Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panos1982 είπε:κι εγω 27 ειμαι και εχω βγαλει ασπρες τριχες απο τωρα........οχι παρα πολλες βεβαια αλλα υπαρχουν.......κληρονομικοτητα ειναι ολα μη το ψαχνεις.......σκατα!!!!
Georgex6 είπε:ασπρες τριχες στη κεφαλη κακα μαντατα στη .........![]()
George 6 σημερα παραγγειλα 2 βαζακια 116 δολλαρια να την δοκιμασουμε κι αυτη την κρεμα . ελπιζω να εχει οδηγιες χρησης μαλλον θα πρεπει να την βαζω επι καθημερινης βασης......Georgex6 είπε:ασπρες τριχες στη κεφαλη κακα μαντατα στη .........![]()
παντως πλακα πλακα αν διαβασατε το χθεσινο μου θεμα για τη κρεμα της adistem
ισχυριζονται οτι μπορει να επαναφερει και το χρωμα των μαλλιων Initial results not only indicate new hair growth but in many cases hair colour has changed back to its original darker colour
TB4-7™ Peptide applied topically or given systemically promotes angiogenesis and wound healing, cardioprotective and immuno-potentiating effects, hair growth and thickness, hair coloration change (from grey back to its original darker colour) and has very potent anti-aging, anti-wrinkle and anti-scarring properties. Trials amongst body builders have also shown increased muscle growth and strength together with improved energy levels and other benefits.
http://www.adistem.com/application/hair-growth.htm