Αραιωση φρυδιων

Para_Trixa

New Member
Γεια σας παιδια! κ συγνωμη για τη χαζη ερωτηση ποθ 8α ακολου8ησει!
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ οτι σε σχεση με τα 18-19 μου(τωρα ειμαι 23),εχουν αρχισει να αραιωνουν τα φρυδια μ...(κ το βλεπω κ σε φοτογραφιες)κυριως στο τελειωμα του σχηματος τους..(στην ακρη προς τον κροταφο δλδ)

Γινεται να φταιει η ΑΑ...εχτςσ απο τα μαλλια μασ να χανουμε κ φρυδια η ακομα κ βλεφαριδες?
υπαρχουν αλλα τετοια συμωαντα σαν το δικο μου?
Ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Αραιωση φρυδιων

μπορεις να βαζεις μινοξιδιλη στα φρυδια και να φουντωσουν,οχι απευθειας ψεκασμο ομως γιατι θα παει σιγουρα στο ματι.
ψεκαζεις στο δαχτυλο και κανεις εντριβη.
σκεφτηκες να χρησιμοποιησεις μινοξιδιλη και για το μαλλι? ::)
τωρα για τις βλεφαριδες υπαρχει φαρμακο το latanoprost αλλα υπαρχει οντως ορατο προβλημα?

Para_Trixa

New Member

kapamarou είπε:
μπορεις να βαζεις μινοξιδιλη στα φρυδια και να φουντωσουν,οχι απευθειας ψεκασμο ομως γιατι θα παει σιγουρα στο ματι.
ψεκαζεις στο δαχτυλο και κανεις εντριβη.
σκεφτηκες να χρησιμοποιησεις μινοξιδιλη και για το μαλλι? ::)
τωρα για τις βλεφαριδες υπαρχει φαρμακο το latanoprost αλλα υπαρχει οντως ορατο προβλημα?
Φιλε μ Kapamarou εδω κ 8 μηνες παιρνω fina κ εχω δει αποτελεσματα στα μαλλια μ...
προτιμω να μην αρχισω την Minox κ βγαλω πρη3ιματα κ αρχισουν κ μου πεφτουν κ μαλλια απο seding ....ετσι την εχω βρει μονο με Fina-Fungoral-Iπποφαες

Ειναι λογικο ομως να μου πεφτουν τα φρυδια ?
βλεφαριδες ειμαι coble αλλα δε 8α με χαλθσε να παρς το φαρμακο που λες για να πυκνωσουν κ αλλο...τι λες? κανει?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Φιλε μ Kapamarou εδω κ 8 μηνες παιρνω fina κ εχω δει αποτελεσματα στα μαλλια μ...
προτιμω να μην αρχισω την Minox κ βγαλω πρη3ιματα κ αρχισουν κ μου πεφτουν κ μαλλια απο seding ....ετσι την εχω βρει μονο με Fina-Fungoral-Iπποφαες
συνεχισε

Ειναι λογικο ομως να μου πεφτουν τα φρυδια ?

μπορεις με ψεκασμο στο δαχτυλο μονο και επαλειψη,δεν θα ειναι περισοτερο απο 0,1ml η ποσοτητα και δεν θα εχεις πρηξιμο
βλεφαριδες ειμαι coble αλλα δε 8α με χαλθσε να παρς το φαρμακο που λες για να πυκνωσουν κ αλλο...τι λες? κανει?

αν ειναι ενταξει αστες οπως ειναι,ειναι για ακραιες μορφες αραιωσης

JackSheppard

New Member

αραιωση στις ακρες των φρυδιων, εχει συσχετιστει με υποθυρεοειδισμο. Επισης αν δεν εχεις χασει βλεφαριδες, τοτε δεν μπορεις και να τις πυκνωσεις με φαρμακο.

mimis giova

Active Member
παιδια μ εχουν πεσει οι βλεφαριδεσ....οχι ολεσ αλλα ενα μεγαλο μεροσ...τι να βαλω????απαντηστε παρακαλω..εχω φρικαρι..κ εχω χαση κ απο φρυδια..να παρω το χαλαταν για βλρφαριδεσ??κ για φρυδια να βαλω μινοχ????

Bouklas

Well-Known Member
μέχρι στιγμής φιλε για φρύδια και βλεφαρίδες έχω διαβάσει για μινοξιδίλη και καστορέλαιο ότι κάνουν δουλειά.
από δικη μου εμπειρία βάζω μινοξιδίλη και σε φρύδια και στα γένια. έχω δει αποτέλεσμα και στα 2.
αλλα θα δοκιμάσω καστορέλαιο αν είναι μην χαλάω την μινοξιδίλη τζάμπα και μου τελειώνει πιο νωρίς από μηνα.

Μπλουζα