Αραιωση-αδυναμια τριχων

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

konstantinos22

New Member
Γεια σας. Ειμαι καινουργιο μελος εδω. Ειμαι 22 χρονων και τα τελευταια 1,5-2 χρονια οι τριχες στην μεση της κεφαλης μου εχουν γινει πιο αδυναμες(καπως σγουρες,μεγαλωνουν πιο αργα σε σχεση με το πλαι κτλπ).
Επισης εχουν αραιωσει αρκετα. Και ενδιαμεσα στο κεφαλι λιγο αλλα κυριως στους κροταφους. Η ψυχολογια μου εχει πεσει κατακορυφα και ελπιζω σε καποια λυση να βγαλω νεες τριχες η εστω να μεγαλωνουν κανονικα. Σε ενα δερματολογο που ειχα παει στην Λαρισσα μου ειχε πει δεν προκειται να βγαλω καινουργιες αλλα να κρατησω αυτες που εχω.Και μου εγραψε μια συνταγη για λοσιον. Εχει minoxidil,οινοπνευμα και κατι αλλο που δεν καταλαβαινω τα γραμματα :) Διαφορά δεν ξερω αν ειδα η αν ειναι στην ιδεα μου. Σαν να μου σταματησε λιγο η τριχοπτωση αλλα οχι εντελως. Νιωθω οσο περναει ο καιρος οτι αρραιωνουν και αλλο. Τωρα βαζω δαφνελαιο 1 ωρα πριν το μπανιο και λουζομαι με ginseng plus shampoo και την λοσιον την βαζω την μερα που δεν θα λουστω. Ειναι αρκετες οι πληροφοριες η χρειαζονται και φωτο? Σας ευχαριστω πολυ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

malloumpas

New Member
Φίλε minoxidil (regaine 5%) και φιναστερίδη (propecia) είναι οι 2 εγκεκριμένες θεραπείες, που τουλάχιστον θα επιβραδύνουν το πρόβλημα. Η δεύτερη έχει παρενέργειες όμως
 

konstantinos22

New Member
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Τι παρενεργιες εχει? Η λοσιον που σου περιεγραψα ειναι το πρωτο? Ειμαι εντελως ανημερος με το θεμα αυτο.
Αρα καινουργιες τριχες οχι ε? :(
 

malloumpas

New Member
Δεν ξέρω τι λοσιον παίρνεις. Εγω στη θεση σου θα επαιρνα κατευθειαν regaine 5% απο το φαρμακειο. Για τις παρενεργειες του άλλου ευκολα τις βρισκεις στο ιντερνετ αλλά και στο φόρουμ εδω.
 

malloumpas

New Member
Ξεκινα με regaine. Για φιναστεριδη εισαι μικρος ακομη και οπωσδηποτε (αν αποφασισεις να παρεις) ρώτησε γιατρούς και ψάξε το καλά και μόνος σου πριν παρεις.
 

konstantinos22

New Member
θα βαλω φωτογραφια σε 2 λεπτα μπας και βοηθησει να φανει το προβλημα και αν εχω ελπιδες


http://www.hairlossgr.com/forum/images/attachtypes/image.gif

δεν φαινεται τοσο εντονα.απλα ειμαι κατω απο φως και τα εχω σηκωσει λιγο.αλλα και παλι μου φαινεται σοβαρο
 

Συνημμένα

  • DSC_0251.jpg
    DSC_0251.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 288

malloumpas

New Member
Ξεκινά με regaine 5% και δωσε του τουλαχιστον 4-5 μηνες πριν δεις τι παιζει. Τη φιναστεριδη (propecia) κατά τη γνωμη μου αστην προς το παρον αλλά και επίσης ρώτησε γιατρούς πριν αποφασίσεις να την παρεις (αν την παρεις)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα