Αποψεις

piros75

Well-Known Member
βλέπεις πρώτα τα αποτελέσματά τους (ούτε μία καθαρή φωτογραφία, οι περισσότερες μη-σκυφτές, και τα μαλλιά Κεν Κεν αλλά αραιά) εδώ: http://www.hairtransplant.gr/fotografies-asthenon/men/

μετά διαβάζεις το παρακάτω:
"Η εμπειρία των πολλών ετών στις μεταμοσχεύσεις αλλά και ο αριθμός των χιλιάδων επεμβάσεων που έχουμε πραγματοποιήσει σε Ελλάδα και Κύπρο τα τελευταία χρονιά μας έχουν κατατάξει σ’ ένα από τα κυριότερα κέντρα Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Ευρώπης..."

και μετά γελάς δυνατά...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aris@

Member
Καταλαβα...Επειδη ψαχνομαι για εξω αλλα σκεφτομαι και την ταλαιπωρια συν visa κλπ ...εδω Ελλαδα υπαρχει κατι που αξιζει πραγματικα ?

piros75

Well-Known Member
Ξεκίνησες λέγοντας ότι φοβάσαι την Ελλάδα (κακώς κατά την άποψή μου) και τελικά κατέληξες στην Ελλάδα, περίεργα πράγματα.... όπως και να έχει, υπάρχει όλη η πληροφορία που ψάχνεις στο φόρουμ. Επιγραμματικά, αν δεις στα αποτελέσματα μεταμοσχεύσεων στο φόρουμ θα δεις ότι από Ελλάδα υπάρχουν κυρίως αποτελέσματα από δύο κλινικές (μάλλον όχι τυχαία), θα σου πρότεινα λοιπόν να ξεκινήσεις με αυτές και να κάνεις δύο επισκέψεις σε Βεκρή και DHI θα σου πουν τη γνώμη τους και αφού ζητήσεις να δεις αποτελέσματα από κοντά (όχι απλώς φωτογραφίες) θα τα ζυγίσεις και θα αποφασίσεις για το αν πρέπει, θέλεις, μπορείς κλπ να προχωρήσεις.

Επίσης ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.hairlossgr.com/threads/Το-πήρα-απόφαση-και-πάω-για-μμ.10554/
όπου στην ανάρτηση Νο 9 γίνεται μια περιγραφή των δικών μου επισκέψεων σε διάφορους γιατρούς και κλινικές στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να μείνεις στο τι θα σου πούμε εμείς, πρέπει να επισκεφτείς γιατρούς ή να έρθεις τουλάχιστον σε επαφή μαζί τους μέσω των μηχανισμών που έχει ο καθένας (για αυτούς που είναι στο εξωτερικό).

Κάνε πρώτα αυτά και μετά ξαναέλα εδώ να τα κουβεντιάσουμε.

zotrix

Active Member
Καταλαβα...Επειδη ψαχνομαι για εξω αλλα σκεφτομαι και την ταλαιπωρια συν visa κλπ ...εδω Ελλαδα υπαρχει κατι που αξιζει πραγματικα ?
Κάτι μου λέει φίλε, ότι εκεί που φοβόσουν για Ελλάδα τελικά θα καταλήξεις να κάνεις Ελλάδα...

aris@

Member
Η δουλεια μου δεν μου επιτρεπει να λειψω μερες για αυτο σκεφτομαι το εξωτερικο αλλα απο την αλλη αν ολοι εδω ελλαδα ειναι αντε γεια και με βλεπουν για σφαξιμο τοτε παμε για εξω. Παρεπιπτοντως διαβαζω για βεκρη οτι περιμενουμε results μακαρι να αξιζει..να μην ξενιτευτουμε

zotrix

Active Member
Τελικά Ελλάδα θα καταλήξεις. Είμαι σίγουρος

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Τι να γίνω πιο σαφής ρε αρη...?τέτοια κωλοτουμπα ούτε ο Αδωνις δεν έκανε όταν πήγε στη ΝΔ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Είπες δεν εμπιστευεσαι Ελλάδα ρωτάς για ραχαλ κ λορενζους, και στα καπάκια Βεκρη? Πήγαινε το σιγά σιγά ρε φίλε τουλάχιστον...Φαίνεται κάπως...

bruno1989

Active Member
Γιατί δε ρωτάς και για dhi αφού είχες και αυτή στο μυαλό σου και ρωτάς μόνο για βεκρη??

aris@

Member
Rahal εχω επικοινωνησει και περιμενω τηλεφωνο , εχω στειλει photo κλπ απλα σκεφτομαι το θεμα υπεραντλαντικο ταξιδι και με εχουν τρομαξει εδω μεσα με το θεμα της τιμης..φυσικα ακομα δεν εχω λαβει απο εκει προσφορα αρα ειναι standby. Το θεμα του βεκρη - μπεκρη μεζε τωρα διαβαζω και λενε ολοι οτι περιμενουμε αποτελεσματα κλπ ..και ρωταω αξιζει η μπαρμπουτσαλα οπως ολοι οι σφαχτες στην ελλαδα τυπου laser line , dhi κλπ . Πιστευω οτι ο καθε καραφλας εδω μεσα και βαζω και τον εαυτο μου θελει ενα φυσικο αποτελεσμα σε καλη τιμη και λιγοτερη ταλαιπωρια . Κανω λαθος ..??

bruno1989

Active Member
Δηλαδή μπήκες είδες όλα τα αποτελέσματα και συμπέρανες ότι δεν έχει καλό όνομα? Και Κύπρο δε χειαζεται Visa μισή ώρα με το αεροπλάνο. Ούτε ξενιτιά ούτε τίποτα.

bruno1989

Active Member
Ναι.
1:Ανοίγεις το Pc σου.
2:πας στο Google
3:πατάς κλινικές μμ Κύπρος
2 είναι οι κυριότερες που θα σου βγάλει. Μπες στο site τους πετά 2 Καλές φώτο και θα σε παρουν τηλ οι ίδιοι.
Επίσης αφού έψαξε για βεκρη και dhi ακριβώς παρακάτω είναι και οι 2 κυπριακές τα αποτελέσματα τους.
Keep joking us

Μπλουζα