Απ: θεραπείες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

christos2

New Member
γεια σας παιδια ειμαι ο χριστος προτη φορα γραφω γενικα εδω,ειμαι 21 ετων(κλιμακα 2) θελω την βοηθεια σας....
πριν απο ενα μηνα προσεκσα οτι αρχισαν να λεπτενουν τα μαλια μου,πηγα στη κλινικη για μαλια (hdc),η γιατρος μου ειπε οτι εχω προδιαθεση ανδρικης αλοπεκιας και μου εδοσε propecia και σταγονες 2 φορες τη μερα,και ενα σανπουαν απλος για ονγκο,εχει 2 βδομαδες που ξεκινισα τη θεραπια και καθε μερα τα μαλια μου λεπτενουν πιο πολυ,εχω αρχισει να χανω τισ ελπιδες μου αν και δεν ειναι ορατο το προβλιμα μου.....το μονο θετικο ειναι οτι δεν εχω τριχοπτωση σε μεγαλο βαθμο......το κακο ειναι οτι επαθα καταθληψη και γενικα εχει ενα μηνα δεν παω καλα....θα με βοηθουσε πολυ αν μου διναται καποιες πληροφοριες σχετικα με τη θεραπεια μου,και τι με συνβουλεβετε να κανο........ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
Απ: Απ: θεραπείες

christos2 είπε:
γεια σας παιδια ειμαι ο χριστος προτη φορα γραφω γενικα εδω,ειμαι 21 ετων(κλιμακα 2) θελω την βοηθεια σας....
πριν απο ενα μηνα προσεκσα οτι αρχισαν να λεπτενουν τα μαλια μου,πηγα στη κλινικη για μαλια (hdc),η γιατρος μου ειπε οτι εχω προδιαθεση ανδρικης αλοπεκιας και μου εδοσε propecia και σταγονες 2 φορες τη μερα,και ενα σανπουαν απλος για ονγκο,εχει 2 βδομαδες που ξεκινισα τη θεραπια και καθε μερα τα μαλια μου λεπτενουν πιο πολυ,εχω αρχισει να χανω τισ ελπιδες μου αν και δεν ειναι ορατο το προβλιμα μου.....το μονο θετικο ειναι οτι δεν εχω τριχοπτωση σε μεγαλο βαθμο......το κακο ειναι οτι επαθα καταθληψη και γενικα εχει ενα μηνα δεν παω καλα....θα με βοηθουσε πολυ αν μου διναται καποιες πληροφοριες σχετικα με τη θεραπεια μου,και τι με συνβουλεβετε να κανο........ευχαριστω

Καλως ηρθες
Στην κυπρο μενεις?
Αν οι σταγονες που λες ειναι μινοξιδιλη,τοτε αυτα που σου εδωσαν ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για το σταματημα της τριχοπτωσης και για επανεκφυση....
Δυο εβδομαδες ειναι πολυ λιγο για να καταλαβεις κατι...Μετα τους 6 μηνες θα δεις την μεγαλη διαφορα
Παλι καλα που σου εδωσαν θεραπεια γιατι αμα πηγαινες σε ελληνικη κλινικη,θα σου ανοιγαν το κεφαλι....
Πρεπει οπωσδηποτε να διαβασεις το forum για να καταλαβεις τι κανει ακριβως το καθε φαρμακο που πηρες
Η συμβουλη ειναι να συνεχισεις αυτα που σου ειπαν..
Πολυ πιθανον τωρα να δεις μεγαλυτερη τριχοπτωση...αυτο ειναι θετικο σημαδι οτι δουλευει η θεραπεια...ειναι το λεγομενο shedding...πεφτουν οι τριχες που ουτος η αλλως θα επεφταν και στη θεση τους θα βγουν καινουργιες πιο δυνατες και υγιεις
Εχασες τις ελπιδες σου σε 2 εβδομαδες?....μην αγχωνεσαι και σε λιγο καιρο θα εχεις τα πρωτα αποτελεσματα....και επειδη βλεπω οτι σε πηρε λιγο απο κατω,για να σου ανεβασω την ψυχολογια θα σου πω οτι η τριχοπτωση καθυστερει η και σταματιεται για παρα πολλα χρονια
Κατσε διαβασε το forum

christos2

New Member

ναι φιλε κυπρο μενω,ευχαριστω για την απαντηση
οι σταγονες γραφουν επανω(the scalp drops plus 3),στα συστατικα δεν λεει κατι για μινοξιδιλη.....
απο οτι βλεπω εσυ χρησιμοποιεις και καποια αλλα προιοντα(rogaine foam regaine 5 %,neoral υγρο,σαμπουαν κετοκοναζολης )
μηπος πρεπει να χρησιμοποιησω και εγω αυτα τα προιοντα...?
οπως σου ειπα και πριν εγω ειμαι ευχαριστιμενος με τα μαλια που εχω απλος το μεγαλο προβλημα ειναι λεπτα πολυ και θα ηθελα να δυναμοσουν λιγο.....
η διατροφη μου το τελαιυτεο καιρο ειναι χαλια λογο οτι δεν εχω ορεξη για φαγητο οσο ειχα πριν λογο της καταθληψης....
σκευτομαι να παρω καποιες βιταμινες απο το φαρμακιο για να μην εχω και αλλα προβληματα....
αυτο που με ανχονει ειναι οτι αν εχω προβλημα απο τα 21 πως θα ειωαι τα μαλια μου στα 30.....????

crossfire

Well-Known Member

christos2 είπε:
ναι φιλε κυπρο μενω,ευχαριστω για την απαντηση
οι σταγονες γραφουν επανω(the scalp drops plus 3),στα συστατικα δεν λεει κατι για μινοξιδιλη.....
απο οτι βλεπω εσυ χρησιμοποιεις και καποια αλλα προιοντα(rogaine foam regaine 5 %,neoral υγρο,σαμπουαν κετοκοναζολης )
μηπος πρεπει να χρησιμοποιησω και εγω αυτα τα προιοντα...?
οπως σου ειπα και πριν εγω ειμαι ευχαριστιμενος με τα μαλια που εχω απλος το μεγαλο προβλημα ειναι λεπτα πολυ και θα ηθελα να δυναμοσουν λιγο.....
η διατροφη μου το τελαιυτεο καιρο ειναι χαλια λογο οτι δεν εχω ορεξη για φαγητο οσο ειχα πριν λογο της καταθληψης....
σκευτομαι να παρω καποιες βιταμινες απο το φαρμακιο για να μην εχω και αλλα προβληματα....
αυτο που με ανχονει ειναι οτι αν εχω προβλημα απο τα 21 πως θα ειωαι τα μαλια μου στα 30.....????

Το rogaine foam ειναι μινοξιδιλη σε μορφη αφρου.....ειναι πιο βολικο και στεγνωνει ευκολα...παραγγελια μονο απο internet
Το regaine 5% ειναι μινοξιδιλη σε υγρη μορφη....αυτο που χρησιμοποιουμε σχεδον ολοι....υπαρχει στα φαρμακεια
Το σαμπουαν κετοκοναζολης περιλαμβανεται στο λεγομενο big3(τα αλλα 2 ειναι το regaine και το propecia)
Δεν θα χρησιμοποιεις ποτε προιοντα μονο και μονο επειδη τα χρησιμοποιει αλλος χωρις να ξερεις τι ειναι και τι δουλεια κανει το καθενα
Οτι και να σου λεμε,αν δεν κανεις αναζητηση στο forum, δεν προκειται να καταλαβεις τιποτα
Εσυ θα κρινεις τι θεραπεια θα ακολουθησεις....ο καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα στις θεραπειες

christos2

New Member
πιστεβω οτι θα ξεκηνισω big 3 και να περιμενω τα αποτελεσματα σε ενα 6 μινο......
εσυ τι αποτελεσματα εχεις με τα προιοντα που χρησιμοποιεις???

crossfire

Well-Known Member
christos2 είπε:
πιστεβω οτι θα ξεκηνισω big 3 και να περιμενω τα αποτελεσματα σε ενα 6 μινο......
εσυ τι αποτελεσματα εχεις με τα προιοντα που χρησιμοποιεις???

Σταματησε η τριχοπτωση....εχω περισσοτερα μαλλια απο πριν ξεκινησω και το σημαντικοτερο.......
βγαζεις απο το μυαλο σου την εμμονη της φαλακρας.....αυτα που προλαβα να κρατησω,ξερω οτι θα τα εχω
Σταθερα μαλλια......
Εχω αυτα τα μαλλια που εχω...προσπαθω για μια μικρη επανεκφυση και δινω προτεραιοτητα σε αλλα πραγματα πλεον

christos2

New Member
να ηξερες τι τραβαω εγω......επειδη τωρα μπηκα σε αυτη τη διαδικασια η ψυχωλογια μου ειναι συνεχεια σκατα....προσπαθω να μην το διχνω αλλα
πριν εγω ημουν αλιος, καταλαμβενω πως αφτη η ιστορια σε τρελενει πρωτα ψυχωλογικα και μετα σωματικα.....αλλα παλυ πρεπει να βρουμε δυναμη γιατι
η ζωη συνεχιζεται......

kkathi

Member
Χρήστο μου να σε ρωτήσω κάτι μιας και είσαι από την Κύπρο. Αυτή τη κ. Κούλα Γέρου η Κύπρια από Πάφο που λέει οτι μπορεί να θεραπεύσει την αλλωπεκια τη γνωρίζεις; Ξέρεις κάτι για αυτή;

christos2

New Member
ναι?δεν εχω ακουσει για την κυρια που λες....τι ειναι αυτη δηλαδη??γιατρος?ασε να το κοιταξω....

Κι αν πάτε και δείτε ότι έχει αποτέλεσμα η θεραπεία ή οι μέθοδοί της, ενημερώστε κι εμάς σχετικά... σας παρακαλώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member
[quote author=kkathi link=topic=2769.msg49252#msg49252 date=1299811505]
Χρήστο μου να σε ρωτήσω κάτι μιας και είσαι από την Κύπρο. Αυτή τη κ. Κούλα Γέρου η Κύπρια από Πάφο που λέει οτι μπορεί να θεραπεύσει την αλλωπεκια τη γνωρίζεις; Ξέρεις κάτι για αυτή;
[/quote

Εγώ πάντως ξέρω για την Άννα Γούλα την Ελληνίδα από Αιγάλεω για όποιον ενδιαφέρεται...

οποιος εχει προβλημα με τριχοπτωση θεραπευται δια του αγγιγματος της κουλας γερου συμφωνα με τα βιντεο, οποιος εχει προβλημα στυσης θεραπευεται δια του αγγιγματος της κυριας κουλας γερου αραγε?

Άκης

Administrator
Διάβασα ένα περιοδικό (σελ.: 171) και έπαθα πλάκα οφείλω να ομολογήσω...
Τέτοιες δηλώσεις δεν έχω ξανά ακούσει.
Λέει η Κουλλα Γέρου ότι μπορεί να θεραπεύσει την τριχόπτωση με ένα άγγιγμα της.
Και μάλιστα μεγαλώνουν πόντο και λεπτό (την στιγμή που η φύση κάνει πολλές μέρες)!!!!
Τέτοιες δηλώσεις ούτε ο Έλληνας ερευνητής δεν έχει κάνει!

Kounamoutzas είπε:
οποιος εχει προβλημα με τριχοπτωση θεραπευται δια του αγγιγματος της κουλας γερου συμφωνα με τα βιντεο, οποιος εχει προβλημα στυσης θεραπευεται δια του αγγιγματος της κυριας κουλας γερου αραγε?
Τα πάντα θεραπεύει ;)

Koula Gerou - Me tin Elita SIGMA (1)

Koula Gerou - Me tin Elita SIGMA (2)

Koula Gerou - Me tin Elita SIGMA (3)

Koula Gerou - Me tin Elita SIGMA (4)

kakashi

Member
xaxaxaxa......στο τελευταιο βιντεο ειδικα εχει πολυ γελιο....δημητρη κανε λιγο αριστερα,λιγο δεξια πανω κατω μπρος πισω.....ψαχνουν μπας κ βρουν καμμια τριχα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα