Ασπρες τριχες στη κεφαλη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cmos516

Member
Γεια σας ειμαι 27 χρονων και απο τωρα εχω αρκετες ασπρες τριχουλες,φυσικα οχι σε σημειο να φαινομαι γριζομαλλης αλλα υπαρχουν αρκετες σαν σκορπια διαδηλωση.
Τι ειναι αυτο ?που μπορουν να οφειλοντε?πολλοι λενε αγχος,αλλα εγω δεν το πολυπιστευω.
Γνωριζει κανεις κατι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Ασπρες τριχες στη κεφαλη

κι εγω 27 ειμαι και εχω βγαλει ασπρες τριχες απο τωρα........οχι παρα πολλες βεβαια αλλα υπαρχουν.......κληρονομικοτητα ειναι ολα μη το ψαχνεις.......σκατα!!!!

genesis

New Member

panos1982 είπε:
κι εγω 27 ειμαι και εχω βγαλει ασπρες τριχες απο τωρα........οχι παρα πολλες βεβαια αλλα υπαρχουν.......κληρονομικοτητα ειναι ολα μη το ψαχνεις.......σκατα!!!!

και σου λενε μετα οι γραφες ``ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ``....χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Agahnim

Member

21 χρομων εβγαλα καμια 50ρια..... τις ξηλωσα κ μεχρι τωρα δν εχουν ξαναβγει ολες...τι διαολο προορη γυρανση εχω?? 20 χρονων παλικαρη κ αντιμετωπιζω καραφλα κ ασπρες τριχες.. πφφ

Georgex6

Well-Known Member

ασπρες τριχες στη κεφαλη κακα μαντατα στη ......... :D
παντως πλακα πλακα αν διαβασατε το χθεσινο μου θεμα για τη κρεμα της adistem
ισχυριζονται οτι μπορει να επαναφερει και το χρωμα των μαλλιων Initial results not only indicate new hair growth but in many cases hair colour has changed back to its original darker colour
TB4-7™ Peptide applied topically or given systemically promotes angiogenesis and wound healing, cardioprotective and immuno-potentiating effects, hair growth and thickness, hair coloration change (from grey back to its original darker colour) and has very potent anti-aging, anti-wrinkle and anti-scarring properties. Trials amongst body builders have also shown increased muscle growth and strength together with improved energy levels and other benefits.
http://www.adistem.com/application/hair-growth.htm

Georgex6 είπε:
ασπρες τριχες στη κεφαλη κακα μαντατα στη ......... :D
παντως πλακα πλακα αν διαβασατε το χθεσινο μου θεμα για τη κρεμα της adistem
ισχυριζονται οτι μπορει να επαναφερει και το χρωμα των μαλλιων Initial results not only indicate new hair growth but in many cases hair colour has changed back to its original darker colour
TB4-7™ Peptide applied topically or given systemically promotes angiogenesis and wound healing, cardioprotective and immuno-potentiating effects, hair growth and thickness, hair coloration change (from grey back to its original darker colour) and has very potent anti-aging, anti-wrinkle and anti-scarring properties. Trials amongst body builders have also shown increased muscle growth and strength together with improved energy levels and other benefits.
http://www.adistem.com/application/hair-growth.htm
George 6 σημερα παραγγειλα 2 βαζακια 116 δολλαρια να την δοκιμασουμε κι αυτη την κρεμα . ελπιζω να εχει οδηγιες χρησης μαλλον θα πρεπει να την βαζω επι καθημερινης βασης......

johnygiats

New Member

Σίγουρα όλοι μας έχουμε ακούσει ότι η μελανίνη που παράγει ο οργανισμός είναι και θέμα διατροφής. Γνωρίζει κανείς αν η λήψη συγκεκριμένων τροφών μπορεί να επαναφέρει τη μελανίνη (και κατά συνέπεια και το μαύρο χρώμα) στις τρίχες της κεφαλής?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα