Ασπρες τριχες μετα απο μινο και φινα

Καλησπερα φιλαρακια...εχετε παρατηρησει να σας εμφανιζονται ξαφνικα ασπρες τριχες μετα απο χρηση μινοξιδιλης και φιναστεριδης?σας εχει συμβει ποτε κατι τετοιο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
καλησπερα..ειμαι 37 χρονων
Συνήθως σε αυτή την ηλικία είναι λογικό να υπάρχουν και λευκές τρίχες ακόμα και σε μικρότερες ηλικίες!Δεν νομίζω να ευθύνεται η φίνα ούτε η μινοξιδίλή!Είναι γενετική προδιάθεση το πότε θα γκριζάρουν τα μαλλιά και αυτό θα το δεις απο τους ίδιους σου τους γονείς!Μερικές φορές βέβαια έχει να κάνει και απο άλλους παράγοντες όπως το ανοσοποιητικό αλλά αυτό συμβαίνει σε μικρότερο ποσοστό!

LoverBoy

Well-Known Member
απλα βλεπω οτι μεσα σε ενα μηνα λες και βγηκαν αποτομα πολλες ασπρες και εχω τρομαξει...μη γερασω απο τα 37 μου...χαχαχχα
Η αλήθεια είναι οτι όταν σκάσουν μερικές μετά δεν καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα γεμίζεις σε σημεία που ούτε καν είχες προσέξει πρίν!Μην ανησυχείς όμως είσαι σε μια ηλικία που είναι λογικότατο να βλέπεις άσπρες τρίχες και δεν έχει να κάνει με το γήρας.....Έχω φίλο 28 χρονών που έχει φουλ λευκές τρίχες!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ακουγεται το εαν ασπριζουν τα μαλλια σταματανε να πεφτουν...εστω με αργο ρυθμο...μυθος??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Κλοουν φιεστα εχει γινει το φορουμ. 37 χρονων ο αλλος και ρωταει γιατι βλεπει ασπρες τριχες. Παιρνει απαντηση ειναι φυσιολογικο στην ηλικια σου και λεει ευχαριστω...
Στο bourdela.com πιο σοβαρα συζητανε απο ο,τι εμεις εδω πλεον.

Thanos92

Active Member
Εδώ εγώ βλέπω ξαφνικά περισσοτερες άσπρες τρίχες μετά την μμ και μολις έκλεισα τα 32 :'(

ctrl-z

New Member
Λόβερ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ακριβώς έτσι. Δεν ξέρω τι γίνεται με την απόπτωση, αλλά από την έλλειψη μελανίνης, ο φλοιός (η δεύτερη στιβάδα της τρίχας) γίνεται πιο ευπαθής και την ακούει κανονικά π.χ. από την UV ακτινοβολία και όχι μόνο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τρίχα να γίνεται εύθρυπτη, πώς είναι κάτι ξερά κλαδιά, να θαμπώνει και ενίοτε να μοιάζει με κοτετσόσυρμα.
Κανάς ντόκτορ ας μας διαφωτίσει.

LoverBoy

Well-Known Member
Λόβερ δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ακριβώς έτσι. Δεν ξέρω τι γίνεται με την απόπτωση, αλλά από την έλλειψη μελανίνης, ο φλοιός (η δεύτερη στιβάδα της τρίχας) γίνεται πιο ευπαθής και την ακούει κανονικά π.χ. από την UV ακτινοβολία και όχι μόνο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τρίχα να γίνεται εύθρυπτη, πώς είναι κάτι ξερά κλαδιά, να θαμπώνει και ενίοτε να μοιάζει με κοτετσόσυρμα.
Κανάς ντόκτορ ας μας διαφωτίσει.
Χωρίς να είμαι σίγουρος!(εμένα δερματολόγος μου το είπε εκεί που κάνω λέιζερ) Ότι η τρίχα σκληραίνει το έχω δει και στις δικές μου!Αν για παράδειγμα κόψεις μια τρίχα λευκή και μια χρωματιστή και προσπαθήσεις να την σπάσεις θα δεις ότι ευκολότερα θα κοπεί η χρωματιστή!Δεν μιλάμε σαφώς για υπερήλικες που τους έχει χαιρετίσει και το κολλαγόνο και η κερατίνη!

Μπλουζα