bruno1989
Active Member
Για να τα ξεκάθαρη σου με γιατί σε θεωρώ πολύ έμπειρο μέλοςκαι δεν θέλω να παρεξηγούμε. Νόμιζα ότι έκανες ίδια χρονολογία με τον ταζ μμ. Λάθος μου. Ο γιατρός σου είναι από τους καλύτερους και μακάρι να είχα το budget να τον επισκεφθώ. Είπα ότι έχει πολύ καλές δουλειές και αν κάποιος μπει στο thread με τα αποτελέσματα του θα πάρει μια γεύση.Δεν ξέρω αν έκανες λαθος επιλογή ή οχι, δεν θα το κρίνω αυτό εγώ αλλά εσύ και η τσέπη σου, και σωστά μιλάς. Σε αυτό συμφωνούμε. Σε αυτό που δεν συμφωνήσαμε και δεν υπάρχει θέμα και ας μην το τραβήξουμε άλλο, ειναι στα λόγια σου που είχαν ανακρίβειες και σοβαρές, άστοχες αναφορές και αντιφατικές και ελλιπείς απαντήσεις.
Αντιθετα ο βεκρης έχει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα του Δημήτρη. Για εμένα και τον Άκη είναι νωρίς ακόμα αλλά βλέπω το πιλοτακι τον βαλάντη και άλλον ένα δε θυμάμαι που το νημα τους είναι ανενημερωτο δυστυχώς. Αν γύρναγα το χρόνο πίσω προσωπικά δεν θα βιαζόμουν και θα έκανα αυτό που είχες πει εσύ ή ο ταζ δε θυμάμαι , θα μάζευα και άλλα χρήματα και θα πήγαινα σε θέση ισχύος. Έχω τα φράγκα θέλω αποτέλεσμα. Όταν πας με την προϋπόθεση να κάνεις παζάρι η να κόψεις είσαι πιο ευάλωτος και δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις.
Άρα λέω στο φίλο λοιπόν αν θέλει Ελλάδα να περιμένεί αποτελέσματα από βεκρη και ναεπιλέξει από τις κλινικές εδώ αλλιώς να κοιτάξει για Κύπρο που είναι πιο σίγουρο αποτέλεσμα. Αυτά. Σου ξαναλέω σε παρακολουθώ και ότι γράφεις είναι ενδιαφέρον δεν είπα κάτι με δόλο.