Αποτοξίνωση λόγω... τριχόπτωσης!

Morgan

New Member
Καλημέρα!
Κατά καιρούς διαβάζω οτι η τριχόπτωση μπορεί και να οφείλεται στις τοξίνες..
Έχει κάνει κανείς αποτοξίνωση? Έχει δει αποτελέσματα?
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τα lifewave για αποτοξίνωση? Είναι αρκετά ακριβά αλλά αξίζουν το κόπο?
Επίσης το tapping με το σφυράκι που έχει έχει μικρές βελονίτσες, σε συνδυασμό με επάλειψη φρέσκου τζίντζερ το έχει δοκιμάσει κάποιος?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Η αποτοξίνωση ξεκινά εσωτερικά, με αλλαγή τρόπου ζωής και διατροφής.
Τοπικά αυτο που κάνει την καλύτερη δουλειά είναι ο πηλός.
Εγω προσωπικά δεν εχω κάνει πλήρη αποτοξίνωση ποτέ, οποτε εισαι ελεύθερη να αγνοήσεις τα λεγόμενα μου.
 

Atermon

Member
Ξεκίνα κανονική αποτξίνωση όλου του σώματος. Αν την κάνεις σωστά, θα αντικατοπτριστεί και στο μαλλί.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Αγαπητοι συναδελφοι με ολο το θαρρος αλλα....
Καντε οσο αποτοξινωση θελετε...για οσο θελετε...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ τα εχουν συζητησει απο αρχαιοτατων χρονων προγονοι μας και ακρη δεν βγαινει...δυστυχως.αυτον τον σατανα ειναι να μην τον εχεις...και αν τον εχεις τοτε θελει εξορκισμο.δυστυχως εξορκισμος για τον σατανα της τριχοπτωσης ΑΚΟΜΑ δεν υπαρχει.
Αν μιλαμε για πραγματικη γονιδιακη προκαθορισμενη ΑΑ...αντε γεια και αμυγδαλα.
Σε περιπτωση που εχει απλα γινει η τριχα πιο λεπτη εκει κατι μπορει να βελτιωθει...οταν ομως μιλαμε για χοντραδες ...αστο καλυτερα μην συζηταμε αδικα γιατι ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΕΜΑ DNA ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ας σταματησουμε να δουλευοματε εκτος και αν η κατασταση ειμαι λαιτ...τωρα αν το θεμα μας ειναι να περναει η ωρα ειμαι μεσα...προσωπικα κουραστηκα..εκλεισα 20 ετια αναμασηματος θεωριων που ολες στο τελος καταληγουν στα φτωχα αποτελεσματα φινα-μινοξ-μμ και καποιων κατα καιρους φιδελαια.
Απογοητευση
 

giannis25

Member
και να μη κανει καλο στη τριχοπτωση κανει καλο στον οργανισμο. ολοι μια δυο φορές το χρόνο για μια εβδομαδα καθε φορά πρέπει να κάνουνε. είχα κάνει το γενάρη. ετρωγα οσπρια, φασολια, φακές, φρούτα, νερό, ρυζοκροκέτες, λαχανικά και η διαφορά ήταν τεράστια. εκτός ότι καθάρισε πάρα πολύ το πρόσωπό μου ένοιωσα κατευθείαν τη διαφορά σ όλο το σώμα. επιπλέον μ αυτον τον τρόπο προλαβαίνονται καρκίνοι, καθαρίζει το σώμα. το συνιστώ σε όλους.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Συμφωνω 100% με τον φιλο γιαννη.η χορτοφαγια και γενικα η υγιεινη διατροφη κανει καλο σε ολα τα επιπεδα.προσωπικα ειμαο χορτοφαγος και δεν τρωω κρεας καθολου εδω και χρονια.μονο λαχανικα φρουτα και οσπρια.πολυ καλυτερευση σε ολα τα επιπεδα αλλα για το θεμα του φορουμ μας τιποτα.πολυ απλα γιατι εχω ΑΑ.για ολα τα αλλα ειναι οκ
 

Morgan

New Member
troll_ είπε:
Morgan θα μπορουσες να δωσεις ενα λινκ με το σφυρακι που λες με τα καρφια.?

Σου στέλνω ένα λινκ με βιντεάκι..
http://www.youtube.com/watch?v=gRXkPhK7j68


Atermon είπε:
Ξεκίνα κανονική αποτξίνωση όλου του σώματος. Αν την κάνεις σωστά, θα αντικατοπτριστεί και στο μαλλί.

Atermon τι εννοείς κανονική αποτοξίνωση? εννοείς σε συνδυασμό με διατροφή? Γνωρίζεις αυτά τα επιθέματα οτι δεν κάνουν κανονική αποτοξίνωση? Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω παρακαλώ δώσε μου hint!
Επίσης έχω Γυροειδή Αλωπεκία που μου το γυρνάει σε Ολική..
Η διατροφή μου έτσι και αλλιώς είναι πολύ υγιεινή..
Κρέας σε λογικά πλαίσια και αυτό από τις κοτούλες μας στο χωριό ή από μοσχαράκια που τα εκτρέφουν γνωστοί μας γείτονες, μαρούλια, λαχανικά, φρούτα κτλ από το κήπο μας, και όσα αγοράζουμε μόνο βιολογικά, ψωμί μόνο ζέας, το νερό περνάει από 3 φίλτρα, δε πίνω(σπάνια), δε καπνίζω (πλέον)...
Αποτοξίνωση στο παρελθόν είχα ακούσει οτι γίνεται πραγματικά όχι με υγιεινή διατροφή αλλά μόνο με χυμό σταφυλιού και ίσως και κάτι ακόμα που δε το θυμάμαι...
Αλλά αν υπάρχει η εναλλακτική να κάνεις με επιθέματα και σε συνδυασμό 3 λίτρα νερό την ημέρα γιατί να μη το εφαρμόσεις?? Το θέμα είναι αν γνωρίζει κάποιος να μας επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητά τους..
 
Μπλουζα