Αραιωση στα 17?

Schrei-boom

New Member
Γεια σε ολους. Ειχα φτιαξει ενα παρομοιο θεμα πριν 2-3 βδομαδες αλλα τωρα εχω περισσοτερα στοιχεια και σκεφτηκα πως ειναι προτιμοτερο να τα παραθεσω ολα σε ενα καινουριο με τις αποριες.
Καταρχην, θελω πραγματικα να ευχαριστησω ολη αυτην την κοινοτητα του φορουμ απλως και μονο για την ψυχολογικη υποστυριξη και την ελπιδα που μου προσφερει, γιατι ειναι αληθεια οτι εχω απελπιστει λιγο..

Ειμαι 17,5 χρονων. Εδω και κανα χρονο εχω παρατηρησει ελαφρα αραιωση. Ξεκινησα θεραπεια με hairgen spray (hairway) για 3 μηνες πριν μισο χρονο. Την διεκοψα τους τελευταιους 2 μηνες κι η διαφορα στα μαλια μου ειναι αρκετα φανερη. Ειδικα μπροστα και στις ακρες (κροταφους) ειναι αρκετα μεγαλη η αραιωση.
Η θεραπεια μου λοιπον ειναι hairgen spray πρωι βραδυ και το σαμπουαν oliprox που απο οτι εχω καταλαβει ειναι για το σμυγμα που παραγω (σαν πυτιριδα).

Πιστευτε οτι η θεραπεια αυτη εχει καποια βαση? Θα με βοηθησει ουσιαστικα?
Επισης, δεν εχω ακριβως καταλαβει τι πρεπει να περιμενω απο την θεραπεια.. Να επανεμφανιστουν τριχες, να διατηρηθουν αυτες που εχω να μειωθει η ταχυτητα της τριχοπτωσης? Η παει με τις πιθανοτητες και δεν μπορω να ξερω?

Τελος, τι θεραπειες θα μου προτεινατε? Και γνωριζετε γιατρους που θα μου προτεινατε να επισκεφθω?

Οποιαδηποτε απαντηση, αποψη, οτιδηποτε πραγματικα θα το εκτιμησω αφανταστα. Παιδια εχω απελπιστει. Σας ευχαριστω :shy:
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
αν μπορεις βαλε μας καποιες φοτογραφιες σου με το μαλλι σου απο κοντινα πλανα να καταλαβουμε τι εχεις... μονο τα μαλλια οχι και το προσωπο... και απο δερματολογους μην περιμενεις πολα.. απατεωνες.. το φορουμ εδω ειναι η καλυτερη λυση...
 

malloumpas

New Member
Φίλε σήκωσε φωτογραφίες να δούμε. προς το παρόν μόνο μινοξιδίλη (regaine) πάντως για διατήρηση ΄στε για λίγα χρόνια. Είσαι πολύ μικρός για ορμονικά φαρμακα. Αλλά καλύτερα να έχεις τη γνωμή και ενός ειδικού, εμείς δεν είμαστε γιατροί.
 

Schrei-boom

New Member
Να και φωτος. Ειναι λιγο δυσκολο να φανει γιατι το μαλλι μου δεν ειναι πολυ ισιο
 

Συνημμένα

  • DSCN0014.JPG
    DSCN0014.JPG
    170.6 KB · Προβολές: 126
  • DSCN0016.JPG
    DSCN0016.JPG
    158.8 KB · Προβολές: 125
  • DSCN0023.JPG
    DSCN0023.JPG
    153.8 KB · Προβολές: 113
  • DSCN0030.JPG
    DSCN0030.JPG
    173.5 KB · Προβολές: 121
  • DSCN0020.JPG
    DSCN0020.JPG
    171.8 KB · Προβολές: 107

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Schrei-boom είπε:
Επισης, δεν εχω ακριβως καταλαβει τι πρεπει να περιμενω απο την θεραπεια.. Να επανεμφανιστουν τριχες, να διατηρηθουν αυτες που εχω να μειωθει η ταχυτητα της τριχοπτωσης?

Ιδανικά και τα τρία.


Schrei-boom είπε:
Να και φωτος. Ειναι λιγο δυσκολο να φανει γιατι το μαλλι μου δεν ειναι πολυ ισιο

Δυστυχώς δεν είναι δύσκολο να φανεί.
Στην περίπτωση σου, λόγω ηλικίας, νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσεις minox και ενδεχομένως βούρτσισμα (για ενδυνάμωση).
Και καλό είναι να βάζεις και κάνα φράγκο στην άκρη για το μέλλον.
 

jimys

Member
συνεχισε τη μονοξιδιλη ! εγω θα σου προτεινα στη δικη σου περιπτωση το ρεβιβοτζεν.. στο σημειο που ειναι η δικη σου αραιωση θα κανει καλη δουλεια ... αυτη τη περιοδο δοκιμαζουμε το cg 210 , αν βγει δυνατο ξεκινα το!!
 

malloumpas

New Member
Φίλε μην χάνεις χρόνο. ξεκίνα regaine 5% και περίμενε τουλάχιστον κανα τρίμηνο για εκτίμηση της κατάστασης σου. Θα σου σταματήσει λογικά την τριχόπτωση αλλά δεν ξέρω αν θα βγάλεις ότι έχασες. Το regaine είναι η ισχυρότερη τοπική θεραπεία. Στη θέση σου θα δοκίμαζα αυτό σίγουρα και ίσως συνοδευτικά έβαζα και κάτι άλλο.
 

Schrei-boom

New Member
Δηλ το hairgen δεν κανει? Υπαρχει περιπτωση να με επηρεασει καπως λογο ηλικιας? Τα αποτελεσματα ειναι σιγουρα?

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις
 

Gio

New Member
Εγω -και να με συγχωρέσουν οι συναγωνιστές- είμαι πιο αισιόδοξος για την περίπτωση σου. Μου κάνει εντύπωση το σημείο της αραίωσης αφού δεν φαίνεται να ακολουθείς κάποιο γνωστό pattern. Ελέω και της ηλικίας σου, είσαι σίγουρος οτι δεν ευθύνονται ψυχολογικοί παράγοντες;; Σε διάστημα μερικών μηνών και στο σημείο αυτό η αραίωση προκαλεί ερωτήματα.

Εγώ θα σε συμβούλευα -χωρίς να είμαι γιατρός- να ξεκινήσεις παράλληλα με regaine 5% και κάψουλες βιοτίνης. Βάλε και το fungoral 2 φορές την εβδομάδα στο λούσιμο σου και ξέχνα το πρόβλημα! Είμαι σίγουρος οτι σε μερικούς μήνες θα είσαι άλλος άνθρωπος.. καλή επιτυχία και καλές γιορτές φίλε μου :)
 

Schrei-boom

New Member
Μπορει και να χεις δικιο Gio, Αλλα δυστυχως τ κοβω δυσκολω να ειναι ψυχολογικοι οι παραγοντες. Αν και τις τελευταιες 1-2 βδομαδες ειμαι πεσμενος ψυχολογικα, λογω παντελληνιων μαλλιων κλπ ολα μαζι, κατα τ αλλα δεν θα ελεγα οτι ειμαι αγχωτικος. Και το προβλημα εχει εμφανιστει εδω και 6 μηνες σιγουρα. Βεβαια το τελευταιο διμηνο που ειχα διακοψει την θεραπεια εγινε η διαφορα.
Πιστευετε η hairgen ειναι λαθος επιλογη? Δηλ εχει πιθανοτητες να βοηθησει ή ειναι χασιμο χρονου και καλυτερρα να αρχισω την regain? Μηπως με επηρεασει λογω ηλικιας? χρειαζεται κτ αλλο συνοδεττικο της regain?

Ρε παιδια πραγματικα, μεσα σε 2 μερες στο forum εχω μαθει πραγματα που δεν ηξερα απο δερματολογους σε 1 χρονο.. Σας ευχαριστω αληθεια.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα