Αραίωση χωρίς τριχόπτωση;

seeker

Verified MM member
Γίνεται να αραιώνει κανείς χωρις τριχοπτωση; Έχω ενα φιλο που σταδιακα λεπταινει η τριχα του, αλλα δε του πέφτουν καθόλου τρίχες. Το χει παρατηρησει κανεις;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimitris173475

New Member
Απ: Αραίωση χωρίς τριχόπτωση;

Γίνεται ναι. Η τρίχα μπορεί να βγαίνει όλο και πιο αδύνατη σε κάθε κύκλο μέχρι να "φαλακρύνει" εντελώς η περιοχή. Δεν είναι ανάγκη αυτό να συνοδεύεται από περιόδους έντονης τριχόπτωσης.

kwstas

New Member

Dimitris173475 είπε:
Γίνεται ναι. Η τρίχα μπορεί να βγαίνει όλο και πιο αδύνατη σε κάθε κύκλο μέχρι να "φαλακρύνει" εντελώς η περιοχή. Δεν είναι ανάγκη αυτό να συνοδεύεται από περιόδους έντονης τριχόπτωσης.

και ποιά θα ταν η λύση σε αυτό το πρόβλημα; Εννοώ, υπάρχει κάποια αγωγή μέσω της οποίας μπορεί κανείς να επαναφέρει τη δυνατή τρίχα;

heyya

New Member

Είχα διαβάσει κάπου παλιότερα -δεν το βρίσκω πλέον- και το είχα αναφέρει χωρίς να γνωρίζω αν ισχύει σίγουρα αλλά έχει λογική... ότι αν δεν έχεις καμια ιδιαίτερη τριχόπτωση τότε το άδειασμα που βλέπεις σε σημείά -χαρακτηριστικά πάντα στους κροτάφους - είναι η γενετική προδιάθεση να αποκτήσεις αυτό το σχήμα - πόσους nw 1,5-2 βλέπουμε καθημερινά χωρίς ίχνος αλωπεκίας;-
:chinscratch

Ψάχνοντας γρήγορα το forum...έπεσα εδώ...

Μπορώ να πω ότι είμαι μια τέτοια περίπτωση...

Πρακτικά τι σημαίνει...;

Υ.Γ. Και επειδή έχω κάψει και φλάτζα οι κρόταφοι που ακριβώς είναι...; :D

badday

New Member

η διαχυτη αραιωση ειναι καπως ετσι ...τουλαχιστον εγω ετσι ξεκινησα. Φυσιολογικη τριχοπτωση με λεπτυνση της τριχας. Σκεψου πως ειχα πολυ σγουρο μαλλι και τωρα ειναι ολοισιο

xDante

Member

kapamarou είπε:
Υ.Γ. Και επειδή έχω κάψει και φλάτζα οι κρόταφοι που ακριβώς είναι...; :D
το κούτελο

καπαμαρου σε πιάνω αδιάβαστο.... ;D

κρόταφος
το αριστερό και δεξιό πλαϊνό μέρος του κρανίου, μεταξύ της οφθαλμικής κόγχης και του αυτιού..

kapa

Μέλος του προσωπικού

ναι απλα στο χωριο μου ενοουμε ολο το μπροστινο μερος μαζι με τα πλαγια :D

kapa

Μέλος του προσωπικού

xDante είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=1670.msg47068#msg47068 date=1296770891]
ναι απλα στο χωριο μου ενοουμε ολο το μπροστινο μερος μαζι με τα πλαγια :D

ρε εκεί στην ιαπωνία δύο κεφάλια έχετε ? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
και ο πλυθηντικός δεν σε παρεξένεψε ? ;D
[/quote]
με παρερεξενεψε αλλα το χωριζουμε σε δυο μερη το κεφαλι,σε κουτελο και σε μπιφτεκι :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mrrx7

New Member

παιδια ειναι φυσιολογικο τα μαλλια που βρισκονται στο μπροστινο μερος του κεφαλιου να μην ειναι τοσο σκληρα οσο τα πισω??χωρις ομως να παρατηρω καμια αραιωση

kapa

Μέλος του προσωπικού

mrrx7 είπε:
παιδια ειναι φυσιολογικο τα μαλλια που βρισκονται στο μπροστινο μερος του κεφαλιου να μην ειναι τοσο σκληρα οσο τα πισω??χωρις ομως να παρατηρω καμια αραιωση
το πρωτο σταδιο της αλωπεκιας,σιγα σιγα θα ρθει και η αραιωση αν δεν παρεις μετρα.
κανονικα θα πρεπει να ειναι ολα το ιδιο σε σκληροτητα ::)

mrrx7

New Member

και τι μετρα προτεινετε να παρω?το μονο που χρησημοποιω ειναι ενα σαμπουαν frezyderm hair force,και αυτο τωρα το ξεκινησα,περιμενω καποια βοηθεια σας,ευχαριστω

kapa

Μέλος του προσωπικού

mrrx7 είπε:
και τι μετρα προτεινετε να παρω?το μονο που χρησημοποιω ειναι ενα σαμπουαν frezyderm hair force,και αυτο τωρα το ξεκινησα,περιμενω καποια βοηθεια σας,ευχαριστω
ριξε μια ματια στις θεραπειες,dht blocker,και αν βλεπεις σημεια με χνουδια μινοξιδιλη σε αυτα

mrrx7

New Member

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου,ο μονος μου ενδιασμος ειναι πως παρατηρωντας φωτογραφιες μου απο το παρελθων βλεπω πως τα μαλλια μου εχουν ακριβως την ιδια μορφη και λεω μηπως ειναι απο τη φυση τους να ειναι ετσι,οποτε ας επισκεφτω εναν καλο δερματολογο πρωτα να με εξετασει και μετα βλεπουμε!γνωριζει καποιος καποιον καλο να μου προτεινει(εστω και pm για να μην κανουμε διαφημηση) στην αθηνα?(γιατι για χαλκιδα οπου κατοικω λιγο δυσκολο)!ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον

Μπλουζα