Αποφαση για μεταμοσχευση

bruno1989

Active Member
Δεν ξέρω αν έκανες λαθος επιλογή ή οχι, δεν θα το κρίνω αυτό εγώ αλλά εσύ και η τσέπη σου, και σωστά μιλάς. Σε αυτό συμφωνούμε. Σε αυτό που δεν συμφωνήσαμε και δεν υπάρχει θέμα και ας μην το τραβήξουμε άλλο, ειναι στα λόγια σου που είχαν ανακρίβειες και σοβαρές, άστοχες αναφορές και αντιφατικές και ελλιπείς απαντήσεις.
Για να τα ξεκάθαρη σου με γιατί σε θεωρώ πολύ έμπειρο μέλοςκαι δεν θέλω να παρεξηγούμε. Νόμιζα ότι έκανες ίδια χρονολογία με τον ταζ μμ. Λάθος μου. Ο γιατρός σου είναι από τους καλύτερους και μακάρι να είχα το budget να τον επισκεφθώ. Είπα ότι έχει πολύ καλές δουλειές και αν κάποιος μπει στο thread με τα αποτελέσματα του θα πάρει μια γεύση.
Αντιθετα ο βεκρης έχει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα του Δημήτρη. Για εμένα και τον Άκη είναι νωρίς ακόμα αλλά βλέπω το πιλοτακι τον βαλάντη και άλλον ένα δε θυμάμαι που το νημα τους είναι ανενημερωτο δυστυχώς. Αν γύρναγα το χρόνο πίσω προσωπικά δεν θα βιαζόμουν και θα έκανα αυτό που είχες πει εσύ ή ο ταζ δε θυμάμαι , θα μάζευα και άλλα χρήματα και θα πήγαινα σε θέση ισχύος. Έχω τα φράγκα θέλω αποτέλεσμα. Όταν πας με την προϋπόθεση να κάνεις παζάρι η να κόψεις είσαι πιο ευάλωτος και δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις.
Άρα λέω στο φίλο λοιπόν αν θέλει Ελλάδα να περιμένεί αποτελέσματα από βεκρη και ναεπιλέξει από τις κλινικές εδώ αλλιώς να κοιτάξει για Κύπρο που είναι πιο σίγουρο αποτέλεσμα. Αυτά. Σου ξαναλέω σε παρακολουθώ και ότι γράφεις είναι ενδιαφέρον δεν είπα κάτι με δόλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
οκ φίλε μου δεν υπάρχει παρεξήγηση, το μόνο που θα πρέπει να σε απασχολεί τώρα ειναι το αποτέλεσμα σου να πάει καλά και στο εύχομαι ολόκαρδα.

zotrix

Active Member
Τα τσιράκια έχουν εξελιχθεί τελευταία. Εκεί που πριν χρόνια μόνο λιβάνιζαν, τώρα το έχουν γυρίσει στο regret, δηλαδή μετανιώνουν που έκαναν στην Ελλάδα πρόσφατα αλλά σε 2-3 μήνες που θα έχουν γεμίσει μαλλιά το ξαναγυρίζουν και λένε ότι δικαιώθηκαν με την επιλογή τους ''εχοντας ξοδέψει λιγότερα λεφτά'', ''χωρίς να ξενιτευτούν'' κλπ κλπ

pithikas

Well-Known Member
Τα τσιράκια έχουν εξελιχθεί τελευταία. Εκεί που πριν χρόνια μόνο λιβάνιζαν, τώρα το έχουν γυρίσει στο regret, δηλαδή μετανιώνουν που έκαναν στην Ελλάδα πρόσφατα αλλά σε 2-3 μήνες που θα έχουν γεμίσει μαλλιά το ξαναγυρίζουν και λένε ότι δικαιώθηκαν με την επιλογή τους ''εχοντας ξοδέψει λιγότερα λεφτά'', ''χωρίς να ξενιτευτούν'' κλπ κλπ
Πραγματικα εισαι ενας τιμωρος. Βασιζομαστε ολοι πανω σου, να καθαριστει το φορουμ απο τα τσιρακια.
Γιατι παρακολουθεις εδω και χρονια ποιος λιβανιζει και ποιος μετανιωνει στις μεταμοσχευσεις; Δε μπορω να καταλαβω ενας νορμαλ ανθρωπος, γιατι να αναλωνει τοσο χρονο στο να παρατηρει αντιδρασεις αλλων μελων, κυριολεκτικα για τριχες, εδω και χρονια, αν δεν ειναι η δουλεια του αυτη.
Ωραια υπογραφη btw. Mακαρι.:cool:

dimitris50423

Well-Known Member
ειναι μια τακτικη και αυτη και απο οτι φαινεται πιανει. να λες οποιον λεει καλη κουβεντα για ελληνικες κλινικες τσιρακι και να τον υποπτευεσαι ανοιχτα.. ειναι της μοδας τελευταια.
συμμαζευονται ολοι μετα και μιλανε πιο προσεχτικα. o_O
και αν μαζευτουν πολυ και πουν οτι βιαστηκαν που εκαναν Ελλαδα ερχεται και το μηνυμα του φιλου μετα.
καλο τριημερο σε ολους.. ;)

andy.k

Active member

Και τι θα ήταν λογικό να
κάνει κάποιος που θα γεμίσει
όπως λες μαλλιά δλδ...να πει οτι το μετανιωσε κιολας?
το λογικό αυτό είναι, να πει
δλδ ότι εβγαλα μαλλιά, με
λιγότερα λεφτά και να δηλώσει ότι έμεινε ευχαριστημενος...εσύ δλδ αν κάνεις μμ κ βγάλεις μαλλιά, θα κακολογησεις τον γιατρό σου? Σορρυ φίλος αλλά μου φαίνεται ότι πρέπει να είσαι λίγο τσακωμενος με το σύμπαν για να το κάνεις αυτό...ούτε ο "γκρινιάρης" από τα στρουμφάκια να ήσουν... Τα τσιράκια σου τη δίνουν, ή μαλουρα του jhon σου τη δίνει, ψάξε το λίγο...

andy.k

Active member
Αγόρι θα σου έκανα like στο like, αλλα θα νομισουν ότι τα χουμε... Ασε που δε νομιζω να γίνεται κιόλας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σας παρακαλώ να μην σχολιάζουμε εκτός θέματος. Οι φώτο του Pilotaki και τα σχόλια μεταφέρθηκαν στο νήμα του.

Μπλουζα