Απόψεις-Βοηθεια επιλογής ΜΜ

Spartan_7

New Member
Καλησπέρα και καλή Χρονιά σε όλους!!

Είμαι νέος χρήστης και πρώτη φορά δημοσιεύω.Διαβαζω εδώ και αρκετές εβδομάδες το forum και παρότι η ΜΜ γυρνάει στο μυαλό μου εδώ και μερικά χρόνια, είμαι τελείως άσχετος με το θέμα.
Έχω ξεχωρίσει όμως αρκετούς έμπειρους και αντικειμενικούς χρήστες εδώ οπότε θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας ώστε να επιλέξω σωστή μέθοδο και κλινική.
Από μικρός είχα ψηλά την hairline μου και εκτεταμένους κροτάφους αλλά δεν με προβλημάτιζε ιδιαίτερα διότι δεν είχα πρόβλημα αραίωσης. Από τα 30 και μετά όμως(τώρα είμαι 37) μπήκε στη ζωή μου και η αραίωση, ειδικά στο πίσω μέρος όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Δεν έχω πάρει ποτέ φαρμακευτική αγωγή και δεν έχω πάει σε δερματολόγο. Σιγουρα πριν πάω σε κλινική θα πάω σε ειδικό δερματολόγο αλλά πλέον δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι.
Σκέφτομαι την ΜΜ για το πίσω μέρος που η αραίωση είναι έντονη και ένα μικρό γέμισμα στους κροτάφους και ίσως στην κορυφή της hairline.
Διαθέσιμο budget περίπου 5000 ευρώ.Θα προτιμούσα η κλινική να είναι εντός Αθηνών.

Συνημμένα

• IMG_20220102_144409.jpg
    IMG_20220102_144409.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 48
  • IMG_20220102_144536.jpg
    IMG_20220102_144536.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 44
  • IMG_20220102_144604.jpg
    IMG_20220102_144604.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 55
  • IMG_20220102_144645.jpg
    IMG_20220102_144645.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 51

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Καλησπερα και καλη χρονια!
Η αραιωση στο crown εξελισσεται με αργο ρυθμο απο οτι φαινεται και εχεις μια καλη ηλικια για επεμβαση.Η δοτρια ,αν και δεν ειναι ορατη,λογικα θα ειναι καλη αφου το crown δεν κατεβαινει προς τα πισω αλλα περιοριζεται στο πανω μερος.
Για το μπροστινο μερος,ποιοι ειναι οι στοχοι σου;Θες να διατηρησεις το υψος της Hairline εκει που βρισκεται και απλα να γεμισεις κροταφους ή να την κατεβασεις;Ταυτιζεται το υψος της τωρινης σου hairline με αυτην που ειχες πριν ξεκινησει η αραιωση;

ManCyprus87

Well-Known Member
Καλή Χρονιά φίλε.
Στο crown, όπως και μπροστά δείχνει ότι θα εξελιχθεί περαιτέρω, με τι ρυθμό δε το γνωρίζω ίσως αργά λόγω ηλικίας, αλλά σίγουρα θα εξελιχθεί.
Εάν έχεις πρόθεση να πάρεις φίνα (έστω 3mg/week), ώστε να σταθεροποιήσεις/επιβραδύνεις αισθητά την κατάσταση, θα βοηθούσε πριν μπεις για ΜΜ.

Spartan_7

New Member
Καλησπερα και καλη χρονια!
Η αραιωση στο crown εξελισσεται με αργο ρυθμο απο οτι φαινεται και εχεις μια καλη ηλικια για επεμβαση.Η δοτρια ,αν και δεν ειναι ορατη,λογικα θα ειναι καλη αφου το crown δεν κατεβαινει προς τα πισω αλλα περιοριζεται στο πανω μερος.
Για το μπροστινο μερος,ποιοι ειναι οι στοχοι σου;Θες να διατηρησεις το υψος της Hairline εκει που βρισκεται και απλα να γεμισεις κροταφους ή να την κατεβασεις;Ταυτιζεται το υψος της τωρινης σου hairline με αυτην που ειχες πριν ξεκινησει η αραιωση;
Ιδανικά θα ήθελα να κατέβει λίγο η hairline ώστε να φτάσει εκεί που ήταν πριν 15 χρόνια αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό εφικτό με το διαθέσιμο budget που έχω αυτή τη στιγμή και δεν θα ήθελα να πάρει πολύ χρόνο η αποθεραπεία η να παίρνω αγωγές μακροχρόνια.Οποτε με γέμισμα κροταφων και crown θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η δοτρια θεωρώ ότι είναι πολύ καλή, χωρίς να το λέω με σιγουριά, κρίνοντας και από άλλες περιπτώσεις που έχω δει στο forum. Όποιος μπορεί να με κατευθύνει έστω και με prive μύνημα για τιμές και για αξιόπιστες κλινικές για την περίπτωση μου θα το εκτιμούσα πολύ.

alex7

Well-Known Member
Ιδανικά θα ήθελα να κατέβει λίγο η hairline ώστε να φτάσει εκεί που ήταν πριν 15 χρόνια αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό εφικτό με το διαθέσιμο budget που έχω αυτή τη στιγμή και δεν θα ήθελα να πάρει πολύ χρόνο η αποθεραπεία η να παίρνω αγωγές μακροχρόνια.Οποτε με γέμισμα κροταφων και crown θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η δοτρια θεωρώ ότι είναι πολύ καλή, χωρίς να το λέω με σιγουριά, κρίνοντας και από άλλες περιπτώσεις που έχω δει στο forum. Όποιος μπορεί να με κατευθύνει έστω και με prive μύνημα για τιμές και για αξιόπιστες κλινικές για την περίπτωση μου θα το εκτιμούσα πολύ.
Να διαβάσεις το φόρουμ εκεί που έχει κλινικές και μμ .Εκεί θα διαβάσεις τιμές αποτελέσματα και θα συγκρίνεις ώστε να βρεις την κατάλληλη κλινική .Θα πας σε πλάνο 2-3 επεμβάσεις .Όχι όλα σε 1 .Θα ξεκινήσεις με την πρώτη από μπροστά .

alex7

Well-Known Member
Να διαβάσεις το φόρουμ εκεί που έχει κλινικές και μμ .Εκεί θα διαβάσεις τιμές αποτελέσματα και θα συγκρίνεις ώστε να βρεις την κατάλληλη κλινική .Θα πας σε πλάνο 2-3 επεμβάσεις .Όχι όλα σε 1 .Θα ξεκινήσεις με την πρώτη από μπροστά .
Συγνώμη έκανα λάθος .Το μήνυμα ήταν για άλλη περίπτωση με πολύ βαρύ NW και κατά λάθος το έγραψα εδώ

witcher

Well-Known Member
Καλησπέρα και καλή Χρονιά σε όλους!!

Είμαι νέος χρήστης και πρώτη φορά δημοσιεύω.Διαβαζω εδώ και αρκετές εβδομάδες το forum και παρότι η ΜΜ γυρνάει στο μυαλό μου εδώ και μερικά χρόνια, είμαι τελείως άσχετος με το θέμα.
Έχω ξεχωρίσει όμως αρκετούς έμπειρους και αντικειμενικούς χρήστες εδώ οπότε θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας ώστε να επιλέξω σωστή μέθοδο και κλινική.
Από μικρός είχα ψηλά την hairline μου και εκτεταμένους κροτάφους αλλά δεν με προβλημάτιζε ιδιαίτερα διότι δεν είχα πρόβλημα αραίωσης. Από τα 30 και μετά όμως(τώρα είμαι 37) μπήκε στη ζωή μου και η αραίωση, ειδικά στο πίσω μέρος όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Δεν έχω πάρει ποτέ φαρμακευτική αγωγή και δεν έχω πάει σε δερματολόγο. Σιγουρα πριν πάω σε κλινική θα πάω σε ειδικό δερματολόγο αλλά πλέον δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι.
Σκέφτομαι την ΜΜ για το πίσω μέρος που η αραίωση είναι έντονη και ένα μικρό γέμισμα στους κροτάφους και ίσως στην κορυφή της hairline.
Διαθέσιμο budget περίπου 5000 ευρώ.Θα προτιμούσα η κλινική να είναι εντός Αθηνών.
φίλε χρειάζεσαι ελαφρύ πέρασμα από μπροστά από την υπάρχουσα hairline (περίπου ένα εκατοστό πιο κάτω από εκεί που είναι τώρα) και γέμισμα προς τα μέσα στα κενά μαζί με το κλείσιμο των κροτάφων, για να γίνει καλό δέσιμο της hairline με τους κροτάφους. Και επίσης να κλείσεις τα κενά του crown. Μπορείς να τα κάνεις και τα 2 μέρη σε 1 επέμβαση. Για κλινικές κοίτα στο φόρουμ, όπου έχει ανεξάρτητα περιστατικά μελών. Me 5000 που έχεις μέγιστο μπάτζετ λύνεις το πρόβλημα σου Ελλάδα.

giorgosv

Active Member
Εύκολο περιστατικό. Οτι σου είπε ο witcher. Υπερβολές δεν χρειάζεται. Επιλέγεις αν θες μακροχρόνια αγωγή με φάρμακα. Δεν το βλέπω αναγκαίο στην περίπτωση σου.
Καλή ποιότητα τρίχας, καθόλου άσπρα (μπαγασα μήπως τα βάφεις;) :) αν κλείσουν αυτές οι περιοχές είσαι τέλειος.

Spartan_7

New Member
Εύκολο περιστατικό. Οτι σου είπε ο witcher. Υπερβολές δεν χρειάζεται. Επιλέγεις αν θες μακροχρόνια αγωγή με φάρμακα. Δεν το βλέπω αναγκαίο στην περίπτωση σου.
Καλή ποιότητα τρίχας, καθόλου άσπρα (μπαγασα μήπως τα βάφεις;) :) αν κλείσουν αυτές οι περιοχές είσαι τέλειος.

Δεν τα βάφω αλλά πίστεψέ με θα αντάλλαζα πολύ εύκολα γκρίζα μαλλιά για να έχω πίσω το crown μου!! Ευχαριστώ πολύ για όλα τα σχόλια!! Πότε θα είμαι σε θέση να κυκλοφορήσω χωρίς να είναι ένα εμφανές ότι έχω κάνει επέμβαση;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giorgosv

Active Member
Δεν τα βάφω αλλά πίστεψέ με θα αντάλλαζα πολύ εύκολα γκρίζα μαλλιά για να έχω πίσω το crown μου!! Ευχαριστώ πολύ για όλα τα σχόλια!! Πότε θα είμαι σε θέση να κυκλοφορήσω χωρίς να είναι ένα εμφανές ότι έχω κάνει επέμβαση;;

Καλά εννοείται και τα γκρίζα μια χαρά είναι. Μαλλιά να έχουμε και ας είναι και άσπρα.
Στη 10-11-12 μέρα που θα έχεις καθαρίσει μια ελαφριά ερυθρότητα θα υπάρχει μόνο.

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπερα Spartan.
Ενας καλος γιατρος που θα δει το τριχωτο σου με μικροσκοπιο θα εινια σε θεση να σου πει κατα ποσο υπαρχει thinning και σε αλλες περιοχες πανω. Σε αυτη την περιπτωση ιδανικα θα πρεπει να ξεκινησεις καποια αγωγη.
Το οφελος απο την αγωγη θα ειναι να διατηρησεις το μαλλι οπως ειναι τωρα ή με μικρες απωλειες με την παροδο του χρονου. Σε αυτη την περιπτωση δε θα χρειαστει να ξανα ασχοληθεις κιολας μετα την πρωτη επεμβαση.
Εαν δεν παρεις αγωγη στα επομενα χρονια παλι θα αραιωσεις και θα χρειαστεις μεταμοσχευση ξανα σχεδον σιγουρα

Αρα για αρχη χρειαζεσαι εναν καλο γιατρο ωστε να αξιολογησει το επιπεδο σου τωρα και στη συνεχεια να μπεις για μεταμοσχευση γνωριζοντας τα σεναρια. Ετσι θα ειναι πολυ πιο ευκολο και για σενα να παρεις την οποια αποφαση.

Μπλουζα