Απο που αγοράζουμε

Dragon

Member
Ήρθε το ειδοποιητήριο του δέματος επιτέλους!! Χρειάστηκε 3 εβδομάδες από την Αθήνα να φτάσει στην πόλη μου.... (ενώ μόλις 4 ημέρες από Μαιάμι για Αθήνα...) Μάλλον ήταν λόγω εορτών (έφτασε Αθήνα 31/12).

Στο email που τους έστειλα, προς τιμήν τους, μου προσέφεραν πάλι τις επιλογές να μου επιστρέψουν τα χρήματα ή να μου τα ξαναστείλουν. Και μάλιστα χωρίς να ρωτήσουν ή αμφισβητήσουν το παραμικρό. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και με πολύ υψηλό customer service. Μπράβο τους!!

Κ. Παυλάκη, επιτρέψτε μου να κρατήσω το τηλέφωνό σας για μελλοντική χρήση. Σας ευχαριστώ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Η πρώτη αποστολή έγινε 13-11. Δεν ήρθε τίποτα, οπότε και επικοινώνησα μαζί τους. Μου προσέφεραν επιλογή είτε να μου επιστρέψουν τα χρήματα είτε να μου τα ξαναστείλουν. Επέλεξα να τα ξαναστείλουν, αλλά δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα.
Είχε διαθεσιμότητα σύμφωνα με το σαιτ τους τότε.
Αξιόπιστοι δεν ξέρω τώρα. Θα δω τι θα μου απαντήσουν στο σημερινό email και θα σου πω. Αλλά η επιλογή του να μου επιστρέψουν τα χρήματα την πρώτη φορά μου έκανε καλή εντύπωση. Οψόμεθα.

Τους εστειλα mail αν στελνουν Ελλαδα, και μου ειπαν πλεον οχι, λογω τελωνειου! Brexit all the way! Και μαλιστα, no deal brexit.
Θα ψαχτω με ebay μαλλον, γιατι Ελλαδα τα πουλανε σε τιμες...το ενα αλλο ενα....
 

pavlakis

Member
Καλεστε μας και οι τιμες θα ειναι καλες γτ μελη του φορουμ στο 6973258205 καθε αγορα απο εξωτερικο πλεον εχει τελωνεια
 

cool11

Well-Known Member
Ειμαι σχεδον ετοιμος για αγορα, εχω εντοπισει seller στο ebay.
Ωστοσο, ψαχνω παντα να εχω και εναλλακτικες επιλογες.
Εχει μεινει ευρωπαϊκο καταστημα, εκτος Ελλαδας, που να εχει καλες τιμες και να ειναι αξιοπιστος;
 

Vulpes

New Member
Το Rogaine (Regaine) είναι το πρωτότυπο σκεύασμα από τη δεκαετία του '80. Εκτός από τα δύο που αναφέρεις, υπάρχουν και ελληνικές εταιρείες, ενώ μπορεί να σου φτιάξει και ο φαρμακοποιός από minoxidil sulphate σε σκόνη. Η διαφορά είναι αυτή κάθε πρωτοτύπου με τα γενόσημα φάρμακα, δηλ. πρακτικά καμία, εφόσον η περιεκτικότητα στη δραστική ουσία είναι όντως αυτή που αναγράφεται στις συσκευασίες (5%). Την δραστική ουσία οι φαρμακευτικές/ φαρμακοποιοί την αγοράζουν από Κίνα μεριά με το κιλό (ή τον τόννο) σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές, υπάρχουν όμως διαβαθμίσεις στην καθαρότητα. "Kirkland Signature" είναι τα προϊόντα ετικέτας της πολυεθνικής Costco, #2 retailer παγκοσμίως μετά τα Wallmart. Πουλάνε πολλά είδη με αυτή την ετικέτα, από χαρτικά και χλωρίνες μέχρι ξηρούς καρπούς και παρμεζάνα. Από φαρμακευτικά σε Kirkland υπάρχουν ασπιρίνες, ibuprofen, αντιόξινα και πραζόλες, μεταξύ άλλων. Οι εξάδες μινοξοδίλης στα Costco κοστίζουν 23$ το υγρό και 55$ ο αφρός για τα μέλη. Τα φτιάχνει μια ισραηλίτικη φαρμακευτική για λογαριασμό της Costco. Πολύς κόσμος προτιμά την Kirkland από την Regaine.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Vulpes

New Member

Επειδή δεν μπαίνω συχνά και τώρα σε είδα ότι με ανέφερες.. Να υποθέσουμε ότι είσαι ανταγωνιστής του pavlakis και έκανες εγγραφή μόνο και μόνο για να τον σχολιάσεις αρνητικά στα 2 σου posts; Γιατί λοιπόν δεν μας λες το δικό σου κατάστημα να κρίνουμε μόνοι μας αν θα σε προτιμήσουμε; Αν πάλι δεν είσαι, σε συμβουλεύω να αρχίσεις να παραγγέλνεις και εσύ από αυτόν, όσα προφίλ και να έχει. Εγώ έχω ήδη αγοράσει εξάδες αφρού Kirkland 3 φορές. Ταχύτατος, καλή τιμή και καλή ημερομηνία λήξης και τις τρεις. Ειδικά την πρώτη φορά για την οποία και πόσταρα στην προηγούμενη σελίδα, με εξέπληξε ευχάριστα επειδή παραγγείλαμε ανήμερα 15 Αυγούστου και παρ' όλ' αυτά απάντησε στο μήνυμα και το επόμενο πρωί διεκπεραίωσε την παραγγελία. Όπως μπαίνω στο Skroutz και γράφω θετική αξιολόγηση όταν μένω ικανοποιημένος, έτσι έκανα κι εδώ. Δεν το ήξερα να σου ανεβάσω και φωτοτυπία ταυτότητας.
 

IraklisV

New Member
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω από που αγοράζουμε minoxidil, επειδή έχω καιρό να παραγγείλω. Παλιότερα είχα παραγγείλει από https://www.minoxidil-direct.com/
Υπάρχει θέμα με τελωνεία? Με συμφέρει από φαρμακείο στην Αθήνα; Ευχαριστώ πολύ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Alaniaris53

New Member
Έχω και εγώ την ίδια απορία απο που αγοράζουμε πλέων ? Όλα τα Site στην Ηνωμένο Βασίλειο δεν στέλνουν πλέων Ελλάδα.
 

Rit

New Member
Καλησπέρα,

Πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, μετά από 15 χρόνια δεν βρίσκουμε minoxidil.
Το είχα πάθει ξανά αυτό με το τέλος του Spectral DNC. Τώρα πάλι με το lipogaine που ξαφνικά η τιμή του ανέβηκε σχεδόν 10 ευρώ σε μιά νύχτα.
Όλα τα καταστήματα από Γερμανία και Αγγλία σταμάτησαν να στέλνουν !!!
Τι έχει γίνει και δεν το γνωρίζουμε....
 
Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο, πάντως έχει 50 ευρώ μεταφορικά.
Ούτε από σελήνη να έστελναν....
ισχυει φιλε μου, απλα ακομα και ετσι ειναι πολυ φτηνότερα απο ελλαδα, εγω πηρα 12 στα 185 ευρω +40 μεταφορικα 225ευρω /12 = 18.70 το κάθε ένα, επισης παραγγελιες πανω απο 300 εχει δωρεαν μεταφορικα
 

cool11

Well-Known Member
Νομιζω περυσι, ειχα αγορασει απο pharmadirect.ie μεσω ebay. Με νορμαλ μεταφορικα.
Για ριξτε μια ματια και σε ebay.
 

Rit

New Member
Αν για παραγγελίες πάνω από 300 έχει δωρεάν μεταφορικά αλλάζει το πράγμα και θα το προτιμήσω την επόμενη φορά.
Δεν το γνώριζα και δεν με ενημέρωσαν απο το κατάστημα καθώς επικοινώνησα μαζί τους.
Δεν ξέρω αν θα αλλάκει κάτι σχετικά με το τελωνείο καθώς νομίζω ότι έχει έδρα κάπου στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Σε δοκιμή που έκανα πριν λίγο δεν μου έβγαλε δωρεαν μεταφορικά για πραγγελία πάνω απο 300.
 
Μπλουζα