Αρχή θεραπείας - Προτάσεις

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

LOK

Member
Χαιρετώ τους συναγωνιστές! Μετά απο αρκετό καιρό αποφάσισα να αρχίσω την θεραπεία μου για την τριχόπτωση, και χρειάζομαι τις πολίτιμες συμβουλές σας για την αρχή της θεραπείας μου. Το ιστορικό μου είναι εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2440.0.html
Πρέπει να σας πω, οτι πρόσφατα έκανα γενικές αιματολογικές εξετάσεις,ακόμα και για ζάχαρο-γλυκοζιωμένη, και βγήκαν όλες κομπλέ,εκτός απο τα τρυγλικερίδια που ήταν λίγο ανεβασμένα.
Το σημαντικότερο είναι οτι έκανα και ορμονολογικές εξετάσεις, για DHT, Τεστοστερόνη ελεύθερη και Τεστοστερόνη ολική. Τα αποτελέσματα ήταν μέσα στις φυσιολογικές τιμές, με την DHT να είναι στο 0.50 (Φυσ.Τιμές: 0.3 έως 0.9) η τεστοστερόνη ελεύθερη να είναι στο 15.0 (φυσ.Τιμές: 13 έως 41) και η τεστοστερόνη ολική στο 4.0 (φυσ.Τιμές: 2.6 έως 10.0)
Επειδή θεωρώ χαμηλές και φυσιολογικές τις τιμές αυτές, ΔΕΝ θα πάρω φίνα... Αποφάσισα να το παλέψω με-τοπικά... :angel:
Προς το παρόν δοκιμάζω τα T-Gel for greasy hair και aloe Vera shampoo, γιατί απ'οτι κατάλαβα έχω και λίγο Σ.Δ. Στην αρχή το T-Gel μου τράνταξε λίγο το κεφάλι αλλα το ξεπέρασα, όμως τώρα τελευταία παρατήρησα οτι μου μειώνει την διάθεση για sex... (Δεν θα το πιστέψετε,κι όμως συμβαίνει.) Η χρήση που του κάνω είναι 4 φορές την εβδομάδα.Λούζομαι με ζεστο νερό 2 φορές, και το αφήνω 3 λεπτά στο κεφάλι μου.
Στο κυρίως θέμα τώρα..., εκτός απο τα απλά σαμπουάν σκέφτομαι να ξεκινήσω Spiro και Minoxidil. Τι λέτε...?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
Απ: Αρχή θεραπείας - Προτάσεις

LOK είπε:
Το σημαντικότερο είναι οτι έκανα και ορμονολογικές εξετάσεις, για DHT, Τεστοστερόνη ελεύθερη και Τεστοστερόνη ολική. Τα αποτελέσματα ήταν μέσα στις φυσιολογικές τιμές, με την DHT να είναι στο 0.50 (Φυσ.Τιμές: 0.3 έως 0.9) η τεστοστερόνη ελεύθερη να είναι στο 15.0 (φυσ.Τιμές: 13 έως 41) και η τεστοστερόνη ολική στο 4.0 (φυσ.Τιμές: 2.6 έως 10.0)
Επειδή θεωρώ χαμηλές και φυσιολογικές τις τιμές αυτές, ΔΕΝ θα πάρω φίνα... Αποφάσισα να το παλέψω με-τοπικά... :angel:

Μπορει να εχεις DHT 0,90 και να μην εχεις τριχοπτωση και να εχεις 0,30 και να εχεις τριχοπτωση.Δεν παιζουν ρολο οι τιμες,αλλα το ποσο ευαισθητα ειναι τα τριχοθυλακια στη DHT.Επομενως ειναι λαθος ο συσχετισμος που εκανες με το αν θα παρεις φινα η οχι

LOK είπε:
Στην αρχή το T-Gel μου τράνταξε λίγο το κεφάλι αλλα το ξεπέρασα, όμως τώρα τελευταία παρατήρησα οτι μου μειώνει την διάθεση για sex... (Δεν θα το πιστέψετε,κι όμως συμβαίνει.)

Καμμια σχεση το T-gel με την διαθεση για sex.Τυγχανει να εχεις μειωμενη ερωτικη επιθυμια αυτη την περιοδο.Μην συνδεετε οτιδηποτε βαζουμε στο κεφαλι για τα μαλλια,με την διαθεση για sex

LOK

Member

crossfire99 είπε:
Μπορει να εχεις DHT 0,90 και να μην εχεις τριχοπτωση και να εχεις 0,30 και να εχεις τριχοπτωση.Δεν παιζουν ρολο οι τιμες,αλλα το ποσο ευαισθητα ειναι τα τριχοθυλακια στη DHT.Επομενως ειναι λαθος ο συσχετισμος που εκανες με το αν θα παρεις φινα η οχι

Καμμια σχεση το T-gel με την διαθεση για sex.Τυγχανει να εχεις μειωμενη ερωτικη επιθυμια αυτη την περιοδο.Μην συνδεετε οτιδηποτε βαζουμε στο κεφαλι για τα μαλλια,με την διαθεση για sex

Κοίτα...,σωστά αυτά που λες, αλλα η φίνα έχει σαν σκοπό να μειώσει την παραγωγή της DHT... Δε δίνει δύναμη στα τριχοθυλάκια ούτε τα ενισχύει για να μην είναι ευαίσθητα... Αφού λοιπόν εμένα είναι τόσο πολύ ευαίσθητα ακόμα και σε λίγη DHT, πρέπει να βάλω μία 'ασπίδα' γύρω τους για να τα προτατέψω... Αν πάρω φίνα, θα μηδενίσω-εξαφανίσω τελείως την λίγη DHT που έχω..., και μην ξεχνάς οτι ο οργανισμός την χρειάζεται την DHT... Γι'αυτό σκέφτηκα να βάλω την spiro σαν ασπίδα.

Για το Τ-Gel τώρα..., ίσως πράγματι να έχει επιρρεαστεί η ψυχολογία μου και να νομίζω πως έχω μειωμένη λίμπιντο. Πάντος όταν άρχισα να το χρησιμοποιώ, δεν είχα στο μυαλό μου οτι ίσως να μου προκαλέσει παρενέργειες..., ήμουν ανίδεος... Τώρα κοντεύω να τελειώσω όλο το μπουκάλι και σκέφτηκα οτι απο τότε που το άρχισα μου συνέβει αυτό... Τέλος πάντων...,θα δούμε...

LOK

Member

Ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει απο παλιά...Θα παρακαλούσα όποιον ξέρει να μου απαντήσει.
Δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω, θα φανεί λίγο αστείο, αλλα όταν 'τεντώνω - σηκώνω' τα φρύδια μου προς τα πάνω, μου δημιουργείται μια κοκκινίλα ακριβώς εκεί που ήταν η πρώην hairline μου, καθώς και στους κροτάφους..., δηλαδή κοκκινίζουν τα σημεία που μου έχουν πέσει τα μαλλιά... Τί είναι αυτό ρε μάγκες? Το έχω αρκετά χρόνια και μάλιστα χωρίς να έχω κάνει κάποια θεραπεία... Είναι κάποιος ερεθισμός...?

xDante

Member

LOK είπε:
Ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει απο παλιά...Θα παρακαλούσα όποιον ξέρει να μου απαντήσει.
Δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω, θα φανεί λίγο αστείο, αλλα όταν 'τεντώνω - σηκώνω' τα φρύδια μου προς τα πάνω, μου δημιουργείται μια κοκκινίλα ακριβώς εκεί που ήταν η πρώην hairline μου, καθώς και στους κροτάφους..., δηλαδή κοκκινίζουν τα σημεία που μου έχουν πέσει τα μαλλιά... Τί είναι αυτό ρε μάγκες? Το έχω αρκετά χρόνια και μάλιστα χωρίς να έχω κάνει κάποια θεραπεία... Είναι κάποιος ερεθισμός...?

όχι είναι φυσιολογικότατο απλά απο εκεί ξεκινάει το δέρμα του τριχωτού το οποίο είναι ποιο σφιχτό απο το δέρμα του μετώπου και σ φαίνεται οτι κοκκινίζει .....

Υπεραιμάτωση της περιοχής λόγω σύσπασης των μυών; Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι.

LOK

Member

Δεν ξέρω... Μάλλον είναι φυσιολογικό... Πάντος φαίνεται έντονα ορισμένες στιγμές.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα