Αραιά, διακεκκομένα γένια

Polyfimos

New Member
Καλισπέρα σε όλους.

Θα ήθελα λίγες απόψεις στο εξής θέμα άν μπορείτε να μου δώσετε.
Είμαι 25 και τα γένια μου είναι αραιά και διακεκομμένα, γενικότερα φαίνονται ασχημα.
Ενώ ξεκινάνε κανονικά στα μάγουλα, δέν φτάνουν μέχρι το πιγούνι με αποτέλεσμα να μοιάζω με τον wolverine.
Επίσης είναι πολύ αραιά σε σχέση με άλλα παιδιά της ηλικίας μου, που τα γένια 'μαυρίζουν' τα μάγουλα.

Υπάρχει περίπτωση αυτό να βελτιωθεί απο δώ και στο εξής;
Χρειάζεται κάποια περιποίηση άλλη;

Σας ευχαριστώ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Δηλαδη σε χαλάει να μoιαζεις με το Johnny depp.
Anyway, υπάρχει περίπτωση να πυκνώνουν και άλλο αργότερα, εμένα πύκνωσαν πολυ μετα τα 30.

malloumpas

New Member
Εγώ είμαι στα 30-31 και παρατηρώ ότι ακόμη πυκνώνουν τα γένια μου. Και σε αριθμό και σε πάχος οι τρίχες.

zaxas87

Member
εγω μεχρι τα 24 ειχα χνουδι(στο στρατο δε ολοι με ζηλευαν το πρωι οσοι εχουν παει καταλαβαινουν)παντα με πειραζε που ολοι ειχαν ενω εγω οχι.τωρα στα 26 μου αρχισαν να φουντωνουν σιγα σιγα.σε ερωτηση τ πατερα μου π ειναι πυκνα μ ειπε οτι σ αυτον μετα τα 28 αρχισαν να φουντωνουν.ενας ενδοκρινολογος μ πε οτι μεγαλωνω αργα οποτε μην σε ανγχωνει καλο ειναι οι αλλαγες στο σωμα μας να γινονται αργα και οχι αποτομα.............................

Atermon

Member
Όπως σου είπαν, υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσουν αργότερα.
Στη θέση εγώ θα τα ξύριζα εντελώς. Έτσι θα ξεχωρίζεις κι από τους υπόλοιπους που το έχουν κάνει μόδα να αφήνουν μούσια σαν ταλιμπάν.

danceworld_2001

Well-Known Member
Τα άτιμα τα μούσια, με τα χρόνια πυκνώνουν, τα μαλλιά όμως αραιώνουν!! Άδικη ζωή!!! Και εγώ ταλιμπανομούσι αφήνω!!!

Σε εμένα άλλες φορές δείχνουν πιο πυκνά άλλες πιο αραιά... Το σίγουρο είναι πως έχω κάποια κενά και εγώ στα γέννια.

Αν θες βάλε καμια φοτο...

kapa

Μέλος του προσωπικού
οσα γενια εβγαλα απο τα 15 μεχρι τα 25 αλλα τοσα εβγαλα απο τα 25 μεχρι τα 30.
φετος στα 33 ξεκινησε το γελοίο.
αρχισα να βγαζω πολυτριχα γενια

Συνημμένα

• 1533884_649661758406557_1797470351_n.jpg
    1533884_649661758406557_1797470351_n.jpg
    165.4 KB · Προβολές: 90

Polyfimos

New Member
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις (επι το πλείστον) ενθαρρυντικές απαντήσεις.
Είναι θέμα ψυχολογικό πιό πολύ παρά πρακτικό.

Αισθάνομαι πώς δέ θα γυρίσει καμία να με κοιτάξει χωρίς γένια, και ότι μοιάζω σαν παιδάκι.

Atermon

Member
Polyfimos είπε:
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις (επι το πλείστον) ενθαρρυντικές απαντήσεις.
Είναι θέμα ψυχολογικό πιό πολύ παρά πρακτικό.

Αισθάνομαι πώς δέ θα γυρίσει καμία να με κοιτάξει χωρίς γένια, και ότι μοιάζω σαν παιδάκι.

Σε λίγα χρόνια που θα μπεις σε κρίσιμες ηλικίες, το να δείχνεις νεότερος είναι πλεονέκτημα.
Πάντως για τώρα, αν δε θες το baby face, δοκίμασε να γυμναστείς. Το γυμνασμένο σώμα αντανακλάει και στο πρόσωπο. Δείχνει πιο ακμαίο και ελκυστικό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα