Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Dimitris173475 είπε:Γίνεται ναι. Η τρίχα μπορεί να βγαίνει όλο και πιο αδύνατη σε κάθε κύκλο μέχρι να "φαλακρύνει" εντελώς η περιοχή. Δεν είναι ανάγκη αυτό να συνοδεύεται από περιόδους έντονης τριχόπτωσης.
το κούτελοΥ.Γ. Και επειδή έχω κάψει και φλάτζα οι κρόταφοι που ακριβώς είναι...;![]()
kapamarou είπε:το κούτελοΥ.Γ. Και επειδή έχω κάψει και φλάτζα οι κρόταφοι που ακριβώς είναι...;![]()
kapamarou είπε:ναι απλα στο χωριο μου ενοουμε ολο το μπροστινο μερος μαζι με τα πλαγια![]()
xDante είπε:[quote author=kapamarou link=topic=1670.msg47068#msg47068 date=1296770891]
ναι απλα στο χωριο μου ενοουμε ολο το μπροστινο μερος μαζι με τα πλαγια![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το πρωτο σταδιο της αλωπεκιας,σιγα σιγα θα ρθει και η αραιωση αν δεν παρεις μετρα.mrrx7 είπε:παιδια ειναι φυσιολογικο τα μαλλια που βρισκονται στο μπροστινο μερος του κεφαλιου να μην ειναι τοσο σκληρα οσο τα πισω??χωρις ομως να παρατηρω καμια αραιωση
ριξε μια ματια στις θεραπειες,dht blocker,και αν βλεπεις σημεια με χνουδια μινοξιδιλη σε αυταmrrx7 είπε:και τι μετρα προτεινετε να παρω?το μονο που χρησημοποιω ειναι ενα σαμπουαν frezyderm hair force,και αυτο τωρα το ξεκινησα,περιμενω καποια βοηθεια σας,ευχαριστω