Αποψεις για το αρθρο-διακριση του dr zontou.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PROF

Active Member
Στο πρώτο στάδιο της έρευνας που είχα κάνει ενόψει της μεταμόσχευσής μου είχα διαβάσει τη διατριβή που εκπόνησε στο διατμηματικό μεταπτυχιακό που έχει κάνει στο Πανεπιστήμιο Πατρών στην Ιατρική Φυσική με τίτλο "μέθοδοι μαθηματικής μοντελοποίησης της μεταμόσχευσης μαλλιών με την τεχνική fue και βελτιστοποίηση της με χρήση επεξεργασίας εικόνας" η οποία περιέχει πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία για τη fue που με βοήθησαν αρκετά, αλλά στη συνέχεια δεν τον έψαξα παραπάνω γιατί είχα ήδη φτιάξει μεγάλο κατάλογο με άλλους γιατρούς.
 
Τελευταία επεξεργασία:

barman

Member
Απο αποτελεσματα εχω δει απο κοντα ενα μιας κ ο συγκεκριμενος ερχεται συχνα Ελλαδα κ κανει μεταμοσχευσεις.
Για να ειμαι πιο ακριβης στο παρελθον,τα τελευταια 2 χρονια δεν ξερω..
 

Stripar

Established Member
O Ζοντος
ήταν πρώην συνεργάτης της Dhi και ήταν το μαύρο πρόβατο της εταιρείας , όπως αντίστοιχα είναι τα τελευταία χρόνια ο Βεκρής.

Έχει «αμαρτωλό» παρελθόν δεδομένου ότι τα χρόνια που συνεργαζόταν με την Dhi ως γιατρός αποστολών σε διάφορες χώρες , έκανε παράλληλες συμφωνίες με τις κατά τόπους κλινικές , κυρίως τις σκανδιναβικές , όπου και έγινε αντιληπτός και ακολούθησαν πρόσφυγες και δικαστήρια με την «μαμά» εταιρεία.

Στο τέλος ,
Τον άφησαν «ελεύθερο» όπου και έκτοτε χειρουργεί στην Βόρεια Ευρώπη.
Τα έτη 2003-2007 θεωρούνταν από τα καλά χαρτιά της Dhi
(σαν να λέμε σήμερα Παπανικολάου ή Λιώσης) πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά και δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό πέρα από τα γνωστά φρου-φρου και αρώματα που έμαθε από την DHI...
 
Μπλουζα