Αποψεις

andy.k

Active member
Κοιτά φιλε, ψάξε τα νήματα των μμ εδώ μέσα κ όταν θα έχεις μία πλήρη εικόνα, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε...αν θες οικονομικά πας εδώ Ελλάδα, αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω, αλλά να μη ξεφραγκιαστεις τελειως, πας Κυπρο η Τουρκία...Η dhi δεν έχει κακό όνομα, έχει ας το πούμε μέτριο προς το καλό και είναι για αντίστοιχες προσδοκίες...ο Βεκρης δεν έχει καθόλου όνομα ακόμα...Eχει μονο ενα αποτελεσμα που ετυχε η πετυχε κ ειναι καλο...Σε κανένα 8μηνο
θα εχουμε καλύτερο feedback. Θα ξέρουμε αν ετυχεη πέτυχε...
Ψαξου κ μην είσαι ανυπόμονος. Αν είσαι όμως, έφυγες για Κυπρο να πάρεις 99% καλό
αποτελεσμα...και αν δε καταλαβαίνεις τα σχόλια μας, να στο πω ωμα...φαίνεσαι βάλτος φιλε...και τέτοια ατομα δέχονται χλεύη
εδώ μέσα...αν δεν είσαι βάλτος, πάρτο αλλιώς, ψαξου κ εδώ είμαστε αν μπορούμε να βοηθήσουμε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aris@

Member
Η απαντηση σου και η συμβουλη σου ηταν σαφης .

Εχει πλακα ομως εδω μεσα που ο ενας απανταει για τον αλλον ..

mikegad

Well-Known Member
Το καλό όνομα του Βέκρη όμως δεν κατάλαβα που είδες
ένα αποτέλεσμα έχει σε όλο το forum και με τόσες κοπέλες που έχει μέχρι να χτίσει σοβαρό feedback με μερικα αποτελέσματα η καθεμία βλέπω να περνάνε χρόνια.
Και για μην παρεξηγηθώ μακάρι να τα πάει καλά η κλινική και να πέσουν και οι τιμές λόγω ανταγωνισμού γιατί και γω δεν έχω μία και δεν μπορώ να κάνω εξώ (ούτε μέσα προς το παρόν) αλλά να μην λέμε και ότι θέλουμε

edit πηγα να απαντήσω κατευθείαν και μετά διάβασα το μήνυμα του andy που λέει πάνω κάτω τα ίδια ,οπότε sorry για το ανούσιο μήνυμα

mikegad

Well-Known Member
Τον μπεκρη δεν τον γνωριζω ουτε ξερω αν εχει καλο ονομα
Ετσι που γράφεις στην προηγούμενη σελίδα άλλο συμπερασμα βγαίνει αλλά τέλος πάντων...

Κάτσε δες αποτελέσματα κλινικών στο forum όπως στα λένε παραπάνω και αν έχεις δυνατότητα δες και αποτελέσματα από κοντά

Το ότι πήγαμε από τον rahal στο Beκρη με τρελένει πάντως

mikegad

Well-Known Member
Ο Rahal είναι από τους κορυφαίους παγκοσμίος
Για να πας εκεί πρέπει να χεις χρήμα αλλιώς μην ρωτάς καθόλου.Εγώ για παράδειγμα δεν πρόκειται να πάω ποτέ και το ξέρω.
Για τιμές δεν ξέρω που ακριβώς παίζουν τώρα αλλά αν ψάξεις λίγο στο γουγλη θα βρεις.
Σου είχα γράψει και ένα link που συζητάνε τις τιμές στην πρώτη σελίδα

dimitris50423

Well-Known Member
αρχικα σκεψου τι χρηματα θες να διαθεσεις για τη μμ σου. οι 2 γιατροι που ανεφερες ειναι παγκοσμιου φημης. δεν θα εχει καμια σχεση η τιμη που θα σου πουν με τα λεφτα που θα δωσεις Ελλαδα ουτε ακομα και με κυπρο.
επισης σκεψου τι απαιτησεις εχεις απο μια μεταμοσχευση.
τελος δες στις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων εμπειριες απο μελη που εκαναν και αποφασισε.. οτι να σου πουμε εμεις εδω ο καθενας θα σ λεει την κλινικη που πηγε και εμεινε ευχαριστημενος ειτε αμεσα ειτε εμμεσα.
καλο ψαξιμο. :)

danceworld_2001

Well-Known Member
Ελλάδα φθηνό κρέας, χαμηλές προσδοκίες, ίσως συμπαθητικό αποτέλεσμα αν είσαι τυχερός. Χαμηλό κόστος αλλά και αποτέλεσμα.

Κύπρος value for money αλλά ανεβαίνεις κοστολογικα.

Τουρκία όπως Κύπρος.

Καναδάς κτλ μεγάλη τσέπη top αποτέλεσμα.

Bouklas

Well-Known Member
Ο Rahal είναι από τους κορυφαίους παγκοσμίος
Για να πας εκεί πρέπει να χεις χρήμα αλλιώς μην ρωτάς καθόλου.Εγώ για παράδειγμα δεν πρόκειται να πάω ποτέ και το ξέρω.
Για τιμές δεν ξέρω που ακριβώς παίζουν τώρα αλλά αν ψάξεις λίγο στο γουγλη θα βρεις.
Σου είχα γράψει και ένα link που συζητάνε τις τιμές στην πρώτη σελίδα
Πάμπλουτος να ήμουν στον Rahal δεν πήγαινα. Τα "δικά μας παιδιά" που κάνανε σε αυτόν εκτος από αποτυχημένες μμ θυμίζουν κάτι παρουσιάσεις φαντάσματα, σαν τα παλιά ευτράπελα της D*I.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Πάμπλουτος να ήμουν στον Rahal δεν πήγαινα. Τα "δικά μας παιδιά" που κάνανε σε αυτόν εκτος από αποτυχημένες μμ θυμίζουν κάτι παρουσιάσεις φαντάσματα, σαν τα παλιά ευτράπελα της D*I.
Να σου πω την αλήθεία και εγώ αν ήμουν πάμπλουτος μάλλον Lorengo θα πήγαινα ,αλλά βάση αποτελεσμάτων ο Rahal είναι από τους κορυφαίους.Επειδή όμως δεν παίζει χρήμα για κανέναν τους....κλάφτα

dimitris50423

Well-Known Member
ενταξει ρε mike μη βαρας :p να το αφησω παγκοσμιας φημης? απο την βιασυνη γραφουμε πολλα.
τα ονειρα παιδια ειναι τσαμπα..
εγω αν ημουν παμπλουτος δεν θα εκανα μεταμοσχευση.. :D

aris@

Member
Μολις τωρα με πηραν απο rahal κλινικη . 40 λεπτα τηλεφωνημα πολυ οργανωμενοι. Μου ειπαν για την περιπτωση μου ιδανικα ειναι 1500 μπροστα και 2500 πισω . Φυσικα μου ειπαν μπορουν 1500 μπροστα και 1000 πισω για πρωτη φορα και μετα απο 1 χρονο αλλα 1500 πισω. Το λοιπον μου ειπαν μειον εκπτωση λογω οτι ερχομαι απο ελλαδα κλπ plus τους φορους κλπ το μαλλι παει 15.000 . 1 ημερα πριν και αλλες 5 μετα η διαμονη. 2 μηνες πριν και 2 μηνες μετα οχι τσιγαρο και ξυρισμα σε ολο το κεφαλι με fue αρα συνεπαγεται που.@@@α στην δουλεια και αυτα . Τωρα διαβαζω αυτα που εγραψε ο φιλος για τον rahal και ξενερωσα λιγο γιατι αν ειναι για 15000 να μην εχεις αποτελεσμα τοτε θα μεινω καραφλας μια ζωη..τι να πω

Bouklas

Well-Known Member
Να σου πω την αλήθεία και εγώ αν ήμουν πάμπλουτος μάλλον Lorengo θα πήγαινα ,αλλά βάση αποτελεσμάτων ο Rahal είναι από τους κορυφαίους.Επειδή όμως δεν παίζει χρήμα για κανέναν τους....κλάφτα
χμμ καλή τύχη όπου και αν κάνετε μάγκες, αυτό έχω βγάλει σαν κύριο συμπέρασμα για τις μεταμοσχεύσεις. :D

Μολις τωρα με πηραν απο rahal κλινικη . 40 λεπτα τηλεφωνημα πολυ οργανωμενοι. Μου ειπαν για την περιπτωση μου ιδανικα ειναι 1500 μπροστα και 2500 πισω . Φυσικα μου ειπαν μπορουν 1500 μπροστα και 1000 πισω για πρωτη φορα και μετα απο 1 χρονο αλλα 1500 πισω. Το λοιπον μου ειπαν μειον εκπτωση λογω οτι ερχομαι απο ελλαδα κλπ plus τους φορους κλπ το μαλλι παει 15.000 . 1 ημερα πριν και αλλες 5 μετα η διαμονη. 2 μηνες πριν και 2 μηνες μετα οχι τσιγαρο και ξυρισμα σε ολο το κεφαλι με fue αρα συνεπαγεται που.@@@α στην δουλεια και αυτα . Τωρα διαβαζω αυτα που εγραψε ο φιλος για τον rahal και ξενερωσα λιγο γιατι αν ειναι για 15000 να μην εχεις αποτελεσμα τοτε θα μεινω καραφλας μια ζωη..τι να πω
Προσωπικά έχω σχηματίσει άσχημη γνώμη για τον Rahal. Για τα μέλη που κάνανε εδώ και δεν δείξανε ποτε μια φωτογραφία, για όσα είχα διαβάσει πέρυσι-πρόπερσι σε κάτι συζητήσεις ότι δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο με παλαιότερα. Και ας με διορθώσει κάποιος, ο Rahal δεν ήταν που σε μια περίπτωση ασθενή του έκανε αποτυχημένη μεταμόσχευση και μετά αντί να του κάνει δωρεάν διορθωτική τον έβαλε να την πληρώσει και εκείνη? Επίσης σε ένα σύντομο google που βρήκα σε forum άλλη μια περίπτωση με αποτυχημένη μεταμόσχευση του όπου ο ασθενής εξαφανίστηκε (σύμπτωση?) και διέγραψε τα μηνύματα του.
Μιλάμε για τρελα πράγματα λες και είναι καμια αστυνομική ταινία με υποπτους θανάτους. Με τέτοια πράγματα σιγά μην διακινδυνέψω το κεφάλι μου και κάτσω να του σκάσω 15-20 χιλιάρικα. Αυτά για μένα, για σένα καλή επιτυχία.

Tasmania

Active Member
φιλε τι μπατζετ εισαι διατεθειμενος να δωσεις για μ/μ ? μετα οι επιλογες θα ειναι 2-3 και θα πας σε consultations να σε δουν απο κοντα και να κανεις πλανο... απο εκει και περα τα υπολοιπα ειναι για τη φραση που παει γαντι "διυλίζω τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλον"...αρα, ψαξιμο σοβαρο, συναντησεις, πλανο και εισαι τζετ

Μπλουζα