε θα γίνεις.Από το internet δεν γίνεσαι σίγουρα.Από πανεπιστήμιο μόνο και αν.Συμφωνώ ότι όλοι πρέπει να ακούγονται. Έτσι και αλλιώς ανεχόμαστε και τους χρυσαυγίτες,ένα γραφικό τύπο σε forum δεν θα ανεχθούμε;;Αλλά κύριοι εδώ μιλάμε για την υγεία μας.Δεν παίζουμε.Chs , μπράβο σου φίλε.Συνέχισε και μην ακούς κανένα.Καλή και η ελευθερία λόγου αλλά δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό και την τρέλα του καθενός.Υπάρχουν άνθρωποι απελπισμένοι εδώ που πρέπει να προστατευθούν.

ΧΜ.Ολα ειναι μια προσωπικη αποψη.ΟΛΑ.
Ειτε παραθεσω κατι απο ερευνες αυτο ειναι προσωπικη παρατηρηση αλλων.Τα χτισματα που βλεπεις και ονομαζονται πανεπιστημια ειναι χτισματα βασισμενα σε ιδεες και αποψεις που ενστερνιστηκαν αλλοι .

Ποιος ειπε οτι ειμαι ερευνητης!!!??

PS ελπιζω μπουκλα να σου ξεφλουδισε το δερμα και να σου εβγαλε καινουριο απο κατω . Κατι σαν φυσικο peeling!

PPS Ασε με ρε chs να γραψω την αποψη μου.Ολοι βγαλατε γνωμη για το χαρακτηρα μου και ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΕ απο τα λεγομενα μου !!!!

Challenge the message not the messenger.

3746741

Member
Πανο , ή αλλιως alphaalpha ή δεν ξερω κ γω πως αλλιως σε εδιωξαν απο παντου κ ηρθες εδω να τα πεις??

Ασε μας ρε παιδακι μου στο προβλημα μας,τι δεν καταλαβαινεις επιτελους??

Ειπα να μην γραψω την αλλη φορα που εμφανιστηκες,αλλα αν ειναι δυνατον!!

Βρες τους υπολοιπους φιλους σου φρουτοφαγους κ πειτε τα!

Καντε κ μια κοινοτητα δικη σας κ ασε μας εμας στο προβλημα μας!!

alfaalfa

New Member
3746741 είπε:
Πανο , ή αλλιως alphaalpha ή δεν ξερω κ γω πως αλλιως σε εδιωξαν απο παντου κ ηρθες εδω να τα πεις??

Ασε μας ρε παιδακι μου στο προβλημα μας,τι δεν καταλαβαινεις επιτελους??

Ειπα να μην γραψω την αλλη φορα που εμφανιστηκες,αλλα αν ειναι δυνατον!!

Βρες τους υπολοιπους φιλους σου φρουτοφαγους κ πειτε τα!

Καντε κ μια κοινοτητα δικη σας κ ασε μας εμας στο προβλημα μας!!

Yποτιθεται οτι το εψαχνες για πανω απο 10 χρονια αλλα η ΔΙΑΤΡΟΦΗ επιδεινωνει η βοηθα την κατασταση.Το σημαντικοτερο πραγμα στον κοσμο μαζι με την ψυχικη υγεια(που αν κρινω απο την επιθετικοτητα σου ακολουθει τα επιπεδα της διατροφης σου).

Αυτο που βαζεις μεσα σου =Διατροφη,Αυτο που βγαζεις εγω=ψυχικη υγεια /χαρακτηρας...

Οι επιστημονες σου λενε ολα ειναι γονιδιακα(αρα η διατροφη δεν παιζει ρολο!!),μην βγαινεις στον ηλιο και οταν το κανεις βαλε διοξειδιο του τιτανιου,τα φρουτα δεν ειναι κυρια τροφη , ο ανθρωπος εξελιχτηκε γιατι ηταν κρεατοφαγος.

Με λιγα λογια σου λενε :Mην ζεις!Κρυψου στο δωματιο,σκοτωσε και φαε κρεας,βαλε χημικα πανω σου για να προστατευθεις απο τις κυριες πηγες ζωης σου.

Chs

Μέλος του προσωπικού
alfaalfa είπε:
PPS Ασε με ρε chs να γραψω την αποψη μου.Ολοι βγαλατε γνωμη για το χαρακτηρα μου και ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΕ απο τα λεγομενα μου !!!!

Challenge the message not the messenger.

Δεν υπάρχεις πραγματικά :p

ρε παλικάρι μου τι σε έχει πιάσει;;; Έλα να σε πάω μια τσάρκα που είσαι και νέο παιδί να γνωρίσεις αιθέριες υπάρξεις που δίνουν επανέκφυση και καταπολεμούν το άγχος να ξεκολλήσεις λίγο από το πορτοκάλι 8) , θα μου βαρέσεις μπιέλα στο τέλος.. χαλάρωσεεεε!

Υ.Γ. Ο messenger χρειάζεται διακοπές μετά συντροφιάς

Adriano

Well-Known Member
Ποιος ειπε οτι ειμαι ερευνητης!!!??
Συμπεριφέρεσαι σαν τέτοιος εννοώ,δεν είπα ότι είσαι.Δεν είσαι.Είναι ξεκάθαρο αυτό.

Σε άφησε καιρό.Εγώ πρώτος είπα να μην κρίνουν τον χαρακτήρα σου και δεν το κάνουν.Αλλά φίλε δυστυχώς τα λεγόμενα σου πρέπει να κριθούν.Μιλάμε για την υγεία.Δεν είσαι γιατρός,ούτε έχεις κάποια ειδικότητα σε αυτά τα θέματα.Φιλόσοφος είσαι φίλε.Σου μιλάω με μεγάλη ταπεινότητα και συμπάθεια.

3746741

Member
μ αρεσει που κρινεις εσυ την δικη μου ψυχικη υγεια!!!

τι αλλο θα μου πεις δεν ξερω.....

Πανο με απλα λογια,σοβαρεψου!
Εισαι μεγαλο παιδι πια!
Κ αν στην τελικη δεν θες να σοβαρευτεις γιατι ειναι δικαιωμα σου βρες τους ομοιδεατες σου κ καντε οτι γουσταρετε!!

Ελεος πια!!!!
Ο αλλος καηκε με τις ασυναρτησιες σου κ συνεχιζεις να του την λες που βαζει προιοντα για να σωσει το καψιμο!!

Αν ειναι δυνατον δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dimit

New Member
Μην τον αφηνετε καθολου να γραφει. Με το που αντιλαμβανεστε νεο account του, κατευθειαν ban. Μπορεί να βρει και λίγο χρόνο ετσι να επισκεφτεί εναν ψυχιατρο

Bouklas

Well-Known Member
alfaalfa είπε:
Απο οτι φαινεται ειχες πολλες συσσωρευμενες απωλειες παγιδευμενες στη λεμφικη κυκλοφορια και ο ηλιος στις εβγαλες.Αλλα εχουμε πει .ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΨΑΞΕ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ. Χτισε δηλαδη σιγα σιγα αντοχη και ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ.

Με το που καιγεσαι λοιπον,πας στον ισκιο και μολις γυρνας σπιτι βαζεις το υπερενυδατικο cocoa butter,ή κανεις μασκα αβοκαντο με ελαιολαδο ή μασκα μελι. Παλι βαζεις χημικα στο προσωπο σου μετα το καψιμο!!!!
Μα δεν ένιωσα κάψιμο ούτε κάτι άσχημο! Η ώρα ήτανε 10.30 το πρωί, από δέκα λεπτά έκατσα 2 μέρες.
Το θέμα είναι Πάνο πως δεν μπορείς να δίνεις έτσι απλά συμβουλές χωρίς να έχεις σκεφτεί κάποια πράγματα. Μπορεί να είναι όπως λες η λεμφική κυκλοφορία και δεν ξέρω και γω τι άλλη ιατρική ορολογία που δεν καταλαβαινω χριστό. Δεν σε κατηγορώ γιατί εγώ πήρα την απόφαση και το έκανα επειδή έλεγε ένας σε ένα forum. Αλλα σκέψου πόσοι άλλοι βλέπουν εδώ μέσα.

vag25

Well-Known Member
Πανο γιατι ο φρουτοφαγος ειναι ενα ματσο κοκκαλα και δεν εχει μαλλια?
Στην προηγουμενη σελιδα η φωτογραφια.

Μπλουζα